Siirry sisältöön
Skillnaden mellan Sage Barista Express och Sage Barista Pro: välj rätt espresso maskin för dig - Barista och Espresso

Ero välillä Sage Barista Express ja Sage Barista Pro: valitse sinulle sopiva espressokeitin

Onko parempi olla Sage Barista Express tai Sage Barista Pro tehdä espressoa? Molemmissa on omat ilonsa, mutta eroja on tiedostettava. Tässä on todella tärkeää:

  • Molemmissa on sisäänrakennettu jauhin, vaikka Barista Pron myllyssä voidaan säätää 30 eri karkeusastetta ja Barista Expressissä 18 asetusta.
  • Barista Pro on ulkonäöltään modernimpi, ja siinä on LCD-näyttö, vieritysviiva ja vähemmän painikkeita kuin vakiomallissa.
  • Barista Expressissä on neljä painiketta ja napsautustoiminto.
  • Barista Express käyttää 15 baarin pumppua ja Thermocoil-lämmitysjärjestelmää, kun taas Barista Pro käyttää 16 baarin pumppua ja Thermoblock-lämmitysjärjestelmää.

Mitä eroa on Expressenin Thermocoil- ja Pron Thermoblock-järjestelmällä?

Thermoblock ja Thermocoil ovat kahdenlaisia kahvinkeittimien lämmitysjärjestelmiä. Molemmat järjestelmät pitävät veden samassa lämpötilassa kypsennyksen aikana, mutta ne toimivat hieman eri tavoin.

Thermblock on lämmitysjärjestelmä, joka koostuu kuution muotoisesta lämmityselementistä, joka lämmittää veden ennen kuin se kulkee kahvinkeittimen läpi. Tämä tekniikka lämpenee nopeasti, tuottaa tasaisen lämmön ja mahdollistaa helpon lämpötilan säätämisen juuri ennen rakennuksen pystyttämistä. Jos sinulla on paljon vieraita tai haluat vain nopean pääsyn kahviin heti aamulla, espressokeitin Thermoblockilla on erinomainen valinta.

Lämpölohko on lämmitysjärjestelmä, joka koostuu spiraalinmuotoisesta lämmityselementistä, joka lämmittää veden ennen kuin se kulkee kahvinkeittimen haudutuspään läpi. Tämän järjestelmän pituus on hieman pidempi kuin Thermoblock, mutta sen tarjoama lämpö on tasaista. Jos haluat enemmän aikaa lämpötilan ja keittovoimakkuuden hienosäätämiseen – esimerkiksi kokeilla erilaisia kahvisekoituksia tai ohjata keittämistä tarkemmin – Thermocoil-laitteistolla varustettu espressokone on oikea tapa.

Yhteenveto


Joten mitä sinun pitäisi valita? Barista Express saattaa olla paras vaihtoehto, jos etsit retrotyylistä, käyttäjäystävällistä kahvinkeitintä. Mutta jos haluat koneen, joka näyttää hyvältä, jolla on suurempi tarkkuus ja parempi suorituskyky, Barista Pro on paras valinta.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt