Siirry sisältöön
Skillnaden mellan Sage Barista Express och Sage Barista Pro: välj rätt espresso maskin för dig - Barista och Espresso

Ero Sage Barista Express ja Sage Barista Pro: valitse oikea espresso kone sinulle

Onko parempi käyttää Sage Barista Express vai Sage Barista Pro tehdessäsi espresso? Molemmilla on omat viehätyksensä, mutta on eroja, joista on hyvä olla tietoinen Tietoja. Tässä on, mikä todella merkitsee:

  • Molemmissa on sisäänrakennettu mylly, myös Tietoja Barista Pro -mylly voidaan säätää 30 eri karkearasvasyysasetukseen ja Barista Express voidaan säätää 18 asetukseen.
  • Barista Pro on ulkonäöltään modernimpi ja siinä on LCD-näyttö, rullaava viiva ja vähemmän painikkeita kuin perusmallissa.
  • Barista Expressissä on neljä painiketta ja napsautustoiminto.
  • Barista Express käyttää 15 baarin pumppua ja Thermocoil-lämmitysjärjestelmää, kun taas Barista Pro käyttää 16 baarin pumppua ja Thermoblock-lämmitysjärjestelmää.

Mikä on ero Expressin Thermocoil- ja Pro:n Thermoblock-järjestelmän välillä?

Thermoblock ja Thermocoil ovat kaksi erilaista lämmitysjärjestelmää, joita käytetään kahvinkeittimissä. Molemmat järjestelmät pitävät veden samalla lämpötilalla keittoprosessin aikana, mutta ne toimivat hieman eri tavalla.

Thermoblock on lämmitysjärjestelmä, joka koostuu kuution muotoisesta lämmityselementistä, joka lämmittää veden ennen kuin se kulkee kahvinkeittimen läpi. Tämä teknologia lämpenee nopeasti, tarjoaa tasaisen lämmön ja mahdollistaa helppoja lämpötilan säätöjä juuri ennen kuin rakennus käynnistetään. Tietoja Jos sinulla on paljon vieraita tai haluat vain nopeaa pääsyä kahviin heti aamulla, espressokone, jossa on Thermoblock, on erinomainen valinta.

Thermoblock on lämmitysjärjestelmä, joka koostuu spiraalimaisesta lämmityselementistä, joka lämmittää veden ennen kuin se kulkee kahvinkeittimen suodatinpään läpi. Tämän järjestelmän pituus on hieman suurempi kuin Thermoblockin, mutta se tuottaa tasaista lämpöä. Tietoja Jos haluat enemmän aikaa hienosäätää lämpötilaa ja uuttamisvoimaa - esimerkiksi kokeillaksesi erilaisia kahviseoksia tai harjoitellaksesi tarkempaa hallintaa uuttamisessa - espressokone, jossa on Thermocoil-varustus, on oikea suunta.

Yhteenveto


Mitä sinun pitäisi valita? Barista Express voi olla paras vaihtoehto Tietoja jos etsit retro-tyylistä, käyttäjäystävällistä kahvinkeitintä. Mutta Tietoja jos haluat koneen, joka näyttää hyvältä, on tarkempi ja tarjoaa parempaa suorituskykyä, Barista Pro on paras valintasi.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt