Siirry sisältöön
Sage Barista Touch vs Barista Express: Vad är skillnaden? - Barista och Espresso

Sage Barista Touch vs. Barista Express: Mikä ero on?

Sage tarjoaa kaksi espressokeitin - Barista Touch ja Barista Express - jotka näyttävät samanlaisilta, mutta ovat itse asiassa melko erilaisia. Tässä ovat tärkeimmät erot niiden välillä:

Barista Touch on täysin automaattinen espressokeitin, kun taas Barista Express on käsikäyttöinen. Tämä tarkoittaa, että Barista Touchissa on enemmän handsfree-ominaisuuksia, kun taas Barista Express vaatii enemmän manuaalista miksausta käyttäjältä.

Vastaus: Molemmissa koneissa on sisäänrakennettu kahvimylly, joka jauhaa pavut karkeaksi ennen kuin ne jauhetaan kahviksi, mutta Barista Touch tarjoaa enemmän jauhatusvaihtoehtoja.
Barista Touchissa on termoblokin muodossa oleva lämmitystekniikka, joka lämmittää nopeasti veden, kun taas Barista Expressissä on lämpökelan muodossa oleva lämmitystekniikka, joka kestää hieman kauemmin.
Näyttö: Barista Touchissa on kosketusnäyttö, jossa on monia mukautusvaihtoehtoja, kun taas Barista Express ei ohjaa konetta, vaan käyttää yksinkertaisempia painikkeita.
Helppokäyttöisyys: Barista Touch on helpompi käyttää sen kosketusnäytön ja automaattisten toimintojen ansiosta, kun taas Barista Express voi tuntua monimutkaisemmalta kokeneelle kahvin ystävälle.

Kumpi mielestäsi sopisi sinulle parhaiten? Barista Touch voi olla paras vaihtoehto, jos olet vasta aloittamassa ja haluat yksinkertaisen ja selkeän maskin. Jos kuitenkin haluat koneen, jossa on enemmän manuaalista sekoitusta ja ohjausta, Barista Express saattaa olla parempi istuvuus. Saat loistavan kahvinkeittimen, jos valitset espressokeittimen.

Jos haluat oppia lisää syvyyseroista, voit lukea eteenpäin.
Sage's Barista Touch on kahvinkeitin, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen paras mahdollinen kuppi kahvia kotona, sillä siinä on ominaisuuksia, jotka jäljittelevät espressokeittimen ominaisuuksia. Barista Touchissa on helppokäyttöinen kosketusnäyttö, esiohjelmoidut kahvinkeittimet ja automaattinen maidon vaahdotustoiminto, josta voit valita haluamasi lämpötilan ja vaahdon määrän. Barista Touchin kahvinkeitin on sisäänrakennettu ja sen lämpeneminen kestää vain kolme sekuntia. Tässä koneessa yhdistyvät täysautomaattisten espressokoneiden ja manuaalisten koneiden parhaat ominaisuudet, mikä antaa sinulle paremman hallinnan haudutusprosessista. Barista Touch erottuu joukosta kosketusnäytönsä ansiosta, jossa voit säätää haudutuslämpötilaa, haudutusaikaa, maidon lämpötilaa ja vaahdon tasoa ja tallentaa jopa kuusi käyttäjän määrittämää kahvisekoitusta.

Voit valmistaa yhtä hyvän kupin kahvia Barista Expressillä kuin sen tehokkaammilla malleilla Sage, joten se on ihanteellinen espressokeitin espresson valmistuksen perusteiden oppimiseen. Barista Express on yksi helpoimmin käytettävistä koneista, koska se keskittyy vain espresson valmistuksen tärkeimpiin puoliin. Barista Expressissä on sisäänrakennettu kahvimylly, kaksi ohjelmoitavaa painiketta kerta- ja kaksoisespressolle, kuumavesiautomaatti teelle ja americanolle sekä manuaalinen maidonvaahdotin. Kaikki mitä tarvitset parhaaseen kahviin.

Nyt aiomme tarkastella kaikkia tapoja, joilla nämä kaksi maskia eroavat toisistaan. Kahvinkeittimen ominaisuuksia ovat merkki, malli, lämmitys/jäähdytysmekanismi, näytön koko ja helppokäyttöisyys.

Espressokoneita on kahta päätyyppiä: täysin automaattinen Barista Touch ja täysin manuaalinen Barista Express. Tämä tarkoittaa, että Barista Touchissa on enemmän automaattisia ominaisuuksia espresson mukauttamiseen, kun taas Barista Express vaatii enemmän manuaalista sekoittamista.

Vastaus: Molemmissa koneissa on sisäänrakennettu kahvimylly erikoispapujen jauhamiseen ennen jauhamista ja paahtamista. Molemmissa malleissa on sama jauhatuspaksuus, mutta Barista Express tarjoaa laajemman valikoiman jauhatusvaihtoehtoja (18) kuin Barista Touchissa (30). Tämä tarkoittaa, että Barista Touchin mylly on hienosäädetympi, mutta Barista Expressin lisävaihtoehdot voivat tuntua kokeneelta kahvintuntijalta helpommilta.

Barista Touchin ja Barista Expressin lämmitysjärjestelmät ovat lämpöpatteri ja lämpöpatteri. Veden lämmittämisessä termoblokki on nopeampi, mutta termokiila pitää tasaisemman lämpötilan pidempään. Jos aiot koota paljon kattotuoleja, tämä on pidettävä mielessä.

Barista Touchissa on kosketusnäytöllinen LCD-näyttö vierityspyörällä ja pienemmillä painikkeilla, kun taas Barista Expressissä on neljä painiketta ja ajastin kosketusliipaisulla. Jotkut pitävät parempana Barista Expressin mukana tulevasta analogisesta painemittarista, kun taas toiset arvostavat Barista Touchin digitaalista näyttöä, joka tarjoaa paremman yleiskuvan haudutusprosessista.

Helppokäyttöisyys: Molemmat koneet ovat helppokäyttöisiä, mutta Barista Touchissa on enemmän automatisoituja ominaisuuksia, jotka tekevät panimosta entistäkin helpompaa. Barista Express vaatii enemmän manuaalisia toimenpiteitä, mutta se voi olla hyvä kone niille, jotka oppivat espresson valmistuksen perusteet.

Kaiken kaikkiaan Barista Touch on espressokeitin niille, jotka haluavat monia automaattisia toimintoja ja helposti navigoitavan kosketusnäytön.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt