Siirry sisältöön
Sage Barista Touch vs Barista Express: Vad är skillnaden? - Barista och Espresso

Sage Barista Touch vs Barista Express: Mikä on ero?

Sage tarjoaa kaksi espressokonetta - Barista Touch ja Barista Express - jotka näyttävät samanlaisilta, mutta ovat itse asiassa melko erilaisia. Tässä ovat tärkeimmät erot niiden välillä:

Barista Touch on täysin automaattinen espressokone, kun taas Barista Express toimii käsin. Tämä tarkoittaa, että Barista Touchissa on enemmän handsfree-toimintoja, kun taas Barista Express vaatii käyttäjältä enemmän manuaalista sekoittamista.

Vastaus: Molemmissa koneissa on sisäänrakennettu kahvimylly, joka jauhaa pavut karkeasti ennen kuin ne jauhetaan kahviksi, mutta Barista Touch tarjoaa enemmän jauhamisvaihtoehtoja.
Barista Touchissa on lämmitystekniikka termoblokin muodossa, joka kuumentaa veden nopeasti, kun taas Barista Expressissä on lämmitystekniikka termokoilin muodossa, joka vie hieman enemmän aikaa.
Näyttö: Barista Touchissa on kosketusnäyttö, jossa on monia mukautusmahdollisuuksia, kun taas Barista Expressissä ei ole tätä, ja se käyttää sen sijaan yksinkertaisempia painikkeita koneen ohjaamiseen.
Käyttäjäystävällisyys: Barista Touch on helpompi käyttää kosketusnäytön ja automaattisten toimintojen ansiosta, kun taas Barista Express voi vaikuttaa monimutkaiselta kokeneelle kahviharrastajalle.

Mikä luulet sopisi sinulle parhaiten? Barista Touch voi olla paras vaihtoehto Tietoja olet juuri aloittanut ja haluat yksinkertaisen ja vaivattoman koneen. Tietoja jos taas suosittelet konetta, jossa on enemmän manuaalista sekoittamista ja hallintaa, Barista Express voi sopia paremmin. Saat upean kahvikoneen Tietoja valitsetpa espressokoneen.

Tietoja jos haluat oppia lisää Tietoja eroista syvällisesti, voit lukea lisää.
Sages Barista Touch on kahvikone, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen paras mahdollinen kuppi kahvia kotona ominaisuuksilla, jotka jäljittelevät espressokoneissa olevia. Barista Touchissa on helppokäyttöinen kosketusnäyttö, esiohjelmoituja kahvinkeittovaihtoehtoja ja automaattinen maidonvaahdotustoiminto, jossa voit valita halutun lämpötilan ja vaahdon määrän. Kahvinkeitin Barista Touchissa on sisäänrakennettu, ja sen lämmittämiseen menee vain kolme sekuntia. Tämä kone yhdistää parhaat ominaisuudet täysin automaattisten espressokoneiden ja manuaalisten koneiden välillä, mikä antaa sinulle enemmän hallintaa keittoprosessissa. Barista Touch erottuu joukosta kosketusnäyttönsä ansiosta, jolla voit säätää keittolämpötilaa, keittoaikaa, maidon lämpötilaa ja vaahdon tasoa sekä tallentaa jopa kuusi käyttäjäkohtaisesti määriteltyä kahviseosta.

Voit tehdä yhtä hyvän kupin kahvia Barista Expressillä kuin voimakkaammilla malleilla Sage, mikä tekee siitä ihanteellisen espressokoneen oppimaan espressokeiton perusteet. Barista Express on yksi helpoimmista koneista käyttää, koska se keskittyy vain espressokeiton tärkeimpiin näkökohtiin. Barista Expressissä on sisäänrakennettu kahvimylly, kaksi ohjelmoitavaa painiketta yksinkertaiselle ja tuplalle espresso, kuuma vesijakaja teelle ja americanoille sekä manuaalinen maidonvaahdotin. Kaikki, mitä tarvitset parhaan kahvikupin saamiseksi.

Nyt tarkastellaan kaikkia tapoja, joilla nämä kaksi konetta eroavat toisistaan. Kahvikoneen ominaisuudet sisältävät merkin, mallin, lämmitys-/jäähdytysmechanismin, näytön koon ja käyttäjäystävällisyyden.

On olemassa kaksi päätyyppiä espressokoneista: täysin automaattinen Barista Touch ja täysin manuaalinen Barista Express. Tämä tarkoittaa, että Barista Touchissa on enemmän automaattisia toimintoja, jotka mukauttavat espressosi, kun taas Barista Express vaatii enemmän manuaalista sekoittamista puoleltasi.

Vastaus: Molemmissa koneissa on sisäänrakennettu kahvimylly erikoispapujen jauhamista varten ennen jauhamista ja paahtamista. Molemmissa malleissa on sama myllyn paksuus, mutta Barista Express tarjoaa sinulle laajemman valikoiman jauhatusasteita, joita valita (18 kappaletta) enemmän kuin Barista Touch (30 kappaletta). Tämä tarkoittaa, että mylly Barista Touch on hienosäädetympi, mutta lisävalinnat Barista Express voi tuntua helpommin hallittavilta kokeneelle kahvifanaatikolle.

Varausjärjestelmät Barista Touch ja Barista Express ovat termoblokki ja termokoili. Kun kyse on veden lämmittämisestä, termoblokki on nopeampi, mutta thermocoil pitää tasaisemman lämpötilan pidempään. Tietoja jos aiot koota monta kattopalkkia, tämä on jotain, jota kannattaa harkita.

Barista Touchissa on LCD-näyttö kosketusnäytöllä, jossa on rullakytkin ja pienempiä painikkeita, kun taas Barista Expressissä on neljä painiketta ja ajastin kosketusantureilla. Jotkut suosivat analogista painemittaria, joka tulee Barista Expressin mukana, kun taas toiset arvostavat digitaalista näyttöä Barista Touchissa, joka antaa paremman yleiskuvan keittoprosessista.

Käyttäjäystävällisyys: Molemmat koneet ovat helppokäyttöisiä, mutta Barista Touchissa on enemmän automatisoituja toimintoja, jotka tekevät keittämisestä vielä vähemmän monimutkaista. Barista Express vaatii enemmän manuaalista osallistumista, mutta se voi olla hyvä kone niille, jotka oppivat espressokeittämisen perusteet.

Kaiken kaikkiaan Barista Touch on espressokone niille, jotka haluavat monia automaattisia toimintoja ja helposti navigoitavan kosketusnäytön.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt