Siirry sisältöön

Tietoja Barista Espresso

Meistä

Barista ja Espresso on kestävään kehitykseen suuntautunut kahvin, espressokoneiden ja tarvikkeiden verkkokauppa Ruotsissa, joka perustettiin vuonna 2021. Toimitamme tuotteitamme kaikkialle Ruotsiin. Visiomme ja tavoitteemme on tarjota ilmastoälykäs vaihtoehto. Aiemmin espressokeitintä ostettaessa oli vain kaksi vaihtoehtoa, joko uusi tai käytetty. Tarjoamalla samat takuut ja ehdot kuin uudella, voimme käyttää olemassa olevia resursseja uudelleen ja edistää siten kestävämpää kulutusta laadun ja suorituskyvyn menettämättä.

Näkemyksemme

Pyrimme jatkuvasti saavuttamaan tavoitteemme ja visiomme, ja kolme pääperiaatetta ovat:

Kuvalohkot

Pyrimme aina ilmastoälykkäämpään ratkaisuun.

Asiakas keskittyy

Priorisoimme aina asiakkaan tarpeet.

Laatu

Varmistamme, että kaikilla tuotteillamme on korkein suorituskyky ja laatu.

Täydellinen välipala

Ympäristöystävällisempi vaihtoehto, jolla on sama korkea laatu ja suorituskyky kuin uusi 12 kuukauden takuulla. Käytetyn ostamiseen ei liity arvaamattomia riskejä. Täydellinen välipala siis!

Lue lisää

Miksi pitäisi ostaa kunnostettu uuden sijaan?

Syyt:

∙ Sama ostokokemus kuin uutena

∙ Autat ympäristöä kuluttamalla kestävästi

∙ Saat 12 kuukauden takuun ja 14 päivän peruutusoikeuden

∙ Edullisempi lompakolle

Miten idea syntyi

Covid-19-pandemian aikana, kun kaikki koulut ja toimistot suljettiin, heräsi suurempi kiinnostus panimoa kohtaan espresso Koti. Pohdittuamme syvää espressokeitintä verkossa, tulimme nopeasti siihen tulokseen Sage espressokoneet ovat hintaluokassaan parhaita ja ovat myös aloittelijaystävällisiä meille espresson valmistamisen uusille. Ymmärsimme kuitenkin, että uuden hinta Sage espressokeitin oli aivan liian korkea budjettiimme ja siksi käytetty oli toiseksi paras vaihtoehtomme. Käytettyihin autoihin liittyy kuitenkin useita riskejä, kuten;

∙ Ei takuuta

∙ Suurempi kuluminen

∙ Toiminnalliset viat

∙ Muita arvaamattomia riskejä

Halusimme löytää ratkaisun, jolla voimme eliminoida käytettyjen ostamisen riskitekijän ja tarjota samalla ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon espressokoneen laatua ja suorituskykyä menettämättä.

Mikä erottaa meidät muista?

Barista Espresso on ainutlaatuinen verkkokauppa, jolla on liikeidea, jolla on visio edistää kestävämpää kulutusta.