Siirry sisältöön
Hur man ställer in din Sage Barista Touch efter kaffebönorna - Barista och Espresso

Kuinka asettaa oma Sage Barista Touch kahvipapujen jälkeen

Jotta saat kahvista parhaan hyödyn, sinun on osattava asettaa uuden espressokoneesi kahvimylly ja ennen kaikkea tietää, milloin ja miksi teet tiettyjä muutoksia saadaksesi hyviä tuloksia. Jokaisella on erilainen maku kahvistaan, joten ei ole olemassa oikeaa tai väärää, mutta käyttämällä tätä käytännöllistä työkalua pääset nopeasti hyvään lähtökohtaan.
VINKKEJÄ ENNEN VALMISTAMISTA:
Käytä laadukkaita papuja, jotka on tarkoitettu espresso koska keitetyt kahvipavut paahdetaan eri tavalla, eivätkä ne pärjää ollenkaan. Yleinen ongelma on juuri se, että kone ei saavuta oikeaa 9 baarin haudutuspainetta ja sen sijaan tulee vetinen kahvin koostumus kermaisen kullanvärisen värin sijaan. espresso. Tämä johtuu juuri siitä, että olet käyttänyt joko keitettyjä kahvipapuja tai vanhoja (yli 2 kuukauden ikäisiä) papuja.
VALMISTUSVINKKEJÄ:
KAKSOIPAINISTUS: Käytä 17–18 g kahvia kaksoissuodatinkorissa (ei paineistettu), tavoitteena on saada kaksinkertainen määrä kahvia (espresso) jauhetun kahvin määränä suodatinkorissa, eli suhteessa 1:2. Joten jos käytät 18 g jauhettua kahvia, sinun tulee pyrkiä saamaan n. 36 g espresso 25-30 sekunnin haudutusajassa. Siksi vaaka on kätevä kahvinkeittimen säätämiseen. Saadaksesi oikean määrän espresso hyvässä haudutusajassa (25-30 s) säädät myllyn jauhatusastetta. Joten jos saat volyymin aivan liian lyhyessä ajassa, kannattaa jauhaa hienommaksi ja jos tilavuus (36g) saadaan yli 30 sekunnissa, jauhaa sen sijaan karkeammin.
 
VAIHEET OIKEALLE ASETUKSEEN SAAPUTTAMISEKSI:
VAIHE 1: Punnitse ja jauha pavut
Punnitse 18g kahvia ja kaada se tyhjään papusäiliöön ja jauha kunnes kaikki on jauhettu suodatinkoriin ja paina kiekkoa. Nyt tiedät, että suodatinkorissa on tasan 18 g jauhettua kahvia.
VAIHE 2: Valmistautuminen haudutukseen
Laita kahvi koneeseen. Valitse haudutus kosketusnäytöltä, valitse sitten mukautettu valmistusaika ja aseta se 30 sekuntiin.
VAIHE 3: Käytä asteikkoa
Aseta kahvikuppi pienelle vaa'alle ja aseta sitten sekä vaaka että kahvikuppi koneen alle.
VAIHE 4: Aloita hauduttaminen
Aloita hauduttaminen, pidä vaakaa silmällä ja heti kun vaaka näyttää 36g, lopeta haudutus ja katso haudutusaikaa näytöltä.
VAIHE 5: Tarkista aika
Jos aika näyttää alle 25 sekuntia, jauha hienommaksi, jos aika näyttää yli 30 sekuntia, hio karkeammin.
VAIHE 6: Toista prosessia, kunnes saavutat oikean aikavälin.
Toista vaiheita 1–5, kunnes saat 25–30 sekunnin ajaksi. Kun olet saanut sen kohtuullisen hyvin, on tehtävä hienosäätöä, kunnes olet tyytyväinen makuun, josta on erittäin vaikea antaa palautetta. ja säästä lopuksi haudutusaikasi luomalla oma juomasi näytölle.

Viimeinen vaihe: Aseta kellonaika kahvimyllylle

Nyt kun olet päässyt näin pitkälle, olet onnistunut saamaan myllyasetuksen, joka on erittäin hyvä, jos sinulla on toivottavasti hyvin tasapainoinen espresso määrittämällä kahvin määrä (g) ja tilavuus espresso (g) ja keksi aika, jonka olet tallentanut näytölle ja merkinnyt myös millaisen jauhatusasetuksen tarvitset siihen. Viimeinen vaihe on selvittää, kuinka monta sekuntia myllyllä kuluu 18 g jauhamiseen tässä esimerkissä haudutusta varten ilman, että sinun tarvitsee punnita joka aamu.

VAIHE 1: Valitse näytöltä 12 sekunnin aika

VAIHE 2: Täytä koko papusäiliö papuillasi

VAIHE 3: punnita omasi portafilter suodatinkorin kanssa, kun se on tyhjä

VAIHE 4: Käynnistä mylly ja anna sen jauhaa, kunnes se pysähtyy itsestään (tässä tapauksessa 12 sekunnin kuluttua)

VAIHE 5: punnita omasi portafilter suodatinkori, jossa on vastajauhettu kahvi, ja tarkkaile arvoa (grammoina).

VAIHE 6: Jos paino on yli 18 g, lyhennä aikaa. Jos paino on alle 18 g, pidennä aikaa.

VAIHE 7: Toista vaiheet 2-6, kunnes saavutat haluamasi painon.

Jos olet lukenut tähän asti, kiitos kärsivällisyydestäsi ja tämän lukemisesta. Olet nyt valmis ottamaan käyttöön espressokeittimesi.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt