Siirry sisältöön
Hur man ställer in din Sage Barista Touch efter kaffebönorna - Barista och Espresso

Kuinka asetat Sage Barista Touch kahvipapujen jälkeen

Jotta saat parhaan irti kahvista, sinun on tiedettävä, miten säätää uuden espressokoneesi kahvimylly ja ennen kaikkea tiedettävä, milloin ja miksi teet tiettyjä muutoksia saadaksesi hyviä tuloksia. Kaikilla on erilaisia makuja kahvinsa suhteen, joten oikeaa tai väärää ei ole, mutta käyttämällä tätä käytännöllistä työkalua voit nopeasti löytää hyvän lähtökohdan. 
VINKKEJÄ VALMISTUKSEEN: 
Käytä hyviä laatukahvipapuja, jotka on tarkoitettu espresso , koska suodatinkahvipavut paahdetaan eri tavalla eikä niistä saa hyvää kahvia. Yksi yleinen ongelma on, että kone ei saavuta oikeaa keittopainetta 9 baarissa, ja sen sijaan kahvin koostumus on vetinen sen sijaan, että se olisi kermaisen kultainen espresso. Tämä johtuu siitä, että on käytetty joko suodatinkahvipapuja tai vanhoja papuja (yli 2 kuukautta vanhoja). 
VALMISTUSVINKIT: 
KAKSINKERTAISESSA ESPRESSOSSA: Käytä 17-18 g kahvia kaksinkertaisessa suodatinkorissa (ei paineistettu), tavoite on saada kaksinkertainen määrä kahvia (espresso) suhteessa suodatinkorissa olevaan jauhettuun kahviin, eli suhde on 1:2. Joten Tietoja käytettäessä 18 g jauhettua kahvia, tulisi pyrkiä saamaan noin 36 g espresso keittoajalla 25-30 sekuntia. Siksi vaaka on kätevä apu kahvikoneen säätämisessä. Oikean espresso määrän saavuttamiseksi hyvällä keittoajalla (25-30 sekuntia) säädä myllyn jauhatusasetusta. Jos saat volyymin liian lyhyessä ajassa, jauha hienommaksi ja jos volyymi (36 g) on yli 30 sekuntia, jauha karkeammaksi sen sijaan. 
 
VAIHEET OIKEAN SÄÄDÖN SAAVUTTAMISEKSI:
VAIHE 1: Punnitse ja jauha pavut
Punnitse 18 g kahvia ja kaada se tyhjään papusäiliöön ja jauha, kunnes kaikki on jauhettu suodatinkoriin ja purista pihvi. Nyt tiedät, että suodatinkorissa on tarkalleen 18 g jauhettua kahvia. 
VAIHE 2: Esivalmistelu ennen keittämistä
Aseta kahvi koneeseen. Valitse keitto kosketusnäytöltä, sitten valitse mukautettu keittoaika ja määritä se 30 sekunniksi. 
VAIHE 3: Käytä vaa'aa
Aseta kahvikuppi pienelle vaa'alle ja laita sitten sekä vaaka että kahvikuppi koneen alle. 
VAIHE 4: Aloita keittäminen
Aloita keittäminen, seuraa vaa'an lukemaa ja heti kun vaaka näyttää 36 g, pysäytä keittäminen ja tarkista keittoaika näytöltä.
VAIHE 5: Tarkista aika
Tietoja jos aika on alle 25 sekuntia, jauha hienommaksi, jos aika on yli 30 sekuntia, jauha karkeammaksi. 
VAIHE 6: Toista Tietoja prosessi, kunnes pääset oikealle aikavälille. 
Toista Tietoja vaiheet 1-5, kunnes saat ajan 25-30 sekunnin väliin. Kun olet saanut sen suunnilleen kohdalleen, on Tietoja tehtävä hienosäätöjä, kunnes olet tyytyväinen makuun, mikä on erittäin vaikeaa antaa palautetta. Ja lopuksi tallenna keittoaikasi luomalla oma juoma näytölle. 

Viimeinen vaihe: Aseta aika kahvimyllyyn

Nyt kun olet päässyt näin pitkälle, olet onnistunut saamaan aikaan jauhatusasetuksen, joka on erittäin hyvä, jossa olet toivottavasti saanut hyvin tasapainoisen espresso määrittämällä kahvin määrän (g) ja tilavuuden espresso (g) ja saanut aikaan hyvän ajan, jonka olet tallentanut näytölle ja myös merkinnyt, mikä jauhatusasetusta tarvitset sitä varten. Viimeinen vaihe on löytää, kuinka monta sekuntia kestää, että mylly jauhaa 18g tässä esimerkissä keittämistäsi varten ilman, että sinun tarvitsee punnita joka aamu. 

VAIHE 1: Valitse aika 12 sekuntia näytöltä

VAIHE 2: Täytä koko pavun säiliösi pavuillasi

VAIHE 3: Punnitse portafilter suodatinkorin kanssa, kun se on tyhjillään

VAIHE 4: Käynnistä mylly ja anna sen jauhaa, kunnes se pysähtyy itsestään (12 sekunnin jälkeen tässä tapauksessa) 

VAIHE 5: Punnitse portafilter suodatinkorin kanssa, jossa on tuoretta kahvia, ja tarkkaile arvoa (grammaa). 

VAIHE 6: Tietoja paino on yli 18g, vähennä aikaa. Tietoja paino on alle 18g, lisää aikaa. 

VAIHE 7: Toista Tietoja prosessi 2-6, kunnes saat halutun painon. 

Tietoja kun olet lukenut näin pitkälle, kiitän sinua kärsivällisyydestäsi ja tämän läpi lukemisesta. Nyt olet valmis säätämään espressokoneesi. 
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt