Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset ✓ Ilmainen toimitus yli 3500 SEK tilauksille Ruotsin sisällä

JOS KUNNOSTETTU SAGE ESPRESSOKONEET

Johdanto

Vaikka olisitkin tuttu Sage espressokeittimet, ehkä et ole koskaan kuullut kunnostetuista espressokoneista? Kunnostettu espressokeitin on paras vaihtoehto niille, jotka haluavat sekä laatua että suorituskykyä halvemmalla. Vastaamme yleisimpiin kysymyksiin kunnostetuista espressokoneista.

Mitä kunnostettu tarkoittaa?

Kunnostettu on eri asia kuin käytetty. Se, että espressokeitin on kunnostettu, tarkoittaa, että se on toiminnallisesti palautettu uuteen kuntoon. Tämä ei tarkoita, että espressokeitin olisi 100 % uusi, mutta toiminnallisesti kuin uusi.

Mistä he tulevat?

Espressokeittimemme koostuvat aiemmin palautetuista ja kierrätetyistä tuotteista. Kaikille espressokoneille tehdään sarja erilaisia testejä, kuluvat komponentit vaihdetaan ja muut kulumisen merkkejä osoittavat sähkökomponentit vaihdetaan. Ennen kuin espressokoneet myydään meille, käymme läpi perusteellisen laadunvalvonnan ja jaamme ne kahteen eri kuntotasoon. Lue alta lisää kuntotasoistamme.

Samat ehdot kuin uudessa

Saat 12 kuukauden takuun ja 14 päivän peruutusoikeuden kaikille espressokeittimillemme kunnosta riippumatta.

Kuntoluokitus

Kaikilla vastaanottamillamme espressokoneilla on erilainen kulumisaste, joten teemme laaduntarkastuksen, jossa luokittelemme koneet kunnon mukaan. Päällä barista-espresso.katso meillä on kaksi eri kuntotasoa. "Kuin uusi" ja "Hyvä". Riippumatta valitsemastasi kunnosta, kone on täysin uusittu sisältä ja näin takaamme, että kone on toiminnallisesti kuin uusi. Kunto perustuu vain ulkoisiin käytön jälkiin.

Kuin uusi

Espressokoneessa on pieniä käytön jälkiä, jotka näkyvät vain tietyistä katselukulmista. Naarmut löytyvät yleensä vain tippakaukalon etuosasta ja ovat erittäin pieniä, joten kuin uudet.

Hyvä

Espressokoneessa on yleensä selkeitä käytön jälkiä, ja siinä voi olla pieniä naarmuja, kolhuja ja reunakuoppeja.

Pakkaa ilmaston älykkäästi!

Pahvi on useiden tutkimusten mukaan ilmastoälykkäin pakkausvaihtoehto. Siksi kaikki espressokeittimemme on pakattu 100 % pahviin, joka on mukautettu tuotteisiimme.

4 syytä, miksi sinun pitäisi harkita kunnostusta uuden sijaan

Kestävämpää kulutusta

Halvempi sinulle

Ilmaston kannalta parempi

Samat ehdot kuin uudessa

Saat 12 kuukauden takuun ja 14 päivän peruutusoikeuden kaikille espressokeittimillemme.

Onko sinulla lisää kysymyksiä tai huolenaiheita?

Jos sinulla on kysyttävää kunnostetuista espresso-naamioistamme tai sinulla on muita huolenaiheita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake tai soita meille suoraan numeroon (+46) 08-420 026 55 niin me autamme sinua.

Ota meihin yhteyttä

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin