Siirry sisältöön

Ostoopas Pro kotikäyttöön

Tarvitsetko apua oikean espressokeittimen löytämisessä? Selitämme, mitä eroja tarjoamiemme eri mallien välillä on Barista Espresso.

5 TÄRKEÄÄ KYSYMYSTÄ

Jotta tiedät, mikä espressokeitin sopii sinulle parhaiten, sinun on mietittävä 5 tärkeää kysymystä.

ESPRESSOKONEEN TYYPIN VALINTA

Espressokeittimet voidaan jakaa kahteen eri versioon: kaksoiskeittimiin tai lämmönvaihtimiin. Tutustu alla oleviin välilehtiin lukeaksesi lisää Tietoja niitä.

Profitec-all6-Barista och Espresso

ALOITA EROJEN YMMÄRTÄMISESTÄ

Olemme tehneet lyhyen yhteenvedon saatavilla olevista erityyppisistä espressokoneista ja ymmärrämme, mikä niistä sopii sinulle parhaiten!v

lisää tietoa

Tietoja LÄMMÖNVAIHDIN

Lämmönvaihtimessa on iso kattila sekä maidon vaahdottamiseen että haudutukseen. Kattilan yläosaa käytetään höyryyn ja alaosaa haudutukseen. Lämmönvaihtimen etuna on, että se on vahva ja pystyy keittämään useita kahvijuomia peräkkäin ja sopii niille, jotka haluavat juoda lattea ja cappuccinoa.

lisää tietoa

ESPRESSOKONEEN KAKSOISKATTILA

Kaksinkertaisten kattiloiden etuna on, että voit hallita keittolämpötilaa paremmin, koska voit muuttaa kunkin kattilan lämpötilaa erikseen. Se antaa sinulle hyvän mahdollisuuden saada parempia espressokotoksia lämmönvaihtimeen verrattuna. Lämmönvaihtimen tapaan voit sekä vaahdottaa että hauduttaa samanaikaisesti.

lisää tietoa

ONKO SINULLA RAJOITETTU TILA?

Kun tiedät, minkä vaihtoehdon tarvitset, on aika kysyä, kuinka suuri espressokeitin sinulla voi olla. Joillakin on rajoitetusti tilaa, ja sitten tämä kohta on erittäin tärkeä. Tässä jaamme suosituksemme sinulle, jolla on rajoitetusti tilaa.

PROFITEC PRO 300

Pro 300 on pienikokoisin kaksikattilainen espressokeitin, joka meillä on. Se on sekä edullinen että erittäin tehokas. Jos haluat laadukkaan ja suorituskykyisen espressokeittimen, et voi mennä pieleen valitsemalla espressokeittimen Profitec.

LUE LISÄÄ Tietoja PRO 300
GO-Barista och Espresso

PROFITEC GO

Profitec sopii vielä pienempään kokoon, espressokeitin pannulla

LUE LISÄÄ Tietoja PROFITEC GO

ROCKET APPARTAMENTO

Klassisin ja suosituin malli Rocket Espresso. Se on pienikokoisin espressokeitin, jossa on lämmönvaihdin, jota voidaan suositella aloitukseksi! Valittavanasi on useita eri muunnelmia, ja se on erittäin käyttäjäystävällinen espressokeitin.

LUE LISÄÄ Tietoja APPARTAMENTO

HALUATKO OTTAA YHTEYTTÄ SUORAAN?

Oletko kenties kyllästynyt sisäisen vesisäiliön täyttämiseen? Haluatko sen sijaan pystyä kytkemään espressokeittimesi suoraan, jotta sinun ei enää tarvitse miettiä täyttöä? Täältä löydät kaikki espressokoneet, joissa on suora yhteys.