Siirry sisältöön
Rocket espressomaskin modell jämförelse - Barista och Espresso

rocket espressokoneen mallien vertailu

Olemme saaneet lisää kysymyksiä erilaisten eroista rocket espressokoneiden malleissa. Tämä on yleinen artikkeli, joka antaa sinulle yleiskuvan tärkeistä näkökohdista, jotka eroavat eri mallien välillä, ja voi auttaa sinua, jos etsit uutta espressokeitintä tai harkitset päivittämistä.

rocket Huoneisto

Erittäin hyvä espressokeitin lämmönvaihtimella. Siinä ei ole PID-lämpötilan säätöä eikä myöskään eristettyä kattilaa. (eristetty vedenkeitin edistää vakaampaa keittolämpötilaa ja on tärkeä näkökohta hyvän tuottamisessa espresso). Espressokoneessa on tärinäpumppu, jota ei voi kytkeä veteen. Lämmönvaihdin sopii ihmisille, jotka haluavat valmistaa useita kahvijuomia maidolla, koska molempia on mahdollista valmistaa espresso ja vaahdota maitoa samaan aikaan. Jotain, joka on otettava huomioon, on se, että lämmönvaihtimilla varustetuilla espressokoneilla on vähemmän hallintaa haudutuslämpötilaan, ja siksi on olemassa tekniikoita, kuten kuuman veden huuhtelu keittoryhmästä, jotta lämpötila pysyy vakaampana.

Cronometro V Mozzafiato ja Giotto

Onko se lämmönvaihdin rocket Appartamento, mutta siinä on PID-lämpötilan säätö ja eristetyt kattilat. Cronometro V:ssä on myös metallista valmistetut kiskot kuppitarjottimessa, toisin kuin Appartamentossa, jossa on muoviset kiskot. Espressokoneessa on tärinäpumppu, joten sitä ei voi liittää suoraan vesilähteeseen. Termit Mozzafiato ja Giotto ovat vain suunnitteluero, ja ne ovat sisäisesti identtisiä espressokeittimiä.

Rocket Cronometro R Mozzafiatio ja Giotto

On lämmönvaihdin, eristetyt kattilat ja PID-lämpötilasäädöllä. Ero Cronometro V:n ja R:n välillä on, että Cronometro R:ssä on pyörivä pumppu. Pyörivän pumpun etuna on, että sen käyttöikä on pidempi, se on hiljaisempi ja voidaan liittää suoraan veteen.

Rocket R Cinquantotto

R Cinquantottossa on kaksoiskattila. Joten sinulla on höyrystin ja haudutin erikseen, toisin kuin muissa malleissa, joissa on vain yksi kattila molemmille. Kaksinkertaisten kattiloiden etuna on, että voit hallita keittämistäsi paremmin. Kaksinkertaiset kattilat voivat tarjota suuren edun, kun vaihdat pavut usein ja pystyt siten hienosäätämään haudutuslämpötilaa PID-säädön avulla vaikuttamatta kuitenkaan maidon vaahdotuksen höyryn laatuun. Tämä tekee R Cinquantottosta erittäin nopean ja tehokkaan espressokeittimen. Haittapuolena voi olla se, että koska espressokoneessa on kaksinkertainen kattila, kotitaloussähkö ei pysty tuottamaan täyttä tehoa molempiin kattiloihin samanaikaisesti ja jos keität monta kuppia kerralla, kone saattaa joutua toipumaan, jotta se palautuu. oikea haudutus- ja höyrylämpötila. Espressokoneessa on hiljainen pyörivä pumppu ja sen kosketusnäytössä on useita toimintoja ja se voidaan liittää vesilähteeseen.

rocket R60V

R60V on jälleen yksi kaksikattilainen espressokeitin. Suurin ero R Cinquantoton ja R60V:n välillä on, että R60V:ssä on paineprofiili. Tämä tarkoittaa, että hallitset täysin suodatuspainetta haudutuksen aikana ja voit siten tuottaa kahvista sellaisia sävyjä, joita ei tavallisesti pystyisi valmistamaan espressokeittimellä ilman paineen profilointia.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt