Siirry sisältöön
Rocket espressomaskin modell jämförelse - Barista och Espresso

Rocket espressokoneen mallivertailu

Olemme saaneet lisää kysymyksiä eri Rocket espressokeitinmallien eroista. Tämä on yleiskatsausartikkeli, joka antaa sinulle kokonaiskuvan tärkeistä näkökohdista, jotka erottavat eri mallit ja voi auttaa sinua Tietoja kun etsit uutta espressokeitintä tai harkitset päivitystä. 

Rocket Appartamento

Erittäin hyvä espressokeitin lämmönvaihtimella. Siinä ei ole PID-lämpötilansäätöä eikä eristettyä kattilaa. (eristetty kattila auttaa vakauttamaan keittolämpötilaa ja on tärkeä näkökohta hyvän espresso saamiseksi). Espressokoneessa on tärinäpumppu, jota ei voi liittää vesijohtoon. Lämmönvaihdin sopii henkilöille, jotka pitävät useiden maitokahvijuomien valmistamisesta, koska sillä voi samanaikaisesti keittää espresso ja vaahdottaa maitoa. On huomioitava, että lämmönvaihtimella varustetuissa espressokoneissa on vähemmän hallintaa keittolämpötilasta, joten on olemassa tekniikoita, kuten huuhtelu kuumalla vedellä keittoryhmästä lämpötilan vakauttamiseksi.

Cronometro V Mozzafiato ja Giotto

On lämmönvaihdin, kuten Rocket Appartamento, mutta siinä on PID-lämpötilansäätö ja eristetty kattila. Cronometro V:ssä on myös metalliset kiskot kuppialustalla, toisin kuin Appartamento, jossa on muoviset kiskot. Espressokoneessa on tärinäpumppu, joten sitä ei voi suoraan liittää vesilähteeseen. Mozzafiato ja Giotto ovat ainoastaan suunnitteluero, ja ne ovat sisäisesti identtiset espressokoneet.

Rocket Cronometro R Mozzafiatio ja Giotto

On lämmönvaihdin, eristetty kattila ja PID-lämpötilansäätö. Ero Cronometro V:n ja R:n välillä on se, että Cronometro R:ssä on kiertopumppu. Kiertopumpun etuna on sen pidempi käyttöikä, hiljaisuus ja mahdollisuus suoraan liittää veteen.

Rocket R Cinquantotto

R Cinquantotto:ssa on kaksoiskattilat. Toisin sanoen sinulla on höyrykattila ja keittokattila erikseen toisin kuin muissa malleissa, joissa on vain yksi kattila molempia varten. Kaksoiskattiloiden etuna on, että sinulla on enemmän hallintaa keittämisessäsi. Kaksoiskattilat voivat tarjota suuren edun, kun vaihdat papuja usein ja siten voit hienosäätää keittolämpötilaa PID-säätimen avulla vaikuttamatta höyryn laatuun maidonvaahdotuksessa. Tämä tekee R Cinquantottosta erittäin nopean ja tehokkaan espressokoneen. Haittapuoli voi olla, että koska espressokoneessa on kaksoiskattilat, kotitaloussähkö ei välttämättä jaksa antaa täyttä tehoa molemmille kattiloille samanaikaisesti ja Tietoja kun keität monta kuppia kerralla, kone saattaa tarvita palautumisaikaa päästäkseen takaisin oikeaan keitto- ja höyrylämpötilaan. Espressokoneessa on hiljainen kiertopumppu ja useita toimintoja kosketusnäytössä, ja se voidaan liittää vesilähteeseen.

Rocket R60V

R60V on vielä yksi espressokone, jossa on kaksoiskattilat. Suurin ero R Cinquantotton ja R60V:n välillä on, että R60V:ssä on paineprofiilointi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on täysi hallinta keittopaineesta keittämisen aikana ja siten voit tuoda esiin kahvin sävyjä, joita ei yleensä voi saada espressokoneella ilman paineprofiiloinnin mahdollisuutta.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt