Siirry sisältöön
Sage Barista Express eller Barista Touch? Vilket ska man välja? - Barista och Espresso

Sage Barista Express tai Barista Kosketus? Kumpi sinun pitäisi valita?

Sage on useita erilaisia malleja ja saamme usein kysymyksiä näiden kahden mallin eroista Barista Express and Touch. Ulkonäöltään nämä kaksi voivat näyttää hyvin samanlaisilta, mutta verrattaessa ne ovat täysin erilaisia koneita. Tässä vertailussa saat paremman käsityksen näistä kahdesta koneesta ja tärkeistä eroista, jotta voit valita sinulle sopivan.

Lyhyesti Sage Barista Touch

Barista Kosketus on kone Sage joka keskittyy siihen, että asiakas saa parhaan mahdollisen kahvin kotonaan toiminnoilla, jotka helpottavat ja yksinkertaistavat espresson valmistusprosessia, joka muuten koetaan monimutkaisena ja vaikeana. Barista Touchissa on nimensä mukaisesti helppokäyttöinen kosketusnäyttö esiohjelmoiduilla kahvijuomilla ja automaattinen maidon vaahdotustoiminto, jolla voit helposti valita maidon lämpötilan ja vaahdon määrän.

Sage Barista Touch mukana tulee integroitu kahvimylly ja vedenkeitin, jonka lämmitysaika on vain 3 sekuntia.

Tämä espressokeitin on hybridi täysautomaattisen espressokeittimen ja manuaalisen espressokeittimen välillä, mutta toisaalta sillä on enemmän hallintaa keittoon ja siten se pystyy valmistamaan kahvijuomia, jotka ovat paljon maukkaampia kuin täysautomaattiset espressokeittimet. Vähän niin kuin Barista Touch erottuu joukosta on kosketusnäyttö, jossa voit hallita keittolämpötilaa, haudutusaikaa, maidon lämpötilaa ja vaahtoa sekä tallentaa jopa 6 omaa kahvijuomaasi, jossa voit nimetä ne mitä tahansa.

Lyhyesti Sage Barista Express

Sage Barista Express on täydellinen espressokeitin, joka voi esitellä sinut espresson keittämiseen ja joka pystyy valmistamaan yhtä hyviä kahvijuomia kuin muut kalliimmat mallit. Sage mutta aputoiminnot, kuten automaattinen maidonvaahdotus ja integroidut kosketusnäytöt, puuttuvat. Barista Express keskittyy vain espresson valmistuksen olennaisiin osiin, ja se on yksi helpoimmista espressokoneista. Barista Expressissä on integroitu kahvimylly, kaksi ohjelmoitavaa painiketta, yksi ja kaksinkertainen espresso sekä kuuman veden poistoaukko teetä ja Americanoa varten sekä manuaalinen höyrytikku maitokahvijuomillesi. Kaikki tarvittava täydelliseen kahvikupilliseen.

Sage Barista Touch vs Barista Express: Täydellinen vertailu

Nyt käymme läpi kaikki näkökohdat, joissa nämä kaksi konetta eroavat toisistaan.

Espressokoneen tyyppi

Molemmat tarjoavat ainutlaatuisen pavusta kuppiin -kokemuksen, ja ne voivat jauhaa vastapaahdetut pavut muutamassa minuutissa ja valmistaa lähes yhtä hyvän kahvijuoman kuin Barista tekisi. Koska pavut jauhetaan paikan päällä, saat ainutlaatuisen mahdollisuuden saada papuista kaikki hyvät aromit, maut ja laatu. Myllyssä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kartiomaiset jauhatuskoneet ja molemmissa koneissa on koneen vasemmalla puolella nuppi, jolla voi säätää jauhatusastetta papujen mukaan. Molemmissa on sama malli, mutta kosketusnäyttö tarjoaa 30 säätövaihetta, kun taas Expressissä on 18 vaihetta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että Touchilla saat tarkempia säätöjä.

Helppokäyttöisyys

Ei ole mitään syytä omistaa kallista espressokeitintä, jos se on aivan liian monimutkainen käyttää. Tätä silmällä pitäen koneen helppokäyttöisyys on erittäin tärkeää ja siten koneen ominaisuuksilla, navigoinnilla voi olla suuri rooli.

Sage Barista Touch siinä on hyvin suunniteltu kosketusnäyttö, jossa on erittäin helppo navigoida ja käyttää. Valikko on jaettu kolmeen vaiheeseen; jauhatus, panimo ja maidon vaahdotus. Kosketusnäytön avulla voit helposti muuttaa parametreja, kuten haudutusaikaa, lämpötilaa, jauhatusaikaa, maidon rakennetta ja maidon lämpötilaa. Helpottaaksesi sitä, voit jauhaa kahvin suoraan partafeltiin keittämistä varten. Jauhatusastetta voidaan säätää vasemmalla olevalla nupilla ja asetus näkyy selvästi näytöllä.

Vähän niin kuin Barista Express puuttuu on yksinkertainen kosketusnäyttö, että sinulla on yleiskuva oluen, mutta koska Barista Expressissä on vain kaksi ohjelmoitavaa painiketta, se on erittäin yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Barista Expressin avulla voit asettaa jauhatusasteen 18 vaiheessa. Kuten Barista Touchilla voit jauhaa kahvin suoraan portafilteriin ja koneen vasemmalle puolelle magneetin avulla kiinnitettävillä tampereilla koko prosessi on erittäin sujuvaa. Käytä koneen etuosassa olevaa nuppia, voit valita jauhettavan kahvin määrän ja valita, onko se yhdelle tai kahdelle kahville. espresso.

Mitä tulee helppokäyttöisyyteen, molemmat koneet ovat kuitenkin erittäin yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä Barista Touch on edelläkävijä kosketusnäytöllään, jolla voit helposti muuttaa erilaisia panimoparametreja. Expressin haittapuolena on, että se voidaan kokea hieman monimutkaisemmaksi, kun halutaan muuttaa tiettyjä parametreja, kuten keittolämpötilaa, mutta se on jotain, joka muuttuu hyvin harvoin, joten sinun ei pitäisi painottaa päätökseen paljon. tämä näkökohta.

Sopeutuvuus

 Apunasi espressokoneilla on yleensä tietty sopeutumiskyky, joten voit esimerkiksi säästää suosikkijuomasi. Tämä ominaisuus voi olla hyvä, jos vaihdat usein papuja ja haluat tallentaa asetukset, jotta voit palata nopeasti takaisin aikaisempiin papuihin. Mitä tulee sopeutumiskykyyn Barista Kosketa suurta etua Barista Ilmaista. Touchin avulla voit tallentaa jopa 6 omaa juomaasi mukautetuilla keittoasetuksilla ja maidon koostumuksella ja nimetä niille haluamasi nimet. Barista Expressissä sen sijaan on vain kaksi ohjelmoitavaa painiketta, joten siinä ei ole tällaista toimintoa. Pitäisikö sinun vaihtaa pavut tarvitsevat Barista Express ohjelmoidaan uudelleen uusien papujen mukaan parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Vähän niin kuin Barista Expressin etuna on manuaalinen haudutustoiminto. Painamalla ohjelmaa kerran ja pitämällä sitten yksi- tai kaksoisespressopainiketta painettuna, sinulla on täysin manuaalinen esiinfuusiotoiminto. Esiinfuusio on termi, jota käytetään espresson valmistuksessa, jossa kahvikiekko saa matalapaineista haudutusvettä, joka kyllästää kiekon ennen kuin todellinen 9 baarin haudutuspaine saapuu. Tämä antaa yleensä parempia tuloksia ja maukkaampaa espresso mutta vaatii vähän enemmän. Barista Expressiä voidaan suositella ihmisille, jotka haluavat käytännönläheisen kokemuksen espressokeittimestä, jossa kaikki tehdään manuaalisesti, mutta antaa siten entistä paremman hallinnan itse panostamiseen.

Maidon vaahdotus

Mitä tulee maidon vaahdotukseen Barista Kosketa etua sen automaattisella maidonvaahdotustoiminnolla, jossa se voi vaahdottaa maidon räätälöityyn koostumukseen ja lämpötilaan. Barista Expressissä on manuaalinen höyrytikku, jolla voit oppia vaahdottamaan maitoa oikean koostumuksen kanssa ja ehkä jopa oppia tekemään latte-taidetta. Jos haluat rasvata omaa maitoa käsin Barista Kosketa ja voit myös tehdä sen. Asia, joka tulee ottaa huomioon espressokonetta valittaessa, on se Barista Touchilla on vahvempi kattila, joten sen ei tarvitse odottaa, että kattila nostaa höyrynpainetta. Tämä on erittäin merkittävä asia Barista Ilmaise paikka, jossa sinun on odotettava noin 30–45 sekuntia haudutuksen jälkeen, jotta kattila palautuu ja muodostuu oikeaan höyrypaineeseen.

Kapasiteetti

Molemmissa espressokoneissa on sama kapasiteetti, kun on kyse irrotettavasta 2 litran vesisäiliöstä ja 250 g:n papusäiliöstä. Molemmissa espressokoneissa on myös 480 ml:n maitokannu.

Koko

Barista Touchilla on seuraavat mitat:

Leveys 322 mm, syvyys 394 mm ja korkeus 407 mm

Barista Expressillä on seuraavat mitat:

Leveys 325 mm, syvyys 310 mm ja korkeus 400 mm

Sekä Expressillä että Touchilla on samanlaiset mitat, mutta huomionarvoista on syvyys, jossa Touch on 84 mm syvempi kuin Express. Näin ollen, jos tila on sinulle tärkeä näkökohta, Express vie taatusti vähemmän tilaa kuin Touch.

Design

Mitä tulee suunnitteluun, molemmat espressokoneet ovat hyvin samankaltaisia. Molemmissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut ulkopaneelit, jotka antavat ylellisen tunteen. Erona on, että Expressissä on klassisempi ja retro-muotoilu, jossa painevalitsin on sijoitettu keskelle konetta, kun taas kosketusnäytössä on suuri kosketusnäyttö.

Takuu

Kun teet ostoksia meillä, saat 12 kuukauden takuun kaikille espressokeittimillemme. Lue lisää takuuehdoistamme.

Myöntää

Hintaero näissä kahdessa koneessa on melko suuri, vaikka ulkonäön suhteen ne eivät juurikaan eroa. Syy on juuri se Sage Barista Touch siinä on suuri kosketusnäyttö, paljon nopeampi käyttö ja tehokkaammat sisäiset komponentit, jotka lämmittävät veden 3 sekunnissa, kun taas Express kestää yli 60 sekuntia. Lisäksi Touchissa on parempi sopeutumiskyky ja automaattinen maidonvaahdotustoiminto.

Mitä muut sanovat?

Mitä tulee aikaisempien asiakkaiden mielipiteisiin, suurin osa on erittäin tyytyväisiä Barista Kosketus. Käyttäjät ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että he saavat koneella erittäin hyvää kahvia. Oletetaan, että käytetään hyvälaatuisia papuja. Yksi asia, johon asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä, on maidon laatu Barista Touch saa myös modernin ilmeen yhdessä ruostumattomien ulkopaneelien kanssa, jotka antavat ylellisyyttä. Asiakkaiden on maininnut negatiivisena asiana, että voi kestää jonkin aikaa ennen kuin ymmärrät ja saat parhaan tuloksen koneella. Mikä on myös odotettavissa puoliautomaattisen espressokeittimen kanssa. Jos ostat meiltä espressokeittimen, opastamme ja autamme sinua pääsemään alkuun. Toinen tekijä, jonka jotkut ovat maininneet, on, että tippa-allas on pieni ja se on tyhjennettävä säännöllisesti säännöllisen käytön yhteydessä.

Sage Barista Express on saanut paljon positiivista palautetta vuosien varrella ja sillä on erittäin laaja asiakaskunta. Monet mainitsevat, kuinka hyvää kahvia Express voi valmistaa ja että monet rakastavat retro-designia Barista Expressillä on. Asiakkaiden usein mainitsema asia on, että tämä kone ei sovi, jos etsit automaattista keitintä, mutta jos olet valmis oppimaan espresson valmistukseen, voit Barista Express toimittaa erittäin hyvää kahvia.

Negatiivisena mainittakoon, että tippakaukalo on melko pieni ja että kone on puhdistettava usein, koska se likaantuu ja rasvaa nopeasti kahvinporista ja roiskeista.

Yhteenveto

Yhteenvetona välillä Sage Barista Touch ja Express on, että molemmat voivat luoda yhtä hyviä kahvijuomia, jotka tarjoavat erilaisia etuja, jotka sopivat erityyppisille asiakkaille.

Sage Barista Touch mukana tulee helppokäyttöinen kosketusnäyttö, automaattinen maidon vaahdotus ja erittäin nopea päivitetyllä sisäisellä kattilalla, jonka lämpenemisaika on 3 sekuntia. Nämä tekijät määräävät kahden espressokoneen hintaeron.

Sage Barista Express antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa niin hyviä kahvijuomia kuin Barista Kosketa, mutta menettää kaikki lisätoiminnot ja siinä on vain välttämättömät toiminnot, kuten manuaalinen höyrysauva maidon vaahdotukseen, kaksi ohjelmoitavaa painiketta manuaalisella haudutustilalla. Siksi Expressiä suositellaan ihmisille, jotka haluavat saada käytännönläheisemmän kokemuksen.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt