Siirry sisältöön
Sage Barista Express eller Barista Touch? Vilket ska man välja? - Barista och Espresso

Sage Barista Express tai Barista Touch? Minkä pitäisi valita?

Sage tarjoaa useita erilaisia malleja ja saamme usein kysymyksiä kahden mallin Barista Express ja Touch eroista. Ulkonäöltään nämä kaksi voivat näyttää hyvin samankaltaisilta, mutta vertailussa ne ovat täysin erilaisia koneita. Tässä vertailussa saat paremman käsityksen Tietoja näistä kahdesta koneesta ja tärkeistä eroista auttaaksesi sinua valitsemaan, mikä sopii sinulle parhaiten.

Lyhyt Tietoja Sage Barista Touch

Barista Touch on kone Sage, joka keskittyy siihen, että asiakas saa mahdollisimman hyvää kahvia kotona ominaisuuksilla, jotka helpottavat ja yksinkertaistavat espressojen valmistusprosessia, joka muuten voi tuntua monimutkaiselta ja vaikealta. Barista Touch, kuten nimi ehdottaa, sisältää helposti navigoitavan kosketusnäytön esiohjelmoiduilla kahvijuomilla ja siinä on automaattinen maidonvaahdotusominaisuus, jossa voit helposti valita maidon lämpötilan ja vaahdon määrän.

Sage Barista Touch tulee integroidun kahvimyllyn kanssa ja keittimellä, joka tarvitsee vain 3 sekunnin lämmitysaikaa.

Tämä espressokone on hybridi täysin automaattisen espressokoneen ja manuaalisen välillä, mutta siinä on enemmän hallintaa valmistuksessa, ja siten voit saada kahvijuomia, jotka ovat paljon maukkaampia kuin täysin automaattiset espressokoneet. Jotain, mikä Barista Touch erottuu joukosta, on sen kosketusnäyttö, josta voit hallita uuttamislämpötilaa, uuttamisaikaa, maidon lämpötilaa ja vaahtoa sekä tallentaa jopa 6 omaa kahvijuomaa, joille voit antaa minkä nimen tahansa.

Lyhyt Tietoja Sage Barista Express

Sage Barista Express on täydellinen espressokone, joka voi tutustuttaa sinut espresson valmistamiseen ja on täysin kykenevä luomaan yhtä hyviä kahvijuomia kuin muut kalliimmat mallit Sage, mutta siinä puuttuvat auttavat toiminnot, kuten automaattinen maidonvaahdotus ja integroidut kosketusnäytöt. Barista Express keskittyy vain olennaisiin osiin espresson valmistuksessa ja on yksi helpoimmista espressokoneista, joita on käyttää. Barista Express tulee integroidun kahvimyllyn kanssa, kahdella ohjelmoitavalla napilla, yksinkertaisella ja kaksinkertaisella espresso sekä kuuman veden ulostulolla teetä ja americanoa varten ja manuaalisella höyrytyspisteellä kahvijuomillesi, joissa on maitoa. Kaikki, mitä tarvitset täydelliseen kahvikuppiin.

Sage Barista Touch vs Barista Express: Täydellinen vertailu

Nyt käymme läpi kaikki näkökohdat, joissa nämä kaksi konetta eroavat toisistaan.

Espressokoneen tyyppi

Molemmat tarjoavat ainutlaatuisen pavusta kuppiin -kokemuksen ja voivat muutamassa minuutissa jauhaa tuoreita papuja ja valmistaa kahvijuoman, joka on lähes yhtä hyvää kuin barista tekisi. Koska pavut jauhetaan paikan päällä, saat ainutlaatuisen mahdollisuuden saada kaikki hyvät aromit, maut ja laatu pavuista. Myllyssä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kartiomaiset jauhamiset, ja molemmissa koneissa on koneen vasemmalla puolella säätöpyörä, jolla voit säätää jauhamisastetta papujen mukaan. Molemmissa on sama mylly, mutta Touch tarjoaa 30 askeleen asetuksen, kun taas Expressissä on 18 askelta. Tämä käytännössä tarkoittaa, että Touchilla voit tehdä hienompia säätöjä.

Käyttäjäystävällisyys

Ei ole mitään syytä omistaa kallista espressokonetta Tietoja, se on aivan liian monimutkainen käyttää. Tämä mielessä pitäen koneen käyttäjäystävällisyys on erittäin tärkeää, ja siten koneen toiminnot ja navigointi voivat vaikuttaa suuresti.

Sage Barista Touch:lla on hyvin suunniteltu kosketusnäyttö, joka on erittäin helppo navigoida ja käyttää. Valikko on jaettu kolmeen vaiheeseen: jauhaminen, keittäminen ja maidon vaahdottaminen. Kosketusnäyttö mahdollistaa parametrien, kuten keittoajan, lämpötilan, jauhamisajan, maidon koostumuksen ja maidon lämpötilan, helpon muuttamisen. Helpottaaksesi vielä enemmän voit jauhaa kahvin suoraan portafilteriin keittämistä varten. Jauhamisaste voidaan säätää koneen vasemmalla puolella olevalla säädöllä, ja asetukset näkyvät selvästi näytöllä.

Jotain, mistä Barista Express puuttuu, on yksinkertainen kosketusnäyttö, josta saat yleiskuvan keittämisestä, mutta koska Barista Expressissä on vain kaksi ohjelmoitavaa nappia, se on erittäin yksinkertainen ja kätevä käyttää. Barista Express antaa sinun säätää jauhamisastetta 18 vaiheessa. Kuten Barista Touch, voit jauhaa kahvin suoraan portafilteriin, ja tamper voidaan kiinnittää koneen vasemmalle puolelle magneetin avulla, joten koko prosessi on erittäin sujuva. Koneen etupuolella olevalla säätimellä voit valita jauhamisen määrän sekä valita Tietoja, onko se yksittäinen/kaksois espresso.

Kun puhutaan käyttäjäystävällisyydestä, molemmat koneet ovat erittäin yksinkertaisia ja käteviä käyttää, mutta Barista Touch on etulyöntiasemassa kosketusnäyttönsä ansiosta, jolla voit helposti muuttaa erilaisia keittämiseen liittyviä parametreja. Expressin haittana on, että sen voi kokea hieman monimutkaisempana, kun haluat vaihtaa tiettyjä parametreja, kuten keitto lämpötilaa, mutta tämä on jotain, mitä muutetaan erittäin harvoin, ja siksi sinun ei pitäisi antaa tämän näkökulman vaikuttaa suuresti päätöksentekoon.

Säädettävyys

 Auttaaksesi sinua espressokoneet tarjoavat usein tietyn tason säädettävyyttä, kuten mahdollisuuden tallentaa suosikkijuomasi. Tämä toiminto voi olla hyödyllinen, Tietoja jos vaihdat usein papuja ja haluat tallentaa asetuksia, jotta voit nopeasti palata aiempiin papuihin. Säädettävyyden osalta Barista Touchilla on suuri etu Barista Expressiin verrattuna. Touchin avulla voit tallentaa jopa 6 omaa juomaa mukautetuilla keittoasetuksilla ja maidon koostumuksella sekä nimetä ne haluamallasi nimellä. Barista Expressillä on vain kaksi ohjelmoitavaa nappia, eikä sillä ole tällaista toimintoa. Jos vaihdat papuja, Barista Express on ohjelmoitava Tietoja uusien papujen mukaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Jotain, mikä Barista Expressillä on eduksi, on manuaalinen keittotoiminto. Painamalla ohjelman nappia ja sitten pitämällä yksittäistä tai kaksoisespressonappia alhaalla, saat täyden manuaalisen esivalmistustoiminnon. Esivalmistus on termi, jota käytetään espressokeitossa, jossa kahvijauhe saa keittovettä matalalla paineella, jotta jauhe kostuu ennen varsinaista 9 baarin keittopainetta. Tämä antaa yleensä parempia tuloksia ja maukkaampia espresso, mutta vaatii hieman enemmän. Barista Express voidaan suositella henkilöille, jotka haluavat käytännön kokemuksen espressokoneesta, jossa kaikki tehdään manuaalisesti, mutta tämä antaa vielä enemmän hallintaa itse keittämiseen.  

Maidon vaahdottaminen

Kun on kyse maidon vaahdottamisesta, Barista Touchilla on etu automaattisen maidon vaahdottamistoimintonsa ansiosta, sillä se voi vaahdottaa maidon räätälöityyn koostumukseen ja lämpötilaan. Barista Expressissä on manuaalinen vaahdotin, jossa opit vaahdottamaan maitoa oikealla koostumuksella ja ehkä jopa oppimaan latte-taidetta. Jos haluaa vaahdottaa omaa maitoaan käsin Barista Touchin kanssa, sekin on mahdollista. Jotain, joka kannattaa ottaa huomioon espressokoneen valinnassa, on se, että Barista Touchissa on tehokkaampi keitin, joten ei tarvitse odottaa, että keitin rakentaa paineen. Tämä on jotain, joka on erittäin huomionarvoista Barista Expressissä, jossa sinun täytyy odottaa noin 30-45 sekuntia keittämisen jälkeen, jotta keitin voi palautua ja rakentaa oikean paineen.

Kapasiteetti

Molemmilla espressokoneilla on sama kapasiteetti irrotettavassa 2L vesitankissa ja 250g pavutelineessä. Molemmat espressokoneet tulevat myös 480 ml maitokannun kanssa.

Koko

Barista Touchin mitat ovat:

Leveys 322 mm, syvyys 394 mm ja korkeus 407 mm

Barista Expressin mitat ovat:

Leveys 325 mm, syvyys 310 mm ja korkeus 400 mm

Sekä Express että Touch ovat kooltaan samanlaisia, mutta huomionarvoista on syvyys, jossa Touch on 84 mm syvempi kuin Express. Tällöin Tietoja tila on tärkeä näkökohta, sillä Express vie takuulla vähemmän tilaa kuin Touch.

Design

Kun on kyse designista, molemmat espressokoneet ovat erittäin samankaltaisia. Molemmissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut ulkopaneelit, jotka antavat ylellisen tuntuman. Ero on siinä, että Expressissä on klassinen ja retrotyylinen muotoilu, jossa painemittari on sijoitettu keskelle konetta, kun taas Touchissa on suuri kosketusnäyttö.

Takuu

Kun ostat meiltä, saat 12 kuukauden takuun kaikille espressokoneillemme. Lue lisää Tietoja takuuehdoistamme.

Hinta

Hintojen ero näiden kahden koneen välillä on melko suuri, vaikka ulkoisesti ne eivät eroa kovin paljon. Syynä on se, että Sage Barista Touch on varustettu suurella kosketusnäytöllä, paljon nopeammalla käytöllä ja tehokkaammilla sisäkomponenteilla, jotka kuumentavat veden 3 sekunnissa, kun taas Expressin kohdalla se vie enemmän aikaa, noin 60 sekuntia. Lisäksi Touchilla on parempi mukautettavuus sekä automaattinen maidon vaahdottamistoiminto.

Mitä muut sanovat?

Kun puhutaan aikaisempien asiakkaiden mielipiteistä, suurin osa on erittäin tyytyväisiä Barista Touchiin. Käyttäjät ovat erityisen tyytyväisiä siihen, että he saavat erittäin hyvää kahvia koneen avulla, edellyttäen että käytetään hyviä laatupapuja. Yksi asiakkaiden erittäin tyytyväinen osa-alue on maidon laatu, jonka Barista Touch saa, sekä moderni ulkonäkö yhdessä ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ulkopaneelien kanssa, jotka antavat ylellisen tuntuman. Jotain, mitä asiakkaat ovat maininneet negatiivisena asiana, on se, että voi kestää jonkin aikaa ennen kuin ymmärtää ja saa aikaan parhaat tulokset koneen kanssa. Tämä on myös jotain, mitä kannattaa odottaa puoliksi automaattiselta espressokoneelta. Jos ostat espressokoneen meiltä, autamme ja opastamme sinua pääsemään alkuun. Toinen tekijä, jonka jotkut ovat maininneet, on se, että tiputuslautanen on pieni ja sitä on tyhjennettävä säännöllisesti käytön yhteydessä.

Sage Barista Express on vuosien varrella saanut paljon positiivista palautetta ja sillä on erittäin suuri asiakaskunta. Monet mainitsevat Tietoja kuinka hyvää kahvia Express osaa valmistaa sekä että monet rakastavat retrodesignia, jota Barista Expressillä on. Jotain, mitä asiakkaat usein mainitsevat, on se, että tämä kone ei sovi Tietoja jos etsii automaattista konetta, mutta että Tietoja on valmis oppimaan Tietoja espressokeittoa, voi Barista Express valmistaa äärimmäisen hyvää kahvia.

Negatiivinen puoli, joka mainitaan, on että tiputusalusta on melko pieni ja että konetta on puhdistettava usein, koska se likaantuu nopeasti kahvipaussien ja roiskeiden vuoksi.

Yhteenveto

Yhteenvetona Sage Barista Touch ja Express voivat molemmat valmistaa yhtä hyviä kahvijuomia, jotka tarjoavat erilaisia etuja eri asiakastyypeille.

Sage Barista Touch tulee helposti navigoitavalla kosketusnäytöllä, automaattisella maidonvaahdotuksella ja on erittäin nopea päivitetyn sisäisen keittimen ansiosta, joka lämpenee 3 sekunnissa. Nämä tekijät vaikuttavat hintojen eroon näiden kahden espressokoneen välillä.

Sage Barista Express antaa sinulle mahdollisuuden valmistaa yhtä hyviä kahvijuomia kuin Barista Touch, mutta menettää kaikki ylimääräiset toiminnot ja sillä on vain olennaiset toiminnot, kuten manuaalinen höyryputki maidonvaahdotukseen, kaksi ohjelmoitavaa painiketta manuaalisessa keittotilassa. Siten Express on suositeltava henkilöille, jotka ovat valmiita kokemaan enemmän käytännönläheisen kokemuksen.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt