Siirry sisältöön
Allt du behöver veta om renoverade espressomaskiner - Barista och Espresso

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tietoja remontoiduista espressokoneista

Vaikka Tietoja oletkin hyvin tuttu Sage espressokoneista, et ehkä ole koskaan kuullut Tietoja kunnostetuista espressokoneista? Kunnostettu espressokone on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat sekä laatua että suorituskykyä edullisempaan hintaan. Vastaamme yleisimpiin kysymyksiin kunnostetuista espressokoneista.

Mitä tarkoittaa kunnostettu?

Kunnostettu eroaa käytetystä. Se, että espressokone on kunnostettu, tarkoittaa, että se on palautettu toiminnallisesti kuin uutena. Tämä ei siis tarkoita, että espressokone on 100% uusi, mutta se on toiminnallisesti kuin uusi.

Misä ne tulevat?

Espressokoneemme koostuvat aiemmin palautetuista ja reklamoiduista tuotteista. Kaikki espressokoneet käyvät läpi erilaisia testejä, kulumisosiot vaihdetaan ja muut sähköiset komponentit, jotka osoittavat kulumisen merkkejä, vaihdetaan. Ennen kuin espressokoneet myydään meillä, teemme tarkat laatutarkastukset ja jaamme ne kahteen eri kunnon tasoon. Lue lisää Tietoja kunnon tasoistamme alla.

Samat edellytykset kuin uudella

Saat 12 kuukauden takuun ja 14 päivän palautusoikeuden kaikille espressokoneillemme riippumatta kunnosta.

Kuinka kunnon arviointi toimii?

Kaikilla espressokoneilla, jotka saamme, on erilaisia kulumistasoja, ja siksi teemme laatutarkastuksen, jossa arvioimme koneet kunnon mukaan. barista-espresso.se -sivustolla meillä on kaksi eri kunnon tasoa. "Kuin uusi" ja "Hyvä". Riippumatta siitä, minkä kunnon valitset, kone on täysin kunnostettu sisältä, ja näin takaamme, että kone on toiminnallisesti kuin uusi. Kunnon arviointi perustuu vain ulkoisiin käyttömerkkeihin.

Kuin uusi:

Espressokoneessa on vain vähän käyttömerkkejä, jotka näkyvät vain tietyistä kulmista. Naarmuja löytyy yleensä vain tippalautasen etuosasta ja ne ovat erittäin pieniä, joten se on kuin uusi.

Hyvä:

Espressokoneessa on usein selviä merkkejä käytöstä ja se voi sisältää pieniä naarmuja, kolhuja ja kulumia.

Pakkaa ilmastoystävällisesti!

Laatikko on ilmastoystävällisin pakkausvaihtoehto useiden tutkimusten mukaan. Siksi kaikki espressokoneemme pakataan 100% pahviin, joka on sovitettu tuotteitamme varten.

Yhteenveto: 

Kunnostetut espressokoneet ovat hyvä vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat sekä laatua että suorituskykyä edullisempaan hintaan. Ne ovat aiemmin palautettuja ja reklamoituja tuotteita, jotka on palautettu toiminnallisesti kuin uutena. Ne tarjoavat samat edellytykset kuin uusi espressokone, mukaan lukien 12 kuukauden takuu ja 14 päivän palautusoikeus. Nämä espressokoneet on arvioitu kunnon tasojen mukaan, "kuin uusi" ja "hyvä". Riippumatta siitä, minkä kunnon valitset, kone on täysin kunnostettu sisältä ja takaamme, että se on toiminnallisesti kuin uusi. Kunnostetun espressokoneen valitseminen on kestävämpää kulutusta, edullisempaa sinulle ja parempaa ilmastolle.

4 syytä, miksi sinun kannattaa harkita kunnostettua uuteen verrattuna

  • Kestävämpi kulutus
  • Edullisempaa sinulle
  • Parempi ilmastolle
  • Samat edellytykset kuin uudella

Osta kunnostettu espressokone

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt