Siirry sisältöön

Vastuun rajoitus

9.  Vastuun rajoitus

9.1 Emme ota vastuuta välillisistä vahingoista, jotka voivat johtua tuotteesta.

9.2 Emme ota vastuuta viivästyksistä/virheistä, jotka johtuvat olosuhteista, joihin yritys ei voi vaikuttaa (Force Majeure). Tällaisia olosuhteita voivat olla esimerkiksi työselkkaus, tulipalo, sota, viranomaisen päätös, toimittajan toimitus vähentynyt tai olematon.

9.3 Lisäksi ei oteta vastuuta mistään muutoksista tuotteisiin/tuotteen ominaisuuksiin, joita kyseinen toimittaja on muuttanut, tai muista tekijöistämme, joihin emme voi vaikuttaa.

9.4 Tuotetiedot

Pidätämme oikeuden tämän sivuston kirjoitusvirheisiin ja tuotteiden lopulliseen myyntiin. Emme takaa, että kuvat toistavat tuotteiden tarkan ulkonäön, koska tiettyjä värieroja saattaa esiintyä näytöstä, valokuvan laadusta ja resoluutiosta riippuen. Pyrimme aina parhaamme esittelemään tuotteet mahdollisimman tarkasti.

9.5 Muutokset yleisiin ehtoihin

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin milloin tahansa. Ehtojen muutokset julkaistaan verkkosivustolla. Muutettujen ehtojen katsotaan hyväksytyiksi tilausten tai verkkosivustolla vierailujen yhteydessä.

10. Ylivoimainen este

Sellaiset tapahtumat, kuten sota, luonnonkatastrofit, työtaistelu, hallituksen päätökset, alihankkijoiden toimittamatta jättäminen, kalliit olosuhteet ja vastaavat tapahtumat, jotka eivät ole hallinnassamme ja joita ei voitu ennakoida, katsotaan ylivoimaiseksi esteeksi. Se tarkoittaa, että Barista ja Espresso vapautuvat velvollisuuksistaan noudattaa tehtyjä sopimuksia.

10.  Huomautus EU:n ulkopuolisille asiakkaille:

Ota meihin ensin yhteyttä ennen kuin teet ostoksen verkkokaupastamme.

ALV 0%, vienti EU:n ulkopuolelle.  Huomaa, että olet vastuussa kaikista paikallisista tulleista ja veroista.

Takuu: EU:n ulkopuolisissa maissa asiakas vastaa mahdollisten korjausten toimituskuluista.

Peruutetuista tilauksista pidätämme oikeuden veloittaa sinulta korttitapahtumamaksun.

Iso-Britannian asiakkaat:

Tilauksen vähimmäisarvo on 135 €. Myymälämme ei laske arvonlisäveroa EU:n ulkopuolisille asiakkaille. Alle 135 punnan tilauksista joudumme veloittamaan Ison-Britannian ALV:n myyntipisteessä, eikä verkkokauppamme voi tehdä tätä tällä hetkellä. Arvostamme ymmärrystäsi.

 

11. Auta meitä auttamaan sinua.

 Jos sinulla on kysyttävää verkkosivuillamme tarjoamistamme tuotteista, ota meihin ensin yhteyttä ennen tilauksen tekemistä. Tällä tavalla pyrimme välttämään sellaisten tuotteiden lähettämistä sinulle, jotka eivät ole odotettuja. Auta meitä auttamaan sinua.

 

 

 

Lisätty ostoskoriin