Siirry sisältöön
Hur man väljer en espressomaskin för hemmet - Barista och Espresso

Kuinka valita espressokone kotiin

Tietoja haluat oppia lisää Tietoja kahvista, mietit todennäköisesti espressokoneen hankkimista kotiin. Mutta se voi olla hämmentävää, koska vaihtoehtoja on niin paljon ja ne vaihtelevat niin paljon hinnaltaan. Täältä löydät kaiken tarvitsemasi tiedon tehdessäsi hyvin perusteltua päätöstä Tietoja ostaaksesi espressokoneen kotikäyttöön, mukaan lukien vinkkimme parhaista saatavilla olevista malleista.

Mitä laadukkaassa espressokoneessa kotikäyttöön on?

Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet, joita kannattaa ottaa huomioon ostaessasi espressokonetta kotikäyttöön ottaen huomioon laajan ominaisuusvalikoiman.

Portafiltterin koko

Portafiltterin koko on tärkeä tekijä, joka kannattaa huomioida. Standardikoko 58 mm tekee lisävarusteiden, kuten jakovälineiden ja tamper hankkimisesta paljon helpompaa, sekä portafiltterin päivittämisestä pohjattomaan tai jopa sellaiseen, jossa on puukahva ja sen kori.

Kaksipannuiset espressokoneet

Sinun ei tarvitse odottaa, että espressokone saavuttaa lämpötilan, kun valmistat espresso ja vaahdotat maitoa samaan aikaan Tietoja valitsemalla kaksipannuisen espressokoneen. Yhden pannun koneet käyttävät höyryputkea ja ryhmäpäätyä samaa pannua, joten Tietoja jos höyryät maitoa, sinun on odotettava, kunnes kone on palauttanut paineen ennen kuin voit valmistaa espresso. Kaksipannuisessa koneessa sekä höyryputki että ryhmäpääty kuitenkin toimivat omilla pannuillaan ja erikseen, mikä parantaa työnkulkua ja takaa luotettavammat juomat. Ainoa haittapuoli on, että kaksipannuiset koneet ovat usein kalliimpia.

Mahdollisuus suoraan liittämiseen

Olisiko helpottavaa, ettei sinun koskaan tarvitsisi täyttää espressokonetta vedellä? Silloin espressokone, jossa on mahdollisuus liittää suoraan vesijohtoon, on sinulle itsestään selvä valinta! Useimmissa koneissa on vesitankki, mutta kaikissa ei voi liittää vesijohtoon. Tämä on erityisen hyödyllistä Tietoja jos haluat usein vastaanottaa vieraita tai juoda paljon espresso. Ajattele vain, että saatat haluta palkata jonkun asentamaan sen puolestasi Tietoja jos sinulla ei ole vaatimattomia kokemuksia LVI-työstä.

PID ja digitaalinen lämpötilansäätö

Espressokoneet, joissa on PID (Proportional, Integral, Derivative Controllers) ja digitaalinen lämpötilansäätö, pitävät veden vakiona lämpötilana sen sijaan, että se vaihtelee yli ja alle lämpötilan. Ihanteellinen veden lämpötila on 90 ja 96 asteen välillä, mutta on paljon parempi Tietoja että sinulla on joustavuutta muuttaa sitä makusi ja käyttämiesi erityisten kahvilaatujen mukaan.

Budjetti ja muita asioita, joita kannattaa miettiä espressokoneen ostaessasi kotikäyttöön

Kun on kyse espressovarusteista, hinta on todella tärkeä tekijä. Lisäksi voi olla vaikeaa valita mallia, kun otetaan huomioon laaja hintahaarukka, muutamasta sadasta tuhansiin kruunuihin. Lisävarusteiden, kuten myllyn, tamper, kannujen, tamppareiden, jakovälineiden jne., hinta on jotain, jota kannattaa miettiä. Nämä ovat välttämättömiä lisävarusteita, jotta voit nauttia espresso korkealaatuisista kahveista, joten varmista, että budjettisi sallii ne.

Aika

Aika ja vaivannäkö, jonka olet valmis käyttämään jokaisen juoman valmistamiseen, tulisi ottaa huomioon päättäessäsi, mikä kone toimisi sinulle parhaiten. Yhden pannun koneet tarvitsevat hieman aikaa palautuakseen saavuttaakseen keittopaineen uudelleen, kun olet valmistanut espressoshotin ja vaahdottanut maitoa. Siksi kannattaa miettiä kaksipannuisia malleja Tietoja jos aika on ongelma.

Ylläpito

Verrattuna kahvinkeittimiin espressokoneet vaativat huomattavasti enemmän huoltoa ja puhdistusta. Jotta saisit kaiken irti järjestelmästäsi, sinun on suoritettava joitakin tehtäviä, kuten kalkinpoisto, takapuhallus ja puhdistus. Mutta se ei ole suurempi ongelma, kun tiedät, miten se tehdään, ja se ei ole todella vaikeaa. 

Espressokoneet: Puoliautomaattinen vs. automaattinen

Useimmiten kohtaat automaattisia ja puoliautomattisia laitteita. Sinun on edelleen jauhettava kahvisi, painettava pannua tamper ja täytettävä portafiltteri manuaalisesti. 

Puoliautomaattiset espressokoneet

Yleisin kone tyyppi on puoliautomaattinen kone, joka vaatii sinua täyttämään portafiltterin ryhmäpään, painamaan nappia aloittaaksesi espresso keittämisen ja sitten painamaan samaa nappia uudelleen pysäyttääksesi sen, kun haluat sen saavuttavan tietyn painon tai tilavuuden. Useimmat kotikeittäjät etsivät puoliautomaattista konetta. Koska se on kätevä ja yksinkertainen. 

Automaattinen laitteisto

Ohjelmoitavalla automaattisella koneella voit täyttää portafiltterin, painaa nappia aloittaaksesi keittämisen, ja se pysäyttää automaattisesti keittämisen määrittämäsi painon tai tilavuuden mukaan. Useimpien ihmisten tarpeisiin kotona automaattinen kone voi olla tarpeeton, koska se ei oikeastaan tarjoa mitään etuja Tietoja jos keität kahvia vain itsellesi.

Kapselikoneet

Kapselikone poistaa tarpeen jauhamiseen, tampaukseen ja muihin vaiheisiin. Kuten keurigissä, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä käyttääksesi kapselikonetta, on laittaa kapseli sisään ja painaa nappia jakaaaksesi juomasi. Ennalta määrätty määrä kuumaa vettä pumpataan sitten kapselin läpi ja alas kuppiisi. Vaikka Tietoja jotkut näistä koneista toimitetaan ladattavilla kapseleilla, jotta voit käyttää omaa kahviasi, luovut paljon hallintaa espresson laadusta käyttäessäsi näitä laitteita.

Integroitu myllyn edut ja haitat

Suosittelemme, että etsit integroituja hiomakoneet keramiikka- tai ruostumattomasta teräksestä valmistettuja myllyjä ja erilaisia jauhamis- ja kalibrointivaihtoehtoja. Henkilöt, jotka etsivät all-in-one-ratkaisua, valitsevat usein Sage Barista Touch, joka on erittäin suosittu vaihtoehto.

Lisäksi tulet todennäköisesti katsomaan erittäin automatisoituja laitteita, jotka voivat keittää espresso ja jauhaa kahvin samanaikaisesti. Kuten kapselikoneet, nämä espressokoneet tarjoavat vähemmän hallintaa kahvin laadusta, mutta antavat silti edun tuoreesta jauhetusta kahvista. 

Kolme parasta halpaa espressokonetta kotiin

Flair Classic

Täydellinen manuaalinen espressokeitin sinulle, joka haluaa saada laadukkaan espresso shotin joka aamu. 

Osta Flair Classic

Sage Barista Express

Suosituin espressokone kotikäyttöön aloitustasolla, jossa on integroitu mylly.

Osta Sage Barista Express

Sage Barista Touch

Suosituin espressokone kotikäyttöön, joka on perusmalli, mutta jossa on sisäänrakennettu mylly ja lisähelpottavia toimintoja tehokkaammalla pannulla.

Osta Sage Barista Touch

3 parasta espressokonetta kotiin

Ascaso Steel Dual PID Musta

Tietoja ulkonäkö on tärkeä tekijä ostopäätöksessä, ja Ascaso Steel Dual PID on jotain sinulle. Ne sisältävät kaikki tarvittavat toiminnot ja ovat rakennettu laadukkaasti.

Osta Ascaso Steeel Dual PID

Rocket R Cinquantotto

Tietoja jos pidät klassisesta italialaisesta suunnittelusta, niin Rocket R Cinquantotto kaksinkertaisella keittimellä ja PID-lämpötilan säädöllä, kosketusnäytöllä on jotain sinulle. Siinä on kaikki tarvittavat toiminnot äärimmäisen hyvälaatuisena, käsintehtynä Milanossa, Italiassa. Tämä espressokone on todella malli, jota et tule katumaan!

Osta Rocket R CInquantotto

Rocket Appartamento

Kuulin, että tarvitset kompaktin, tyylikkään, kykenevän espressokoneen? Silloin Rocket Appartamento on täydellinen sinulle. Kone, jossa on ainutlaatuisia suunnitteluominaisuuksia, ja muita kompaktimpi, on espressokone, joka sopii hienosti keittiöösi!

Osta Rocket Appartamento

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt