Siirry sisältöön
V60 Dripper

Pour over

Pour over on manuaalinen kahvinkeittomenetelmä, joka tuo esiin kahvin luonnolliset aromit tarkasti ja tyylikkäästi. Hallitsemalla veden virtausta, lämpötilaa ja keittoaikaa itse saat puhtaamman ja vivahteikkaamman kupillisen kahvia – joka kerta.

Menetelmä on erityisen suosittu kahvin ystävien keskuudessa, koska se tuo esiin vaaleapaahdettujen papujen hedelmäisyyden, happamuuden ja monimutkaisuuden. Tarvitset vain suodattimen, vastajauhettua kahvia ja kuumaa vettä – loput on sinun päätettävissäsi.

Riippumatta Tietoja käytät Hario V60, Chemex tai Kalita Aalto on pour over Täydellinen valinta niille, jotka haluavat viedä kahvinkeittonsa seuraavalle tasolle.

}
  • loppuunmyyty

  • - 10%

3 kupin jäätelö Classic

  • loppuunmyyty

  • - 10%

3 kupin jäätelö Classic


} }
  • - 10%

6 kupin jäätelö Classic – Chemex

  • - 10%

6 kupin jäätelö Classic – Chemex


} }

Ceado Vanne Pour over

Ceado Vanne Pour over


} }
  • - 10%

Chemex Classic Kahvinkeitin

  • - 10%

Chemex Classic Kahvinkeitin


} }
  • - 6%

Fellow Stagg Pour over Dripper

  • - 6%

Fellow Stagg Pour over Dripper


} }
  • loppuunmyyty

Suodata kulta Melitta-tyyliin – Espresso Gear

  • loppuunmyyty

Suodata kulta Melitta-tyyliin – Espresso Gear


} }

Handy Brew Fiksu Dripper - V02

Handy Brew Fiksu Dripper - V02


} }
  • - 3%

Kinto LOKAKUU Pour over - V02

  • - 3%

Kinto LOKAKUU Pour over - V02


} }
  • - 5%

Kinto Pourover LAB Karahvi - 300 ml

  • - 5%

Kinto Pourover LAB Karahvi - 300 ml


} }
  • - 5%

Kinto Pourover LAB Karahvi - 600 ml

  • - 5%

Kinto Pourover LAB Karahvi - 600 ml


} }
  • - 6%

Kinto SCS Pour over - V02

  • - 6%

Kinto SCS Pour over - V02


} }

Kinto SCS Pour over - V02

Kinto SCS Pour over - V02


} }
  • loppuunmyyty

  • - 5%

Kinto SCS Pour over -sarja - V01

  • loppuunmyyty

  • - 5%

Kinto SCS Pour over -sarja - V01


} }
  • - 7%

Kinto SCS Pour over Posliini - V02

  • - 7%

Kinto SCS Pour over Posliini - V02


} }
  • - 5%

Kinto Hidas tyyli - V02

  • - 5%

Kinto Hidas tyyli - V02


} }

notNeutral Suodatinpidike Gino Glass litteä dripper

notNeutral Suodatinpidike Gino Glass litteä dripper


} }

Origami Dripper M

Origami Dripper M


} }

Ruostumaton teräs dripper Pour Over set - K02

Ruostumaton teräs dripper Pour Over set - K02


} }

Sage Precision Pour Over adapteri Sage kahvinkeittimeen

Sage Precision Pour Over adapteri Sage kahvinkeittimeen


} }
  • loppuunmyyty

  • - 6%

Tiamo keraaminen Dripper - K02

  • loppuunmyyty

  • - 6%

Tiamo keraaminen Dripper - K02


} }
  • - 12%

Tiamo Keraaminen Dripper - V02

  • - 12%

Tiamo Keraaminen Dripper - V02


} }
  • - 8%

Tiamo Muovi Dripper - V02

  • - 8%

Tiamo Muovi Dripper - V02


} }
  • - 11%

Tiamo Ruostumaton teräs dripper - K02

  • - 11%

Tiamo Ruostumaton teräs dripper - K02


} }

Timemore Crystal Eye B75 Muovi Dripper - Meripihkanmusta

Timemore Crystal Eye B75 Muovi Dripper - Meripihkanmusta


} }
  • loppuunmyyty

Timemore Crystal Eye B75 Muovi Dripper - Läpinäkyvä

  • loppuunmyyty

Timemore Crystal Eye B75 Muovi Dripper - Läpinäkyvä


} }
  • loppuunmyyty

  • - 9%

Timemore Crystal Eye Dripper Muovi - V01

  • loppuunmyyty

  • - 9%

Timemore Crystal Eye Dripper Muovi - V01


} }
  • - 5%

Timemore NANO - Kannettava käsikäyttöinen keittosetti

  • - 5%

Timemore NANO - Kannettava käsikäyttöinen keittosetti


} }
  • - 7%

Timemore V60 Crystal Eye Panimosetti - V02

  • - 7%

Timemore V60 Crystal Eye Panimosetti - V02


} }
  • - 8%

Timemore V60 Crystal Eye Dripper - V02

  • - 8%

Timemore V60 Crystal Eye Dripper - V02


} }
  • - 5%

Timemore V60 Crystal Eye Lasi Dripper - V01/V02

  • - 5%

Timemore V60 Crystal Eye Lasi Dripper - V01/V02


} }
  • loppuunmyyty

  • - 3%

Timemore V60 Kristallilasi Dripper - V01

  • loppuunmyyty

  • - 3%

Timemore V60 Kristallilasi Dripper - V01


} }
  • - 6%

Timemore V60 Dripper Crystal Eye - V02

  • - 6%

Timemore V60 Dripper Crystal Eye - V02


} }

Varia x Kurasu Kyoto Flo Filter Steel Dripper

Varia x Kurasu Kyoto Flo Filter Steel Dripper


}

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Kuinka tehdä yksi pour over Kahvi?
  1. Keitä vettä ja anna jäähtyä 90–96 ° C: seen
  2. Asettaa suodatin pour over-Panimo ja huuhtele se kuumalla vedellä.
  3. Lisää juuri jauhettua kahvia (esim. 20 g) ja tee kukinta noin 40 g vettä.
  4. Kaada hitaasti muuhun veteen pyöreisiin liikkeisiin.
  5. Olkoon kaikki veden virtaus läpi (yhteensä noin 300-340 g vettä).
  6. Selkeä! Panimon tulisi olla noin 3 minuuttia.

Mikä on ero välillä pour over Ja panosta kahvia koneessa?

Ero on hallinnassa ja maussa. Pour over Kahvi on valmistettu käsin, missä hallitset itse veden virtausta, lämpötilaa ja aikaa. Se antaa puhtaamman, monimutkaisemman makuprofiilin. Machine Brew Coffee on automatisoitu ja yksinkertaisempi, mutta se tarjoaa usein vähemmän vivahtetun kupin ja vähemmän hallintaa uuttoa varten.

Millaista kahvia minun pitäisi käyttää a pour over?

Useimmat jauhetut kahvilajikkeet toimivat pour over, Mutta tulos riippuu hioma -asteesta, paahtamisesta ja henkilökohtaisesta maku -mieltymyksestä. Haluatko selkeän ja hedelmällisen kupin? Valitse kevyt paahdettu erityiskahvi, mieluiten yksi alkuperäinen esim. Etiopia tai Kolumbia. Haluatko paremman, pyöreämmän maun? Sitten väli- tai seokset mahtuvat paremmin. Testaa itseäsi - pour over Osta yhtä paljon Tietoja Maistaa jtk Tietoja tekniikka.

Kuinka kauan panimon pitäisi kestää?

Eräs pour over-Metsän tulisi kestää 2,5 ja 4 minuuttia Yhteensä - ensimmäisestä kaatosta viimeiseen pudotukseen. Kahvin määrä, hioma -aste, veden virtaus ja suodatintyyppi vaikuttaa. Liian lyhyt panimo -aika voi antaa ohuen maun, vaikka se on liian pitkä.

Mikä on "kukkiva" ja miksi teet sellaisen?

Kukkiminen on ensimmäinen askel sisään pour over-Panimo, jossa aiheutat kahvin pienemmällä määrällä vettä (noin kaksinkertainen kahvin paino) ja odotat 30-45 sekuntia. Se vapauttaa hiilidioksidia, joka pysyy paistamisen jälkeen, mikä auttaa tasaisesti purkautumaan kahvin makuja. Bloking -ohittaminen voi johtaa epätasaiseen panimoon.

Mihin hiomisasteeseen minulla pitäisi olla pour over?

Käyttää yhtä keskitason hioma, aivan kuten pöytäsuola. Hienoa hiontaa varten kahvi on valmistettu liian hitaasti ja tulee katkera, kun taas karkea hionta antaa liian nopeasti panimon ja ohut maun. Säädä jauhaminen panimon ajan ja makutulosten jälkeen - Pienillä muutoksilla on suuri ero.

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt