Siirry sisältöön
V60 Dripper

Pour over

Pour over on manuaalinen kahvinkeittomenetelmä, joka tuo esiin kahvin luonnolliset aromit tarkasti ja tyylikkäästi. Hallitsemalla veden virtausta, lämpötilaa ja keittoaikaa itse saat puhtaamman ja vivahteikkaamman kupillisen kahvia – joka kerta.

Menetelmä on erityisen suosittu kahvin ystävien keskuudessa, koska se tuo esiin vaaleapaahdettujen papujen hedelmäisyyden, happamuuden ja monimutkaisuuden. Tarvitset vain suodattimen, vastajauhettua kahvia ja kuumaa vettä – loput on sinun päätettävissäsi.

Riippumatta Tietoja käytät Hario V60, Chemex tai Kalita Aalto on pour over Täydellinen valinta niille, jotka haluavat viedä kahvinkeittonsa seuraavalle tasolle.

}
  • loppuunmyyty

  • - 5%

3-kuppinen lasi Classic

  • loppuunmyyty

  • - 5%

3-kuppinen lasi Classic


} }
  • - 5%

6-kupin lasi Classic – Chemex

  • - 5%

6-kupin lasi Classic – Chemex


} }

Hoop Coffee Brewer Musta - Ceado

Hoop Coffee Brewer Musta - Ceado


} }
  • - 5%

Chemex Classic Kahvinkeitin

  • - 5%

Chemex Classic Kahvinkeitin


} }
  • - 5%

Fellow Stagg Pour-over Dripper - Kahvinkeitin

  • - 5%

Fellow Stagg Pour-over Dripper - Kahvinkeitin


} }
  • loppuunmyyty

Suodatin Kulta Melitta-tyyli – Espresso Gear

  • loppuunmyyty

Suodatin Kulta Melitta-tyyli – Espresso Gear


} }

Kahvia Dripper

Kahvia Dripper


} }

Kinto OCT Pour over - 4 kuppia

Kinto OCT Pour over - 4 kuppia


} }

Karahvi Pourover LAB SS-suodattimella 300ml

Karahvi Pourover LAB SS-suodattimella 300ml


} }

Karaffi Pourover LAB SS-suodattimella 600 ml

Karaffi Pourover LAB SS-suodattimella 600 ml


} }

Kinto Hidas tyyli SCS-S01 pour over - 4 kuppia

Kinto Hidas tyyli SCS-S01 pour over - 4 kuppia


} }

Kinto Hidas kahvi tyyli Pour over - 4 kuppia

Kinto Hidas kahvi tyyli Pour over - 4 kuppia


} }
  • loppuunmyyty

Kinto Hidas kahvi tyyli Pour-Over-Setti 2 kuppia

  • loppuunmyyty

Kinto Hidas kahvi tyyli Pour-Over-Setti 2 kuppia


} }

Kinto SCS Pour over Posliini - 4 kuppia

Kinto SCS Pour over Posliini - 4 kuppia


} }

Kinto Hidas tyyli - V02

Kinto Hidas tyyli - V02


} }

Origami Dripper M

Origami Dripper M


} }

Ruostumaton teräs dripper Pour Over set - K02

Ruostumaton teräs dripper Pour Over set - K02


} }

Tarkkuus Pour Over Sarja

Tarkkuus Pour Over Sarja


} }
  • loppuunmyyty

  • - 6%

Tiamo K02 kemiallinen pour-over

  • loppuunmyyty

  • - 6%

Tiamo K02 kemiallinen pour-over


} }
  • - 8%

Tiamo Keraaminen Dripper V02

  • - 8%

Tiamo Keraaminen Dripper V02


} }
  • - 8%

Tiamo V02 dripper muovi

  • - 8%

Tiamo V02 dripper muovi


} }
  • - 7%

Tiamo K02 dripper - Ruostumaton teräs

  • - 7%

Tiamo K02 dripper - Ruostumaton teräs


} }
  • loppuunmyyty

  • - 9%

Pour Over Dripper V01 Muovi - Crystal Eye

  • loppuunmyyty

  • - 9%

Pour Over Dripper V01 Muovi - Crystal Eye


} }
  • loppuunmyyty

  • - 5%

Timemore NANO - Kannettava käsikäyttöinen keittosetti

  • loppuunmyyty

  • - 5%

Timemore NANO - Kannettava käsikäyttöinen keittosetti


} }
  • loppuunmyyty

  • - 5%

Timemore Crystal Eye Bryggset

  • loppuunmyyty

  • - 5%

Timemore Crystal Eye Bryggset


} }
  • - 4%

Timemore Crystal Eye Dripper V02

  • - 4%

Timemore Crystal Eye Dripper V02


} }
  • - 5%

Timemore Crystal Eye Lasi Dripper

  • - 5%

Timemore Crystal Eye Lasi Dripper


} }
  • loppuunmyyty

  • - 6%

Suodatin V01 Lasi - Kristallisilmä - Valkoinen pidike - Timemore

  • loppuunmyyty

  • - 6%

Suodatin V01 Lasi - Kristallisilmä - Valkoinen pidike - Timemore


} }
  • - 6%

Timemore V60 Dripper Crystal Eye - Savuinen muovi

  • - 6%

Timemore V60 Dripper Crystal Eye - Savuinen muovi


} }

Flo Suodatin Teräs

Flo Suodatin Teräs


}

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Kuinka tehdä yksi pour over Kahvi?
  1. Keitä vettä ja anna jäähtyä 90–96 ° C: seen
  2. Asettaa suodatin pour over-Panimo ja huuhtele se kuumalla vedellä.
  3. Lisää juuri jauhettua kahvia (esim. 20 g) ja tee kukinta noin 40 g vettä.
  4. Kaada hitaasti muuhun veteen pyöreisiin liikkeisiin.
  5. Olkoon kaikki veden virtaus läpi (yhteensä noin 300-340 g vettä).
  6. Selkeä! Panimon tulisi olla noin 3 minuuttia.

Mikä on ero välillä pour over Ja panosta kahvia koneessa?

Ero on hallinnassa ja maussa. Pour over Kahvi on valmistettu käsin, missä hallitset itse veden virtausta, lämpötilaa ja aikaa. Se antaa puhtaamman, monimutkaisemman makuprofiilin. Machine Brew Coffee on automatisoitu ja yksinkertaisempi, mutta se tarjoaa usein vähemmän vivahtetun kupin ja vähemmän hallintaa uuttoa varten.

Millaista kahvia minun pitäisi käyttää a pour over?

Useimmat jauhetut kahvilajikkeet toimivat pour over, Mutta tulos riippuu hioma -asteesta, paahtamisesta ja henkilökohtaisesta maku -mieltymyksestä. Haluatko selkeän ja hedelmällisen kupin? Valitse kevyt paahdettu erityiskahvi, mieluiten yksi alkuperäinen esim. Etiopia tai Kolumbia. Haluatko paremman, pyöreämmän maun? Sitten väli- tai seokset mahtuvat paremmin. Testaa itseäsi - pour over Osta yhtä paljon Tietoja Maistaa jtk Tietoja tekniikka.

Kuinka kauan panimon pitäisi kestää?

Eräs pour over-Metsän tulisi kestää 2,5 ja 4 minuuttia Yhteensä - ensimmäisestä kaatosta viimeiseen pudotukseen. Kahvin määrä, hioma -aste, veden virtaus ja suodatintyyppi vaikuttaa. Liian lyhyt panimo -aika voi antaa ohuen maun, vaikka se on liian pitkä.

Mikä on "kukkiva" ja miksi teet sellaisen?

Kukkiminen on ensimmäinen askel sisään pour over-Panimo, jossa aiheutat kahvin pienemmällä määrällä vettä (noin kaksinkertainen kahvin paino) ja odotat 30-45 sekuntia. Se vapauttaa hiilidioksidia, joka pysyy paistamisen jälkeen, mikä auttaa tasaisesti purkautumaan kahvin makuja. Bloking -ohittaminen voi johtaa epätasaiseen panimoon.

Mihin hiomisasteeseen minulla pitäisi olla pour over?

Käyttää yhtä keskitason hioma, aivan kuten pöytäsuola. Hienoa hiontaa varten kahvi on valmistettu liian hitaasti ja tulee katkera, kun taas karkea hionta antaa liian nopeasti panimon ja ohut maun. Säädä jauhaminen panimon ajan ja makutulosten jälkeen - Pienillä muutoksilla on suuri ero.

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt