Siirry sisältöön
5 Viktiga frågor innan du väljer en espressomaskin - Barista och Espresso

5 tärkeää kysymystä ennen espressokeittimen valintaa

Tämä artikkeli antaa sinulle lyhyen käsityksen siitä, mitä kysymyksiä on tärkeää kysyä ennen valintaa.

5 tärkeää kysymystä

  1. Mikä on budjettisi espressokeittimelle ja kahvimyllylle? Suosittelemme, että varaat n. 40 % budjetistasi kahvimyllyyn. Selitämme miksi hieman myöhemmin artikkelissa!
  2. Millaisia kahvijuomia pidät enemmän? Iso latte? Klassinen italialainen cappuccino? Puhdas espresso vai Americano? Juomamieltymystesi perusteella voimme helpommin ymmärtää, millainen espressokeitin sopii sinulle. Käsikäyttöinen haudutin, lämmönvaihdin tai kaksoiskattila.
  3. Kuinka monta kahvijuomaa aiot keittää peräkkäin? Tämä kysymys on olennainen sen ymmärtämiseksi, kuinka suuri kapasiteetti espressokeittimen tulee olla.
  4. Oletko mitannut kuinka paljon tilaa sinulla on espressokeittimellesi ja kahvimyllyllesi? Ajatteletko espressokeittimen yhdistämistä suoraan tulevaisuudessa?
  5. Onko sinulla suosikkikahvila? Kaikissa kahviloissa ja ravintoloissa on erilaisia kahvi- ja kahvimyllyvaihtoehtoja. Siksi voi olla hyvä tarkistaa heiltä, mitä he käyttävät kahvi- ja kahvimyllytyyppiin, jotta makuja voidaan luoda uudelleen kotona.

Budjetti

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, kuinka paljon aiot budjetoida uudelle kotikahvilallesi. Monet ihmiset tekevät sen virheen, että käyttävät lähes koko budjettinsa espressokeittimen ostamiseen, mutta unohtavat, että kahvimylly on vähintään yhtä tärkeä. Ymmärrämme, että kaikki rakastavat heistä hämmästyttävän rakennettuja kaksikattilaisia espressokoneita, jotka voidaan nähdä myös käsintehtynä taideteoksena keittiössä. Haluamme kuitenkin, että pystyt maksimoimaan ja saamaan parhaan hyödyn budjetistasi saadaksesi parhaat kahvijuomat kotiin. Kalleimman espressokoneen ostaminen ei välttämättä tarkoita sitä, että saat parhaan kahvin. Pikemminkin vähintään yhtä tärkeä järjestely, jossa kahvimylly pystyy tuottamaan espressokeittimen tarvitseman jauhetun kahvin tarkkuuden! Myös kahvipapujen valinnalla on suuri rooli! Siksi suosittelemme, että varaat 30–40 % budjetistasi kahvimyllyyn.

Kahvijuoman valinta

Sääntömme on, että emme halua myydä mitään, mitä emme ostaisi. Kaikki espressokeittimemme ja kahvimyllymme ovat upeita ja niistä voi valmistaa erittäin hyviä kahvijuomia. Riippuen siitä, mitkä kahvitottumukset ovat, kaikki mallit eivät sovi sinulle. Jos pidät isommista maidolla varustetuista kahvijuomista, kuten caffelatte-kahvista, ja haudut useita kerralla, kaikki espressokoneet eivät siihen riitä. Haluamme varmistaa, että kaikki asiakkaamme saavat parhaan kahvikokemuksen kotonaan. Jos haluat mieluummin suuria kahvijuomia, kuten cappuccinoa, latte-juomia, tarvitset espressokeittimen, jossa on tuplakattila tai lämmönvaihdin, ellet tarvitse keittää vain yhtä kuppia kerrallaan. Jos haluat vain juoda espresso tai Americano, voimme suositella espressokonetta pienemmällä lämmönvaihtimella tai manuaalisella hauduttimella. Lue niistä lisää erilaisia espressokeittimiä täällä.

Määrä

Kuinka usein aiot käyttää espressokeitintäsi päivässä? Aiotteko käyttää espressokeitintä vain aamukahviin tai useisiin juomiin päivän aikana? Kutsutko usein perheesi ja ystäväsi kahville ja haluatko keittää useita kerralla? Kaikki nämä kysymykset ovat tärkeitä, jotta tiedät, kuinka suuri espressokeittimen kapasiteetin tulee olla tarpeitasi varten. Vain muutama kupillinen päivässä riittää yksi pienempi lämmönvaihdin tai yksi pienempi kaksoiskattila. Jos haluat keittää useampia kuppeja kerralla isompia kokoontumisia varten, tarvitset suuremman tuplakattilan. Jos olet esimerkiksi aikonut keittää kaksi cappuccinoa joka aamu ja kaksi cafe lattea iltapäivällä, suosittelemme tavallista. lämmönvaihdin tai kaksinkertainen kattila.

Paikka

Ennen kuin päätät, minkä espressokeittimen haluat, älä unohda mitata, kuinka paljon tilaa sinulla on kotona! Jos et ole tehnyt sitä, tee se heti! Tärkeä ulottuvuus on syvyys ja korkeus, jotka voivat olla ratkaisevia. Sitten keittiön yläkaapin korkeus määrittää, minkä espressokeittimen voit ostaa. Jos et olisi halunnut kytkeä espressokeitintä suoraan, joudut todennäköisesti täyttämään espressokeittimen ylhäältä, koska sisäinen vesisäiliö on yleensä takana ja siihen pääsee käsiksi ylhäältä. Jos olet aikonut kytkeä espressokeittimen suoraan, on tärkeää valita espressokeitin, joka mahdollistaa sen. Napsauta tästä, jos haluat nähdä, mitä espressokeittimiä myymme suoran yhteyden mahdollisuus.

Kahvimyllyn valinta

Tärkein asia, jonka monet ihmiset unohtavat, on priorisoida kahvimylly. Ennen kuin jatkat lue tämä ensin! Nyt kun olet lukenut lyhyesti erityyppisistä hiomakoneista, sinun on tehtävä tutkimusta. Yleisin asiakkailta saamamme kysymys on "Mikä mylly sopii tähän espressokeittimeen?" Myllyn ei tarvitse sopia espressokeittimeen, vaan makuusi! Aloita katsomalla, minkä tyyppistä espressomyllyä suosikkikahvilassasi käyttää. Hiomakoneen merkki ei ole yhtä tärkeä kuin hiomalaikan tyyppi ja koko. Tämä antaa sinulle viitteen siitä, minkä kahvimyllyn tarvitset voidaksesi luoda uudelleen rakastamasi maut. Maku ja mieltymykset ovat hyvin henkilökohtaisia ja jokaisen oma asia. Haluatko nähdä edullisimman ja suosituimman kahvimyllyn? Klikkaa tästä!

Yhteenveto

Yhteenvetona sinun on mietittävä näitä viittä kohtaa:

  • Budjetti
  • Valitsemasi kahvijuomatyyppi
  • Kahvin laatu ja määrä, jonka aiot keittää päivässä
  • Paikka
  • Kahvimyllyn valinta
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt