Siirry sisältöön
5 Viktiga frågor innan du väljer en espressomaskin - Barista och Espresso

5 Tärkeää kysymystä ennen kuin valitset espressokoneen

Tämä artikkeli antaa sinulle lyhyen ymmärryksen siitä, mitkä kysymykset ovat tärkeitä esittää ennen valintaa.

5 tärkeää kysymystä

  1. Kuinka suuri budjettisi on espressokoneelle ja kahvimyllylle? Suosittelemme, että varaat noin 40% budjetistasi kahvimyllyä varten. Selitämme miksi myöhemmin artikkelissa!
  2. Millaisia kahvijuomia suosittelet? Suuri latte? Klassinen italialainen cappuccino? Puhtaasti espresso tai Americano? Juomamieltymyksesi perusteella voimme helpommin ymmärtää, millainen espressokone sopii sinulle. Manuaalinen valmistaja, lämpövaihdin tai kaksoiskeitin.
  3. Kuinka monta kahvijuomaa aiot valmistaa peräkkäin? Tämä kysymys on tärkeä ymmärtääksesi, kuinka suuri kapasiteetti espressokoneen on oltava.
  4. Oletko mitannut, kuinka paljon tilaa sinulla on espressokoneelle ja myllylle? Aiotko liittää espressokoneen suoraan tulevaisuudessa?
  5. Onko sinulla suosikkikahvila? Kaikilla kahviloilla ja ravintoloilla on erilaisia kahvi- ja myllyvalikoimia. Siksi voi olla hyvä tarkistaa heidän käyttämänsä kahvi- ja myllytyypit, jotta voit toistaa makuja kotona.

Budjetti

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, kuinka paljon aiot budjetoida uudelle kotikahvilallesi. Monet tekevät virheen laittamalla lähes koko budjetin espressokoneen ostamiseen, mutta unohtavat, että kahvimylly on vähintään yhtä tärkeä. Ymmärrämme, että kaikki rakastavat upeasti rakennettuja espressokoneita kaksoiskeittimillä, joita voidaan myös pitää käsintehtynä taideteoksena keittiössä. Kuitenkin haluamme, että voit maksimoida budjettisi ja saada parhaan mahdollisen kahvikokemuksen kotona. Kalleimman espressokoneen ostaminen ei välttämättä tarkoita, että saat parasta kahvia. Pikemminkin se, että kahvimylly voi tuottaa espressokoneen tarvitseman tarkkuuden, on vähintään yhtä tärkeää! Myös kahvipapujen valinta on tärkeä rooli! Siksi suosittelemme, että varaat 30-40% budjetistasi kahvimyllyä varten.

Kahvijuoman valinta

Meidän sääntömme on, että emme halua myydä mitään, mitä emme itse ostaisi. Kaikki espressokoneemme ja hiomakoneet ovat upeita ja voivat tuottaa erittäin hyviä kahvijuomia. Riippuen siitä, mitkä kahvimieltymyksesi ovat, eivät kaikki mallit sovi juuri sinulle. Tietoja Jos pidät suuremmista kahvijuomista maidolla, kuten caffelatte, ja valmistat useita kerralla, eivät kaikki espressokoneet välttämättä riitä siihen. Haluamme varmistaa, että kaikki asiakkaamme saavat parhaan kahvikokemuksen kotona. Tietoja Jos suosittelet suuria kahvijuomia, kuten cappuccinoa tai lattejuomia, tarvitset espressokoneen, jossa on kaksoiskeitin tai lämpövaihdin Tietoja etkä vain tarvitse valmistaa yhtä kuppia kerrallaan. Tietoja Jos pidät vain espresso tai Americanoa, voimme suositella espressokonetta, jossa on pienempi lämpövaihdin tai manuaalinen valmistaja. Lue lisää Tietoja heistä erilaisista espressokoneista täällä.

Määrä

Kuinka usein olit ajatellut käyttää espressokonettasi päivässä? Olitko ajatellut käyttää espressokonetta vain aamukahvia varten vai useita juomia koko päivän ajan? Aiotko usein tarjota perheellesi ja ystävillesi kahvia ja tarvitsetko keittää useita kertoja kerralla? Kaikki nämä kysymykset ovat tärkeitä tietääksesi, kuinka suuri kapasiteetti espressokoneen on oltava tarpeitasi varten. Vain muutamaan kuppiin Tietoja päivässä riittää pienempi lämpövaihdin tai pienempi kaksoiskeitin. Tietoja jos haluaisit keittää useita kuppeja kerralla suurempia kokoontumisia varten, tarvitset suuremman kaksoiskeittimen. Tietoja jos esimerkiksi olit ajatellut keittää kaksi cappuccinoa joka aamu ja kaksi cafe lattea iltapäivällä, suosittelemme tavallista lämpövaihdinta tai kaksoiskeitintä.

Paikka

Ennen kuin ajattelet päättää, minkä espressokoneen haluat, älä unohda mitata kotona, kuinka paljon tilaa sinulla on! Tietoja jos et ole tehnyt sitä, tee se heti! Tärkein mitta on syvyys ja korkeus, jotka voivat olla ratkaisevia. Korkeus keittiön yläkaapeissa määrittää, minkä espressokoneen voit ostaa. Tietoja jos et ollut ajatellut liittää espressokonetta suoraan, sinun on todennäköisesti täytettävä espressokone ylhäältä, koska sisäinen vesitankki sijaitsee yleensä takana ja on saavutettavissa ylhäältä. Tietoja jos olet ajatellut liittää espressokoneen suoraan, on tärkeää valita espressokone, joka sallii sen. Klikkaa täällä Tietoja jos haluat nähdä, mitkä espressokoneet myymme, joilla on mahdollisuus suoraan liittämiseen.

Kahvimyllyn valinta

lue ensin tämä! Nyt kun olet lukenut lyhyesti Tietoja mitä erilaisia hiomakoneet sinun on tehtävä vähän tutkimusta. Yleisin kysymys, jonka saamme asiakkailta, on: 'Mikä mylly sopii tähän espressokoneeseen?' Ei ole espressokonetta, jonka myllyn on vastattava, vaan makumieltymyksesi! Aloita katsomalla, mitä suosikkikahvilasi käyttää espressomyllyn tyypistä. Myllyn merkit eivät ole yhtä tärkeitä kuin jauhamislevyjen tyyppi ja koko. Tämä antaa sinulle viittauksen siitä, millainen kahvimylly tarvitset voidaksesi toistaa rakastamiasi makuja. Maku ja mieltymykset ovat hyvin henkilökohtaisia ja riippuvat jokaisesta yksilöstä. Haluatko nähdä arvostetuimman ja suosituimman kahvimyllyn? Klikkaa täällä!

Yhteenveto

Yhteenvetona sinun on harkittava näitä viittä kohtaa:

  • Budjetti
  • Tyypit kahvijuomia, joita suosittelet
  • Kahvin laatu ja määrä, jonka olit ajatellut keittää päivässä
  • Paikka
  • Kahvimyllyn valinta
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt