Siirry sisältöön
Välj rätt espressomaskin: Barista Pro eller Barista Touch? - Barista och Espresso

Valitse oikea espressokeitin: Barista Pro vai Barista Touch?

Kahvin ystävät! Tässä on syvä sukellus kahteen suosituimpaan espressokoneeseen Sage: Barista Pro ja Barista Touch. Vaikka ne näyttävät ensi silmäyksellä samanlaisilta, näiden kahden välillä on itse asiassa melko vähän eroja. Jos aiot ostaa uuden espressokoneen, jatka lukemista saadaksesi selville, mikä laite sopii sinulle parhaiten.

Barista Pro on Sagen edistyksellisin kahvinkeitin, joka pystyy tuottamaan parhaan mahdollisen kupin kahvia lukuisilla muokattavissa olevilla asetuksilla. Siinä on tehokas 15 baarin pumppu, sisäänrakennettu kahvimylly 30 eri paahtoasteella ja manuaalinen maidonvaahdotin. Kahdella ohjelmoitavalla painikkeella voit tallentaa suosikkikahviseoksiasi Barista Prohon.

Barista Touch kallistuu kuitenkin enemmän hybridikoneeksi. Siinä on monia yhteisiä ominaisuuksia Barista Pron kanssa, mukaan lukien sen intuitiivinen näyttö ja sisäinen lämmitysjärjestelmä. Mutta siinä on myös manuaalisia vaihtoehtoja, kuten kyky säätää paistolämpötilaa ja -aikaa. Barista Touchissa on myös sisäänrakennettu kahvimylly 30 eri paahtoasteella.

Joten mikä naamio on mielestäsi imartelevin? Jos haluat kehittyneimmän kahvinkeittimen tai olet ammattibarista, Barista Pro on paras valinta. Barista Touch voi kuitenkin olla parempi vaihtoehto, jos haluat maskin, joka on helpompi käyttää, mutta jonka avulla voit silti hienosäätää kahvisi valmistusta. Valintasi yksi näistä Sagekoneet takaavat sinulle parhaan mahdollisen kupin kahvia.

Sage Barista Pro on heidän ammattimaisin espressokeitin, ja se antaa sinulle täydellisen manuaalisen hallinnan haudutusprosessia kuin ammattimainen barista, tehokkaalla 15 baarin pumpulla ja 30 erilaista haudutusvoimakkuusasetusta. Barista Touch on hybridikone, jossa on sekä automaattiset että manuaaliset asetukset, joten voit muokata espressosi mieleiseksesi. Maito voidaan esimerkiksi vaahdottaa automaattisesti tai manuaalisesti mieltymystesi mukaan. Jos haluat edistyksellisimmän kahvinkeittimen, valitse Barista Pro. Jos haluat jotain yksinkertaisempaa, mutta silti paljon muokkausvaihtoehtoja, valitse Barista Touch.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt