Siirry sisältöön
Välj rätt espressomaskin: Barista Pro eller Barista Touch? - Barista och Espresso

Valitse oikea espressokone: Barista Pro vai Barista Touch?

Kahvin ystävät! Tässä on syväsukellus kahteen suosituimpaan espressokoneeseen Sage: Barista Pro ja Barista Touch. Vaikka Tietoja ne näyttävät samalta ensisilmäyksellä, on niiden välillä itse asiassa paljon eroja. Tietoja jos harkitset uuden espressokoneen ostamista, voit jatkaa lukemista selvittääksesi, mikä on paras sinulle.

Barista Pro on Sagen edistyksellisin kahvikone, joka voi tuottaa parhaan mahdollisen kupin kahvia suurella määrällä mukautettavia asetuksia. Siinä on tehokas 15 baarin pumppu, sisäänrakennettu kahvimylly 30 eri paahtotasolle ja manuaalinen maidonvaahdotuslaite. Kahden ohjelmoitavan napin avulla voit tallentaa suosikkikahviseokset Barista Pro:ssa.

Barista Touch kallistuu kuitenkin enemmän hybridikoneeksi. Siinä on monia ominaisuuksia, jotka ovat Barista Pro:ssa, mukaan lukien sen intuitiivinen näyttö ja sisäinen lämmitysjärjestelmä. Mutta siinä on myös manuaalisia vaihtoehtoja, kuten mahdollisuus säätää uuttamislämpötilaa ja aikaa. Barista Touchissa on myös sisäänrakennettu kahvimylly 30 eri paahtotasolle.

Mikä kone mielestäsi on imartelevin? Tietoja jos haluat edistyneimmän kahvikoneen tai Tietoja olet ammattilainen barista, niin Barista Pro on paras valintasi. Barista Touch voi kuitenkin olla parempi vaihtoehto, Tietoja jos haluat koneen, joka on helpompi käyttää mutta joka silti antaa sinun hienosäätää kahvisi valmistusta. Valintasi jommasta kummasta näistä Sage-koneista takaa sinulle parhaan mahdollisen kupin kahvia.

Sage Barista Pro on heidän ammattimaisin espressokoneensa, ja se antaa sinulle täyden manuaalisen hallinnan uuttamisprosessissasi kuin ammattilainen barista, tehokkaalla 15 baarin pumpulla ja 30 eri uuttamisvoiman asetuksella valittavana. Barista Touch on hybridikone, jossa on sekä automaattisia että manuaalisia asetuksia, joten voit mukauttaa espresso toiveidesi mukaan. Maitoa voidaan esimerkiksi vaahdottaa automaattisesti tai manuaalisesti, riippuen siitä, mitä mieluummin haluat. Tietoja jos haluat edistyneimmän kahvikoneen, valitse Barista Pro. Tietoja jos haluat jotain yksinkertaisempaa, mutta silti monilla mukautusvaihtoehdoilla, valitse Barista Touch.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt