Siirry sisältöön
Sage Barista Express vs. Barista Pro - Barista och Espresso

Sage Barista Express vs. Barista Pro

On suuri todennäköisyys, että tunnet Sage Barista Express, joka on yksi ehdottomasti suosituimmista malleista Sage. Tämä legendaarinen espressokone on usein ensimmäinen espressokone monille juuri sen yksinkertaisen retrodesignin, sisäänrakennetun myllyn ja aloittelijaystävällisyyden vuoksi, joka opettaa sinulle espresson valmistamisen perusteet. Espressokone antaa sinun käyttää ei-paineistettuja kahvikuppeja, eli kuppeja, joissa on yksinkertainen seinä, mikä on ammattimainen tapa valmistaa espresso kahviloissa. Vuonna 2019 Sage esitteli uuden mallin, jota kutsutaan Sage Barista Pro. Malli on hyvin samanlainen edeltävän mallin Barista Express kanssa, mutta siinä on enemmän ominaisuuksia ja parannettuja sisäkomponentteja. On vaikeaa nähdä eroja niiden välillä, ja siksi korostamme tässä artikkelissa etuja ja haittoja sekä eroja auttaaksemme sinua espressokoneen ostamisessa tai Tietoja, jos etsit päivitystä.

Ulkoasu ja sen ominaisuudet

Ensinnäkin perusteet: molemmissa malleissa on sisäänrakennettu mylly, jotta saat tuoretta jauhettua kahvia ennen valmistusta. Mylly on sama molemmissa malleissa, mutta Barista Pro:ssa voit säätää myllyä 30 eri jauhatustasolle, kun taas Barista Express tarjoaa vain 18 askelta, mikä tarkoittaa, että Pro:ssa on hienompi säädettävyys. Pro:ssa on myös päivitetty muotoilu, joka on modernimpi, mutta mitat eivät juurikaan eroa näiden kahden mallin välillä. Molemmissa malleissa on kuuman veden ulostulo sinulle, joka haluaa juoda teetä tai Americanoa. Kuitenkin Barista Pro:ssa kuuman veden ulostulo on sijoitettu juuri siihen, mistä espresso tulee ulos, joten sinun ei tarvitse siirtää kuppia, kun haluat tehdä Americanoa, mikä on plussaa Pro:lle.

Suurin ero niiden välillä on digitaalinen vs. analoginen näyttö. Expressissä on neljä painiketta ja paineanturi. Toisin kuin Pro:ssa, jossa on LCD-näyttö ja vierityspyörä pienemmillä painikkeilla. Jotkut suosivat analogista paineanturia, jonka Express tarjoaa, mutta emme usko, että paineanturi on paras tapa nähdä, Tietoja valmistatko hyvin vai et. Pikemminkin katsomalla valmistusaikaa voi päätellä, Tietoja oletko jauhanut liian karkeasti tai liian hienosti ja siten säätää valmistusta paremmin. Mielestämme Pro:n digitaalinen näyttö antaa paremman yleiskuvan ja hallinnan valmistuksesta.

Sisäosat ja suorituskyky

Ehkä ulkonäkö näyttää selkeimmät erot niiden välillä, mutta itse asiassa sisäkomponentit ja niiden suorituskyky ovat suurin ero, ja meidän mielestämme ero, joka ratkaisee, minkä valitset.

Barista Express:llä on Thermocoil-lämmitysjärjestelmä. Siinä vesi puristuu kuumennetun kela läpi saavuttaakseen valmistuslämpötilan 90 ja 96 asteen välillä. Tämä vie noin 45-60 sekuntia siitä, kun käynnistät koneen, kunnes se saavuttaa valmistuslämpötilansa. Barista Pro:lla on puolestaan uudenaikaisempi Thermojet-lämmitysjärjestelmä, joka saavuttaa valmistuslämpötilansa 3 sekunnissa. Tämä antaa Barista Pro:lle monia etuja, kuten vahvemman ja tehokkaamman maidon vaahdotuksen, etkä tarvitse odottaa valmistuksen välillä, vaan voit valmistaa kupin toisensa jälkeen nopeasti ja tehokkaasti. Sinun ei tarvitse odottaa, kun siirryt valmistuksesta maidon vaahdotukseen, toisin kuin Expressissä, jossa sinun on odotettava koneen rakentavan paineensa.

Yhteenveto

Molemmat koneet ovat upeita koneita, jotka esittelevät sinut espresson valmistukseen. Juuri siksi sekä Pro että Express myydään rinnakkain sen sijaan, että Express olisi vain vaihdettavissa. Mikä kone sinun kannattaa ostaa riippuu täysin siitä, mitä etsit. Tietoja Jos etsit konetta, joka on tehokas ja voi nopeasti valmistaa espresso ja maitokohteita modernimmalla ulkonäöllä, niin Sage Barista Pro on täydellinen vaihtoehto. Tietoja Jos etsit espressokonetta, jossa on klassinen retrodesign ja analoginen painemittari, on Express täydellinen kone sinulle. Tietoja Jos olet jo käyttänyt Sage Barista Express ja tunnet, että haluat päivittää, niin Pro on hyvä valinta.

 

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt