Siirry sisältöön
Sage Barista Express vs. Barista Pro - Barista och Espresso

Sage Barista Express vs. Barista Pro

On suuri todennäköisyys, että tiedät siitäSage Barista Express joka on yksi suosituimmista malleista ylivoimaisesti Sage. Tämä legendaarinen espressokeitin on usein monien ensimmäinen espressokeitin juuri sen yksinkertaisen retrosuunnittelun, sisäänrakennetun myllyn ja aloittelijaystävällisen, joka opettaa sinulle espresson valmistuksen perusteet. Espressokeittimessä voit käyttää paineettomia kuppeja, eli yksiseinäisiä kuppeja, mikä on ammattimainen tapa keittää. espresso kahviloissa. 2019 esitelty Sage uusi malli nsSage Barista Pro. Malli on hyvin samanlainen kuin edellinen malliBarista Express, mutta siinä on enemmän ominaisuuksia ja parannettuja sisäisiä komponentteja. Niiden välisiä eroja voi olla vaikea nähdä, ja siksi tässä artikkelissa korostamme edut ja haitat sekä erot auttaaksemme sinua espressokoneen ostamisessa tai jos etsit päivitystä.

Ulkoinen suunnittelu ja sen toiminnot

Ensinnäkin perusasiat: molemmissa malleissa on sisäänrakennettu mylly, jolla saadaan vastajauhettu kahvi ennen keittämistä. Hiomakone on kuitenkin sama molemmissa malleissaBarista Pro, voit asettaa hiomakoneen 30 eri jauhatusasteeseen samallaBarista Express tarjoaa vain 18 askelmaa, mikä tarkoittaa, että Prossa on hienompi säädettävyys. Prossa on myös päivitetty muotoilu nykyaikaisemmalla ilmeellä, mutta mitat eivät juurikaan eroa kahden mallin välillä. Molemmissa malleissa on kuuman veden ulostulo niille, jotka haluavat juoda teetä tai Americanoa. Kuitenkin päälläBarista Pro on kuuman veden ulostulo, joka sijaitsee siellä espresso tulee ulos, joten sinun ei tarvitse siirtää kuppia, kun haluat tehdä Americanon, mikä on plussa Prolle.

Suurin ero niiden välillä on digitaalinen vs analoginen näyttö. Expressissä on neljä painiketta ja painemittari. Sitä vastoin Prossa on LCD-näyttö, jossa on vierityspyörä pienemmillä painikkeilla. Jotkut pitävät parempana Expressin tarjoamaa analogista painemittaria, mutta emme usko, että painemittari on paras tapa kertoa, onko keitto hyvin vai ei. Sen sijaan rakentamisaikaa katsomalla voit vetää johtopäätöksen, oletko jauhanut liian karkeaksi vai liian hienoksi ja säätää siten haudutusta paremmin. Mielestämme Pron digitaalinen näyttö antaa paremman yleiskuvan ja hallinnan panosta.

Sisäosat ja suorituskyky

Niiden väliset erot ilmenevät ehkä selvimmin ulkonäöstä, mutta itse asiassa sisäiset komponentit ja niiden suorituskyky ovat suurin ero ja mielestämme ero ratkaisee kumman valitset.

Barista Expressissä on Thermocoil-lämmitysjärjestelmä. Kun vesi pakotetaan lämmitetyn kierukan läpi saavuttamaan 90-96 asteen valmistuslämpötila. Tämä kestää noin 45–60 sekuntia koneen käynnistämisestä, kunnes se saavuttaa keittolämpötilansa.Barista Prossa taas on uudempi Thermojet-lämmitysjärjestelmä, joka nostaa keittolämpötilansa 3 sekunnissa. Tämä antaa Barista Pro monia etuja, kuten vahvempi ja tehokkaampi maidon vaahdotus, sinun ei tarvitse odottaa haudutuksen välillä, vaan voit valmistaa kupillisen kupin jälkeen nopeasti ja tehokkaasti. Sinun ei tarvitse odottaa, kun vaihdat haudutuksesta maidon vaahdotukseen, toisin kuin Expressissä, jossa sinun on odotettava, että kone nostaa höyrypaineensa.

Yhteenveto

Molemmat koneet sopivat erinomaisesti espresson valmistukseen. Juuri tästä syystä sekä Pro että Express myydään rinnakkain sen sijaan, että ne korvaavat Expressin. Se, mikä kone sinun kannattaa ostaa, riippuu täysin siitä, mitä etsit. Jos etsit konetta, joka on tehokas ja pystyy valmistamaan omasi nopeasti espresso ja maitojuomat, joilla on modernimpi ilme Sage Barista Pro täydellinen vaihtoehto. Jos etsit espressokeitin, jossa on klassinen retro-design ja analoginen painemittari, Express on täydellinen kone sinulle. Jos sinulla on jo sellainen Sage Barista Express ja tunnet haluavasi päivittää, Pro on hyvä valinta.

 

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt