Siirry sisältöön
Renoverat eller begagnat: vad är skillnaden? - Barista och Espresso

Remontoitu vai käytetty: mikä on ero?

Kuluttajat etsivät vaihtoehtoisia tapoja ostaa espressokone kohtuulliseen hintaan. Miten he voivat saada käsiinsä korkealaatuisen laitteen ilman, että heitä köyhdytetään? Yksinkertainen vastaus on ostaa kunnostettu espressokone. Vuodesta 2021 olemme myyneet kunnostettuja espressokoneita Ruotsissa. On kuitenkin edelleen paljon, mitä ei tiedetä Tietoja kunnostettujen ja käytettyjen espressokoneiden välisestä erosta.

Tietoja jos harkitset ympäristöystävällisen espressokoneen ostamista, saatat törmätä termeihin "käytetty" ja "kunnostettu". Vaikka Tietoja nämä kaksi termiä voivat vaikuttaa samankaltaisilta, ne eivät itse asiassa ole ollenkaan sama asia. Siksi on tärkeää olla tietoinen Tietoja siitä, mitä nämä eri merkinnät tarkoittavat ennen kuin ostat ympäristöystävällisen espressokoneen, jotta saat hinta-laatusuhteeltaan hyvän laitteen, jossa on haluamasi ominaisuudet, laatu ja turvallisuus.

mitä on käytetty espressokone?

Käytetty espressokone on juuri sitä – se on ollut käytössä ja kuului aiemmin jollekin muulle. Käytetty espressokone ei todennäköisesti ole ollut ammattilaisen tarkastama, eikä ole takeita siitä, että espressokone kestää pitkään. Ongelma käytetyn espressokoneen ostamisessa on, että ostat "sikaa säkissä". Koska joku muu on käyttänyt espressokonetta, siinä voi olla komponentteja, jotka eivät toimi. Lisäksi voi olla vaikeaa itse tietää, mitkä komponentit ovat kuluneet eniten käytön myötä ja mitkä toimivat edelleen kuten pitää. Tämän seurauksena ei voida taata, että espressokoneesi toimii tarkoitetulla tavalla Tietoja ostaessasi käytetyn.

mitä on kunnostettu espressokone?

Aivan kuten vaatteiden ja huonekalujen kierrätyksessä, käytetyt espressokoneet voidaan korjata ja antaa uusi elämä, joka kestää monia vuosia! Siinä kunnostusprosessi tulee kuvaan.

Valmiina testaamaan kunnostettua espressokonetta?

Kunnostettu espressokone käy läpi huolellisen tarkastus- ja korjausprosessin asiantuntijoiden toimesta. Kun kone käy läpi tämän prosessin, se palautetaan alkuperäiseen tehdastilaansa, mikä tarkoittaa, että kone toimii samalla tavalla kuin uusi. Espresso koneet testataan, puhdistetaan ja korjataan, jotta ne toimivat optimaalisella suorituskyvyllä. Meiltä saat myös takuun espressokoneelle ja saat tietoa Tietoja tuotteen kosmeettisesta kunnosta ennen ostopäätöstä. Toisin sanoen suurin etu kunnostetun espressokoneen ostamisessa verrattuna käytettyyn espressokoneeseen on se, että saat koneen, joka on lähes kuin uusi, mutta alhaisempaan hintaan kuin täysin uusi kone. Tietoja jos harkitset espressokoneen ostamista, mieti kunnostetun laitteen valitsemista. Voit säästää rahaa ja saada samalla korkealaatuisen koneen, joka toimii kuten pitää.

Osta kunnostettu espressokone

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt