Siirry sisältöön
Renoverat eller begagnat: vad är skillnaden? - Barista och Espresso

Kunnostettu tai käytetty: mitä eroa on?

Kuluttajat etsivät vaihtoehtoisia tapoja ostaa espressokeitin edulliseen hintaan. Joten kuinka he voivat saada käsiinsä laadukkaan laitteen rikkomatta pankkia? Yksinkertainen vastaus on ostaa kunnostettu espressokeitin. Vuodesta 2021 lähtien olemme myyneet kunnostettuja espressokeittimiä Ruotsissa. On kuitenkin vielä paljon tuntematonta kunnostettujen ja käytettyjen espressokoneiden eroista.

Jos harkitset ympäristöystävällisen espressokeittimen ostamista, saatat törmätä sellaisiin termeihin kuin "käytetty" ja "kunnostettu". Vaikka nämä kaksi termiä saattavat kuulostaa samanlaisilta, ne eivät itse asiassa ole ollenkaan. Siksi on tärkeää olla tietoinen näiden eri tarrojen merkityksestä ennen ympäristöystävällisen espressokeittimen ostamista, jotta saat edullisen laitteen, jolla on haluamasi toiminnot, ominaisuudet ja turvallisuus.

Mikä on käytetty espressokeitin?

Käytetty espressokeitin on juuri sitä – se on ollut käytössä ja kuulunut jollekin toiselle ennen. Käytettyä espressokeitintä ei todennäköisesti ole tarkastettu ammattitaidolla, eikä myöskään ole takeita siitä, että espressokeitin kestää pitkään. Ongelma käytetyn espressokoneen ostamisessa on se, että ostat sian säkissä. Koska joku muu on käyttänyt espressokeitintä, siinä saattaa olla osia, jotka eivät toimi. Lisäksi voi olla vaikeaa itse tietää, mitkä komponentit ovat kuluneet eniten käytössä ja mitkä toimivat edelleen niin kuin pitää. Tämän seurauksena ei ole takeita siitä, että espressokeittimesi toimii tarkoitetulla tavalla, jos ostat käytetyn.

Mikä on kunnostettu espressokeitin?

Kuten vaatteiden ja huonekalujen kierrätys, myös käytetyt espressokoneet voidaan korjata ja niille voidaan antaa uusi elämä, joka kestää useita vuosia! Tässä kohtaa kunnostusprosessi tulee esiin.

Oletko valmis kokeilemaan kunnostettua espressokeitintä?

Kunnostettu espressokeitin käy läpi huolellisen tarkastuksen ja korjauksen asiantuntijoiden toimesta. Kun kone käy läpi tämän prosessin, se palautetaan puhtaaseen tehdastilaansa, mikä tarkoittaa, että kone toimii kuin uusi. Espressokeittimet testataan, puhdistetaan ja korjataan niin, että ne toimivat optimaalisella teholla. Meillä saat myös takuun espressokeittimelle ja saat tietoa tuotteen kosmeettisesta kunnosta ennen sen ostamista. Toisin sanoen kunnostetun espressokoneen ostamisen suurin etu käytettyyn espressokeittimeen verrattuna on, että saat koneen, joka on melkein kuin uusi, mutta halvemmalla kuin upouusi kone. Jos harkitset espressokeittimen ostamista, harkitse kunnostetun laitteen valitsemista. Voit säästää rahaa ja samalla saada laadukkaan koneen, joka toimii niin kuin pitääkin.

Osta kunnostettu espressokeitin

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt