Siirry sisältöön
Brygg tillbehör - Barista och Espresso

Oluenpanotarvikkeet

Keitä kahvia kuin ammattilainen – oikeilla lisävarusteilla voit hallita makua täysin.
Teille, jotka rakastatte pour over, Käytitpä sitten suodatinkahvia tai muita manuaalisia valmistusmenetelmiä, lisävarusteet ovat aivan yhtä tärkeitä kuin itse kahvi. Laaja valikoimamme lisävarusteita tarjoaa kaiken tarvittavan optimoidaksesi jokaisen valmistusprosessin vaiheen – lämpötilasta ja tarkkuudesta tyyliin ja helppokäyttöisyyteen.

Täältä löydät vedenkeitin, jossa on joutsenkaula, joka antaa sinulle täyden hallinnan valumavirtauksesta – täydellinen pour over-menetelmiä, kuten V60 ja Chemex. Digitaaliset vaa'at ajastimella varmistaa oikean kahvin ja veden suhteen samalla lämpömittarit auttaa sinua ylläpitämään lämpötilaa tarkasti. Meillä on myös laaja valikoima paperisuodatin eri kokoisina ja muotoisina, sekä kahvipannut sekä lasista että ruostumattomasta teräksestä.

Kaikki tuotteet on huolellisesti valittu johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Hario, Timemore, Fellow, Rocket, Tiamo ja Varia, jotka tunnetaan korkeasta laadustaan ja tyylikkäästä muotoilustaan. Oikeilla lisävarusteilla voit tehdä jokapäiväisestä kahvinkeittämisestä rituaalin – jossa jokaisesta kupillisesta tulee nautinto.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Miksi tarvitsen vedenkeittimen kapealla äänimerkillä (gooseneck)?

Gooseneck -vesikattila antaa sinulle tarkan hallinnan veden virtauksen suhteen, mikä on ratkaisevan tärkeää pour over-Miutaus. Sileällä ja hallittuun kaatamalla voit purkaa kahvin tasaisemmin, mikä antaa paremman maun ja tuoksun. Se on erityisen hyödyllinen menetelmille, kuten V60, Chemex ja Kalita. Monet mallit ovat myös rakennettu -lämpötilan hallinta vielä tarkemmin.

Tarvitsenko digitaalisen aallon kahvin panemiseen?

Kyllä - digitaalinen aalto on yksi tärkeimmistä lisävarusteista saadaksesi sujuvan ja maukkaan tuloksen joka kerta. Aallolla voit mitata huolellisesti sekä kahvin että veden määrän ja käyttää ajastintoimintoa panimoaikaa. Se helpottaa parhaan panimon toistamista tai yksityiskohtia Tietoja Maun on oltava hienoa.

Mitä lämpötilaa vedellä tulisi olla kahvin panemani?

Ihanteellinen veden lämpötila on välillä 92 -96 ° C. Liian kuuma vesi voi ylittää kahvin ja antaa katkeran maun, kun taas liian kylmä vesi voi johtaa heikkoon ja Undextra -kulkeutuneeseen kuppiin. Lämpömittari tai lämpötilanhallinta, joka on lämpötilan hallinta, auttaa sinua ylläpitämään oikean tason - erityisen tärkeätä manuaalisessa panimossa pour over Tai paina kahvia.

Mitä eroa erityyppisten kahvisuodattimien välillä on?

Paperisuodattimia on saatavana eri muodoina ja kokoina siltamenetelmästä riippuen: esim. Myös kartio -muotoinen V60 tai tasoittaa jtk Kalita. Suodattimen paksuus vaikuttaa myös makuun - paksumpiin suodattimiin (kuten Chemex) Tarjoaa puhtaamman kupin, kun ohuempi kulkee enemmän öljyjä. Niille, jotka haluavat vähentää jätettä tai kokeilla makuprofiilia, on myös uudelleen käytettäviä metalli- tai kangassuodattimia.

Millaista kahvia voin valita?

Se riippuu siitä, kuinka hautat ja palvelet. Lasi- ja ruostumattomat kannet ovat suosittuja pour over ja suodattimen panimo. Lasi antaa sinulle visuaalisen kokemuksen panimosta, kun taas ruostumaton teräs pitää lämmön usein pidempään. Joissakin kannuissa on myös integroidut suodattimet, tiputuspysäkit tai ne sopivat suoraan panimo -suppilon alle. Valitse kannu, joka sopii menetelmään, tyyliin ja määrään, jonka haluat haastaa.

Voinko käyttää samoja lisävarusteita erilaisiin panimomenetelmiin?

Jotkut tarvikkeet ovat universaalia - jotka uskaltavat, vedenkeittimet ja kannu -, kun taas toiset ovat erikoistuneempia, kuten suodattimia tai suppiloita. Hyvä digitaalinen aalto toimii kaikesta Aeropress -lla pour over. Vesimiehiä, joilla on kapeat piippaukset, voidaan käyttää useisiin menetelmiin, joissa hallinta on tärkeää. Valitsemalla laatu- ja monipuolisia lisävarusteita voit helposti vaihtaa panimomenetelmien välillä.

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt