Siirry sisältöön
Vanligaste frågor och svar om kaffekvarnar - FAQ - Barista och Espresso

Yleisimmät kysymykset ja vastaukset Tietoja kahvimyllyistä - UKK

Kahvi ja espresso ovat monien ihmisten arkea, ja on tärkeää tietää, miten saat parhaan tuloksen keittämisestä. Tässä ovat muutamia yleisimpiä kysymyksiä Tietoja kahvimyllyistä

mikä kahvimylly on paras?

Se riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Sinun tulisi miettiä, kuinka paljon kahvia tarvitset jauhettavaksi, kuinka usein käytät myllyäsi ja budjettiasi. Korkealaatuiset kahvimyllyt ovat kalliimpia, mutta ne antavat sinulle tarkemman ja tasaisemman jauhatuksen. Halvemmat mallit eivät ehkä ole niin tarkkoja, mutta ne ovat hyvä vaihtoehto Tietoja jos keität vain muutaman kupin kahvia päivässä.

Onko halvempaa jauhaa kahvia itse?

Kyllä, on usein halvempaa jauhaa omaa kahvia. Sinulla on mahdollisuus valita omat, tuoreet kahvipavut ja voit hallita jauhatuksen määrää ja hienoutta. Lisäksi on usein halvempaa ostaa kokonaisia papuja verrattuna valmiiksi jauhettuun kahviin.

Kuinka karkeaa kahvia tulisi jauhaa?

Se riippuu valmistusmenetelmästäsi. espresso vaatii erittäin hienoa jauhatusta, kun taas pressopannukahvi toimii parhaiten karkeammalla jauhatuksella. Kokeile löytää itsellesi parhaiten sopiva jauhatustaso.

Miksi kahvimylly?

Kahvimylly mahdollistaa tasaisen ja tarkan jauhatuksen joka kerta, mikä on ratkaisevan tärkeää saadaksesi hyvän maun kahvistasi. Valmiiksi jauhettu kahvi voi olla hapettunutta ja menettää makuaan, kun taas tuoreesti jauhettu kahvi antaa sen raikkaan maun ja aromin, jota odotat.

Kuinka usein kahvimylly tulisi puhdistaa?

Se riippuu siitä, kuinka usein käytät myllyäsi, mutta säännöllinen puhdistus on tärkeää estääksesi ei-toivottuja makuja kahvissasi. Kevyt puhdistus kerran viikossa riittää.

Voiko mausteita jauhaa kahvimyllyssä?

Kyllä, on mahdollista käyttää kahvimyllyä mausteiden jauhamiseen, mutta on tärkeää puhdistaa mylly huolellisesti sen jälkeen, jotta kahvisi ei saa makua mausteista.

Paljonko 1 kuppi kahvia maksaa kotona?

Se riippuu siitä, mitä kahvipapuja käytät, mutta yleensä ottaen yksi kuppi kahvia kotona maksaa vähemmän kuin kupin ostaminen kahvilasta. Ostamalla laadukkaita papuja ja jauhamalla ne itse voit myös hallita kustannuksia.

Voiko kahvia jauhaa tehosekoittimessa?

Kyllä, on mahdollista jauhaa kahvia tehosekoittimessa, mutta on tärkeää huomata, että se ei anna yhtä tasaista tulosta kuin kahvimylly. Tehosekoittimet ovat usein liian karkeita ja voivat antaa epätasaista jauhatusta.

Yhteenvetona on tärkeää valita kahvimylly, joka sopii tarpeisiisi ja budjettiisi, ja puhdistaa se säännöllisesti saadaksesi parhaan maun kahvistasi. Kokeile jauhatuksen hienoutta ja käytä kahvimyllyäsi sekä kahvin että mausteiden jauhamiseen monipuoliseen käyttöön. (Kuvan krediitti: Clive coffee) 

Tarvitsetko apua oikean kahvimyllyn löytämisessä?

Lue täydellinen ostopaikkaopas Tietoja kahvimyllyille

Tutustu kahvimyllykollektioniimme

Klikkaa tästä!

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt