Siirry sisältöön
Smakguide - Från Gringo Nordic Roasters - Barista och Espresso

Makuopas - Gringo Nordic Roastersilta

Tässä tulee makuopas Gringo Nordic Roastersilta, yhdeltä suosikkikahvipaahtimoistamme. 

"Tuorepaahdetussa kahvissa voi olla jopa 1000 aromia. Jotta voisimme ohjata sinut oikeaan suuntaan kaikkien kahviemme joukossa, olemme jakaneet ne neljään makukategoriaan auttaaksemme sinua löytämään suosikkisi." - Gringo Nordic

1. PEHMEÄ JA PYÖREÄ

Tervetuloa kahvien pehmeälle ja miedolle puolelle. Täältä löydät kahvin, josta puuttuu selkeä hedelmäisyys ja happamuus, mutta joka on täynnä makeita makuja, kuten suklaata, karamellia ja pähkinöitä. Kahvi on keskitäyteläinen, mikä sopii täydellisesti espressokoneella valmistettavaksi tai nautittavaksi maidon kanssa. Saadaksesi parhaan irti kahvista, tulet kokemaan miedon ja miellyttävän maun, joka täyttää suun ja tekee kahvihetkestäsi vieläkin viihtyisämmän.

Makuja: suklaa, karamelli ja pähkinät.

Suositellut pavut: Daily Espresso, Radical Espresso 

2. HEDELMÄINEN JA MAUKAS

Tässä kahvikategoriassa löydät selkeitä hedelmäaromeja ja korkean täyteläisyyden. Lisäksi siinä on selkeä makeus, joka antaa pitkän jälkimaun. Saadaksesi parhaan irti kahvista, tulet kokemaan makuja, kuten trooppisia hedelmiä, kirsikkaa, mansikkaa, mustikkaa ja vaniljaa. Nämä maut täyttävät suun ja tekevät kahvihetkestäsi entistäkin ikimuistoisemman.

Makuja: trooppinen hedelmä, kirsikka, mansikka, mustikka, vanilja.

Suositellut pavut: Prime Espresso

3. RAITIS JA ELEGANTTI

Kahvi tässä kategoriassa on yleensä hieman kevyempi maussa ja sillä on täydellinen tasapaino maun kesken vuoden ympäri sitrusä ja happamuus. Happamuus voi vaihdella enemmän tai vähemmän riippuen kahvista. Kun nautit tästä kahvista, tulet kokemaan makuja kuten omena, sitrushedelmi, karviainen, kiivi i och jasmin. Nämä yhdistetyt maut tTietojaulevat sulautumaan yhteen loistavaksi kokemukseksi jota et tTietojaule unohtamaan.

Makuja: omena, sitrus, karviainen, kiwi ja jasmiini.

4. MAUSTEISTA JA TÄYTELÄISTÄ 

Tietoja jos etsit voimakasta kahvia, jolla on täyteläinen luonne ja paahteinen maku, tämä kategoria on sinulle. Mausteisuus, jonka löydät täältä, on ominaisuus, joka tulee erityisesti Sumatrasta ja Intiasta. Kun nautit tästä kahvista, tulet kokemaan makuja kuten kuivattuja hedelmiä, tummia marjoja, tummaa suklaata, setriä ja tupakkaa. Nämä maut sulautuvat yhteen voimakkaaksi ja aromaattiseksi kokemukseksi, jonka tulet muistamaan.

Makuja: kuivattuja hedelmiä, tummia marjoja, tummaa suklaata, setriä ja tupakkaa.

Suositellut pavut: Radical Espresso, HOBO

Haluatko oppia lisää Tietoja kahvista? 

Tässä olemme koonneet joitakin artikkeleita, jotka uskomme sopivan sinulle!

Tärkeää huomioitavaa, kun valitset espressopapuja

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tietoja espressopavuista

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt