Siirry sisältöön
Smakguide - Från Gringo Nordic Roasters - Barista och Espresso

Maisteluopas - alkaen Gringo Nordic Paahtimet

Täältä tulee makuopas Gringo Nordic Paahtimet yksi suosikkikahvipaahtimistamme.

"Juuripaahdetussa kahvissa voi olla jopa 1000 aromia. Ohjataksemme sinut oikein kaikkien kahvijemme joukossa, olemme jakaneet ne neljään makuluokkaan auttaaksemme sinua löytämään suosikkisi." - Gringo Nordic

1. PEHMEÄ JA PYÖREÄ

Tervetuloa kahvin pehmeälle ja lempeälle puolelle. Täältä löydät kahvin, josta puuttuu selkeä hedelmäisyys ja happo, mutta joka on sen sijaan täynnä makeita makuja, kuten suklaata, karamellia ja pähkinöitä. Kahvin keskikokoinen runko sopii erinomaisesti espressokeittimessä keitettäväksi tai maidon kanssa nautittavaksi. Saadaksesi parhaan hyödyn kahvista, koet miedon ja miellyttävän maun, joka täyttää suun ja tekee kahvihetkestä vieläkin miellyttävämmän.

Maun huomautuksia: suklaata, karamellia ja pähkinöitä.

Suositeltava pavut: Päivittäin espresso, Radikaali espresso 

2. HEDELMÄLLÄ JA MAKUISTA

Tästä kahviluokasta löydät selkeitä hedelmäaromeja, jotka ovat täyteläisiä. Lisäksi sinulla on selvä makeus, joka antaa pitkän jälkimaun. Saadaksesi parhaan hyödyn kahvista, koet makuja, kuten trooppisia hedelmiä, kirsikkaa, mansikkaa, mustikkaa ja vaniljaa. Nämä maut täyttävät suusi ja tekevät kahvihetkestä vieläkin ikimuistoisemman.

Maun huomautuksia: trooppiset hedelmät, kirsikka, mansikka, mustikka, vanilja.

Suositeltava pavut: Prime espresso

3. RAKAS JA ELEGANTTI

Kapina sisään dyksi ksöialkuperä ehr /ota lsyödä lehttovat sisään smkelkka Och omistaa yksi tuntiaehrruumis paalians välilläan behrig ssaaritMa Och ommellarivi. Ommellaryöstö voi missäiera Frvai niinn lisää eLOL mieleenRE ulospuhettaILMOITUS, beuroaloppu svai niin ktoimistoa. Nehr sinä njulos / theota kapina svai niin kjoslisää sinä to uselääa smaker kuten ehshymy, sitrushedelmiä, kpäihtymysbehr, kiwsisään Och jkutenminun. DTämä yhdessämetchlyksi smaker kjoslisää to smehLta yhdessäMIES to yksi loikeinvruumis ustasokatso kuten sinä inte kjoslisää to glsaarihmm.

Maun huomautuksia: omena, sitrushedelmät, karviainen, kiivi ja jasmiini.

4. Mausteinen ja täyteläinen

Jos etsit voimakasta kahvia, jolla on täyteläinen luonne ja paahdettu maku, tämä kategoria on sinulle. Täältä löytämäsi mausteisuus on ominaisuus, joka tulee pääasiassa Sumatralta ja Intiasta. Kun nautit tästä kahvista, koet makuja, kuten kuivattuja hedelmiä, tummia marjoja, tummaa suklaata, setriä ja tupakkaa. Nämä maut sulautuvat yhteen voimakkaaksi ja aromaattiseksi kokemukseksi, jonka muistat.

Maun huomautuksia: kuivattuja hedelmiä, tummia marjoja, tummaa suklaata, setriä ja tupakkaa.

Suositeltava pavut: Radikaali espresso, KULKURI

Haluatko oppia lisää kahvista?

Olemme koonneet tähän muutamia artikkeleita, jotka mielestämme sopivat sinulle!

Tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon valittaessa espressopapuja

Kaikki mitä sinun tulee tietää espressopavuista

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt