Siirry sisältöön
Om Rocket Espresso Milano - En av dem bästa espressomaskinstillverkarna - Barista och Espresso

Tietoja Rocket Espresso Milano - Yksi parhaista espressokonevalmistajista

Rocket Espresso on kahvinkeittimien valmistaja, jonka perusti uusiseelantilainen ja italialainen, tavoitteena tuottaa kauniita käsintehtyjä espressokoneita, jotka voivat tehdä parasta espressoa. Heidän koneensa valmistetaan käsin, mikä tarkoittaa, että jokainen kone on ainutlaatuinen, ja maailma pitää heidän työtään täydellisyytenä.

Rocket Espresso osti oikeuden valmistaa legendaarisia espressokoneita, joita italialainen yritys ECM valmisti 1980-luvulla. Viime vuosina he ovat työskennelleet luodakseen parhaan kokemuksen kahvin ystäville. He valmistavat sekä kahvinkeittimiä että tarvikkeita, kuten vaahdottimia ja puristimia.

Rocket Espresso tarjoaa useita malleja kahvinkeittimistä, mukaan lukien Giotto ja Cellini (nyt päivitetty Mozzafiatoon). Nimillä viitataan koneen ulkoiseen muotoon, kun taas rakenne on sama. Heidän Premium Plus, Plus, Plus V2 ja Appartamento -mallit käyttävät vain vettä sisäisestä säiliöstä ja niissä on värähtelypumppu. Lämpötilan säätö tapahtuu paineanturilla, termoparin lämmönsiirtimellä ja värähtelypumpulla.

Plus PID ja Type V -mallit sisältävät elektronisen lämpötilan säädön PID (proportional integralderivativ) -järjestelmän kautta, jota voidaan säätää piilotetulta näytöltä viemärialtaan alla. Ketjut on eristetty energian kulutuksen vähentämiseksi. Evoluzione-sarja tarjoaa vaihtoehdon käyttää vettä sisäisestä säiliöstä tai liittää vesijohtoon. Evoluzione R -malli on päivitys Evoluzione V2:een, jossa on elektroninen lämpötilan säätö ja useita suunnittelumuutoksia.

Johtopäätös

Rocket Espresso on omistautunut parhaiden espressokoneiden luomiseen, jokainen malli on käsintehty ainutlaatuisuuden ja laadun varmistamiseksi. Valikoimasta löytyy malli jokaiselle kahvin ystävälle. Riippumatta siitä, etsitkö sisäistä vesitankkia tai konetta, jossa on elektroninen lämpötilan säätö, Rocket Espresso kattaa tarpeesi.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt