Siirry sisältöön
Skillnaden mellan Cappuccino, Latte och Mocha - Barista och Espresso

Ero Cappuccinon, Latten ja Mokan välillä

Joskus voi olla vaikeaa erottaa eroja erilaisten espressokahvien, kuten cappuccinon, latten ja mokan, välillä. Nämä juomat eroavat toisistaan useilla tavoilla. Ensinnäkin ja ennen kaikkea kaikki kolme perustuvat espresso, mutta se, mikä erottaa ne, on se, miten ne valmistetaan.

Cappuccino on espressopohjainen juoma, joka koostuu espresso, kuumasta maidosta ja vaahdotetusta maidosta. Sillä on kevyt, makea maku ja ilmava, kermainen koostumus. Latte on myös espressopohjainen juoma, mutta se on hieman erilainen kuin cappuccino. Se koostuu espresso, kuumasta maidosta ja hieman vaahdotetusta maidosta, ja se on kermaisempi ja hieman makeampi kuin cappuccino.

Mokka on toinen espressopohjainen juoma, joka koostuu espresso, kuumasta maidosta, suklaasta ja joskus hieman vaahdotetusta maidosta. Sillä on suklaan maku ja kevyt makeus. Se on hieman kermainen kuin cappuccino tai latte.

Joten kun tilaat espressokahvin, varmista, että tiedät, mitä saat. Tietoja Jos olet epävarma, kysy barista:ltä saadaksesi lisätietoja Tietoja juoman mausta ja koostumuksesta.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt