Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset

alla espressodrycker - Barista och Espresso

kaikki espressojuomat

espresso on kahvityyppi, joka tuotetaan puristamalla kuumaa vettä hienoksi jauhettujen kahvipapujen läpi. Se on vahva, tiivistetty kahvi, joka on monien suosittujen kahvijuomien perusta. Tässä artikkelissa tutkimme joitain suosituimmista espressojuomista ja siitä, mikä tekee niistä ainutlaatuisia.

Ensimmäinen ja yksinkertaisin espressojuoma on itse espresso. Tämä on pieni annos tiivistettyä kahvia, joka tarjoillaan tavallisesti demitasse-kupissa. Se on voimakas ja rohkea, ja siinä on rikas, monimutkainen maku.

Seuraava suosittu espressojuoma on Americano. Tämä tehdään lisäämällä kuumaa vettä pistokseen espresso, joka luo miedomman ja vähemmän intensiivisen maun. Se on samanlainen kuin tavallinen kuppi kahvia, mutta sillä on vahvempi ja voimakkaampi kahvin maku.

Cappuccino on toinen suosittu espressojuoma. Tämä tehdään lisäämällä höyrytetty maito ja kerros vaahtoa hauttiin espresso. Maito ja vaahto tasapainottavat vahvan kahvin makua ja luovat pehmeämmän ja kermaisemman juoman.

Latte on samanlainen kuin cappuccino, mutta sisältää enemmän maitoa ja vähemmän vaahtoa. Se valmistetaan lisäämällä hauteeseen höyrytettyä maitoa espresso ja sitten päälle pieni määrä vaahtoa. Tämä luo juoman, joka on sileä ja kermainen, ja jossa on hienovarainen kahvin maku.

Macchiato valmistetaan lisäämällä pieni määrä höyrytettyä maitoa shottiin espresso ja korosta se sitten pienellä määrällä vaahtoa. Se on samanlainen kuin latte, mutta siinä on vähemmän maitoa ja vahvempi kahvin maku.

Lopuksi mokka on suosittu espressojuoma, jossa yhdistyvät kahvin ja suklaan maut. Se valmistetaan lisäämällä suklaasiirappia tai kaakaojauhetta shottiin espresso ja lisää sitten höyrytetty maito ja vaahto. Tämä luo juoman, joka on rikas ja dekadentti ja jolla on selkeä suklaamaku.

Yhteenvetona on espresso vahva, tiivistetty kahvi, joka on perusta monille suosituille kahvijuomille. Jokaisella juomalla on oma ainutlaatuinen makunsa vahvasta ja rohkeasta espressosta pehmeään ja kermaiseen latteen. Halusitpa sitten kahvisi vahvana ja mustana tai ripauksella maitoa ja vaahtoa, jokaiselle löytyy espressojuoma.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Jätä kommentti

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin