Siirry sisältöön
5 vanligaste misstagen som en ny espressomaskinägare - Barista och Espresso 5 vanligaste misstagen som en ny espressomaskinägare - Barista och Espresso

5 yleisintä virhettä, joita uudet espressokoneen omistajat tekevät

Virhe 1: Googlaamalla, miten olutta valmistetaan espresso

Löysimme paljon artikkeleita verkosta aiheesta espresso antaa vääriä vinkkejä espresson valmistukseen, sen sijaan suosittelemme lukemaan artikkelimme Tietoja espresson valmistukseen tai ota yhteyttä yrityksiin, jotka ovat asiantuntevia tällä alalla. Vaihtoehtoisesti voit pitäytyä yhdessä lähteessä sen sijaan, että sekoittaisit useita erilaisia rakennustekniikoita, koska se harvoin antaa hyviä tuloksia. 

Virhe 2: Kahvipapujen valitseminen

Emme ymmärrä, miten jotkut uudet espressokoneen omistajat, jotka käyttävät tuhansia kruunuja espressokoneeseen, päättävät käyttää halvimpia ruokakaupoista saatavilla olevia papuja tai käyttää papuja, jotka ovat paljon yli kuukauden vanhoja, tai papuja, joissa ei ole lainkaan paahtopäivämäärää, vaan ainoastaan parasta ennen -päiväys. Tai käyttää haudutettuja kahvipapuja espresson sijaan, joilla on täysin erilainen paahtoprofiili, joka on mukautettu espresson valmistukseen. Ja uskovat, että se antaa tuloksia. Se on kuin ostaisi urheiluauton, mutta ostaisi vanhasta autotallista löytyneen dieselin ja toivoisi, että autolla voi ajaa. 

On tärkeää käyttää papuja, jotka ovat tuoreempia kuin vähintään kuukauden, mieluiten 4–14 päivän sisällä paahtamisesta. 

Virhe 3: Vaa'an käyttämättä jättäminen

Suurin osa kahvinkeitto-ongelmista johtuu jauhetun kahvin määrän ja kahvin tilavuuden tarkkailusta. espresso ja tee sitten muutoksia tämän perusteella. Vaa'an avulla voit nähdä suoraan, mikä kahvinkeittosi ongelma on, ja tehdä oikeat muutokset sen sijaan, että sokeasti toivoisit, että korjauksesi parantavat kahvinkeittoasi. Tietoja Jos käytät pientä vaakaa alussa erittäin huolellisesti, pystyt myöhemmin mittaamaan paljon paremmin silmämääräisesti ja tekemään oikeita arvioita. 

Virhe 4: Epäsäännöllinen tamppaus

Tamppaus tarkoittaa, että jauhettu kahvi puristetaan tiukasti kuin kiekko suodatinkorissa ennen sen asettamista espressokoneeseen. Tietoja yrität työntää kiekkoa yhä kovemmin, koska näet sen espresso Jos vesi valuu liian nopeasti ja liikaa, olet ajatellut väärin. Säännöllinen tamppaus ja sen painaminen tasaiseksi eikä vinoon joka kerta on parempi lähestymistapa. Toinen ongelma ei ole yhtä ilmeinen, mutta Tietoja Jos talossa on useita ihmisiä, jotka käyttävät espressokonetta, joka ei myöskään paina yhtä kovaa, voit ostaa kalibroidun. tamper jossa se puristaa tiettyyn paineeseen ja siten voit varmistaa, että jokainen painallus on tasainen ja yhtä kova. 

Virhe 5: Riittämätön puhdistus

Kahvi on ruokatuote, jota kulutetaan, ja siksi Tietoja Jos konetta ei puhdisteta, siihen voi muodostua hometta ja bakteereja, jotka eivät maistu hyvältä. Sillä on myös erittäin kielteinen vaikutus terveyteesi. Voi olla kätevää olla ajattelematta sen puhdistamista, mutta puhdistaminen saa sinut... espresso maun parantamiseksi, mutta myös koneen käyttöiän pidentämiseksi. Jos espressokonetta ei puhdisteta säännöllisesti, siihen muodostuu kalkki- ja mineraalikertymiä, jotka päätyvät venttiileihin, letkuihin ja lopulta elektronisiin komponentteihin. Tämä johtaa koneen rikkoutumiseen. 

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua matkallasi kohti parhaita mahdollisia tuloksia!

Back to top