Siirry sisältöön
5 vanligaste misstagen som en ny espressomaskinägare - Barista och Espresso

5 yleisintä virhettä uutena espressokoneen omistajana

Virhe 1: Googlaa kuinka keittää espresso

Löysimme, että monia artikkeleita verkossa aiheesta espresso panimo antaa vääriä vinkkejä espresson valmistukseen, sen sijaan suosittelemme lukemaan espresson valmistusta koskevat artikkelimme tai ota yhteyttä alan tunteviin yrityksiin. Vaihtoehtoisesti pidä kiinni yhdestä lähteestä useiden eri rakennustekniikoiden sekoittamisen sijaan, koska tämä antaa harvoin hyviä tuloksia.

Virhe 2: Kahvipapujen valinta

Emme ymmärrä, kuinka jotkut uudet espressokoneiden omistajat, jotka kuluttavat tuhansia kruunuja espressokeittimeen, päättävät käyttää halvimpia ruokakaupoista saatavilla olevia papuja tai papuja, jotka ovat paljon vanhempia kuin kuukauden ikäisiä tai papuja, joissa ei ole paahtopäivää. mutta vain parasta ennen -päiväys. Tai käyttää keitettyjä kahvipapuja, ei espressopapuja, joilla on täysin erilainen paahtoprofiili, joka on mukautettu vain espresson keittämiseen. Ja usko, että se tuo tuloksia. Se on kuin ostaisi urheiluauton, mutta ostaisi vanhasta autotallista löydettyä dieseliä ja toivoisi, että autolla voi ajaa.

On tärkeää käyttää vähintään kuukauden tuoreempia papuja, mieluiten 4–14 päivän sisällä paahtamisesta.

Virhe 3: Et käytä vaakaa

Suurin osa haudutukseen liittyvistä ongelmista syntyy silmällä mittaamalla jauhetun kahvin määrää ja tilavuutta espresso ja siksi tehdä muutoksia tämän perusteella. Vaakaa käyttämällä näet heti, mikä keittimesi ongelma on, ja teet oikeat muutokset sen sijaan, että toivoisit sokeasti, että korjauksesi voi parantaa juomaasi. Jos käytät aluksi tiukasti pientä mittakaavaa, pystyt myöhemmin paljon paremmin mittaamaan silmällä ja tekemään oikeita arvioita.

Virhe 4: Epäsäännöllinen tiivistys

Tamppaus tarkoittaa, että painat jauhetun kahvin tiiviisti kuin kiekko suodatinkoriin ennen kuin asetat sen espressokeittimeen. Jos yrität työntää kiekkoa vielä kovemmin, koska näet sen espresso kaataa liikaa vettä ja nopeasti, olet ajatellut väärin. Parempi tapa on tiivistää sama määrä säännöllisesti ja puristaa se tasaiseksi eikä vinoon joka kerta. Toinen ongelma ei ole niin ilmeinen, mutta jos talossa on useita espressokeittimen käyttäjiä ja jotka eivät myöskään paina yhtä voimakkaasti, voit ostaa kalibroidun tamperin, jossa se puristaa tiettyyn paineeseen ja siitä voi varmistaa, että jokainen painallus on tasainen ja yhtä kova.

Virhe 5: Puhdistuksen puute

Kahvi on ruokatuote, jota kulutetaan ja siksi jos konetta ei puhdisteta, se voi muodostaa hometta ja bakteereja, jotka eivät maistu hyvältä. Se vaikuttaa myös terveyteen erittäin negatiivisesti. Voi olla kätevää olla ajattelematta sen puhdistamista, mutta siivous tulee sinun käsiisi espresso maistua paremmalta, mutta myös pidentää käyttöikää. Kun espressokeitintä ei puhdisteta säännöllisesti, muodostuu kalkki- ja mineraaliesiintymiä, jotka päätyvät venttiileihin, letkuihin ja lopulta elektronisiin komponentteihin. Tämä johtaa koneen hajoamiseen.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset!

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt