Siirry sisältöön
Den ultimata rengöringsguiden för Sage espressomaskiner - Barista och Espresso

Äärimmäinen puhdistusopas Sage espressokoneille

Jotta voit pitää Sage espressokoneesi huippukunnossa ja varmistaa, että se tuottaa parasta mahdollista kahvia, on ratkaisevan tärkeää noudattaa säännöllistä puhdistusohjelmaa. Tässä on kattava opas, joka auttaa sinua huolehtimaan Tietoja koneestasi, perustuen parhaisiin käytäntöihin ja vinkkeihin.

Tämä opas on yleinen kaikille Sage espressokoneille. Tarkkaa tietoa löytyy käyttömallistasi käyttöoppaasta. Mutta nämä vinkit artikkelissa ovat relevantteja kaikille Sage omistajille.

Mitä tarvitset:

"Puhdista minut!"

Kuinka usein: Kun kone sanoo niin

Noin 200 keittämisen jälkeen Sage-koneesi näyttää "puhdista minut"-varoituksen näytöllä. Seuraa näitä vaiheita, kun se tapahtuu:

  1. Aseta puhdistuskiekko yksittäissuodattimen pidikkeeseen ja lisää puhdistustabletti.
  2. Varmista, että pisaralautanen on paikallaan ja että vesitankki on täynnä.
  3. Selaa "PUHDISTUSSYKLI" valikosta ja paina "MANUAALINEN" tai "VALITSE".
  4. Puhdistussyklus alkaa ja suoritetaan automaattisesti.
  5. Tarkista puhdistussyklien jälkeen, että tabletti on liuennut kokonaan, muuten suorita sykli uudelleen. Huuhtele suodattimen pidike, kori ja puhdistuskiekko huolellisesti.
  6. Aseta puhdistuskiekko takaisin ilman tablettia ja aja manuaalisesti useita kertoja ryhmäpään huuhtelemiseksi.

portafilter puhdistus

Kuinka usein: Päivittäin

Jokaisen käytön jälkeen sinun tulisi huuhdella Puhdista portafiltret ja suodatinpussi lämpimällä vedellä kahviöljyjen poistamiseksi. Ajan tasalla voit liuottaa puhdistustabletin lämpimään veteen ja antaa portafiltterin ja suihkulevyn (Tietoja mahdollisuuksien mukaan) olla liuoksessa. Vältä kahvaan upottamista värjäytymisen estämiseksi.

Takaisinkelaus

Kuinka usein: Päivittäin

Päivittäinen takaisinkelaus on tärkeää. Käytä kiiltävää puhdistuslevyä yksinkertaisessa suodattimessa ja lukitse se ryhmäpäässä. Paina kaksinkertaista painiketta tai käytä manuaalista tilaa rakentaaksesi painetta koria sisällä. Toista tämä useita kertoja puhdistaaksesi ryhmäpään jäljellä olevista kahviöljyistä ja kahvijätteistä.

Tiputusastian puhdistus

Tyhjennä tiputusastia päivittäin ja pyyhi se kostealla liinalla. Anna sille perusteellinen puhdistus saippuavedellä säännöllisesti, mutta vältä koneen osien pesemistä astianpesukoneessa. Sinun ei tarvitse odottaa, että tiputusastia ilmoittaa olevan täynnä.

Vesisuodattimen vaihto

Kuinka usein: 2-3 kuukautta

Vaihda vesisuodatin 2-3 kuukauden välein kalkkikertymien estämiseksi, erityisesti kovassa vedessä. Liota suodatinta vähintään 5 minuuttia ennen kuin asetat sen paikalleen vesitankkiin. Tietoja jos huomaat kalkkikertymiä, suorita kalkinpoisto ohjeiden mukaan käyttöoppaassasi.

Vaahdotinpuolen puhdistus

Kuinka usein: Käytön jälkeen

Käytön jälkeen vaahdotinpuoli on puhdistettava huolellisesti. Pyyhi kaikki maito pois varsista ja huuhtele mahdolliset jäämät höyryttämällä. Tietoja jos puhdistat vaahdotinpään päivittäin, et saa tukkeutunutta vaahdotinpäätä.

Koska käytät tuoretta maitoa joka kerta käytön aikana, on erittäin tärkeää puhdistaa vaahdotinpää ja myös puhaltaa höyryä ulos vaahdotinpään sisällä olevan veden ja maidon poistamiseksi.

Tietoja jos vaahdotinpuoli tukkeutuu, liota päätä lämpimässä vedessä 20 minuuttia ja käytä sitten mukana tulevaa työkalua puhdistaaksesi reiät.

Vianetsintä

Tukkeutunut vaahdotin

  1. Tarkista, että höyryventtiili on suljettu ja käytä neulatyökalua puhdistaaksesi reiät vaahdottimesta.
  2. Liota vaahdotinta lämpimässä vedessä 20 minuuttia ja yritä sitten uudelleen.
  3. Irrota vaahdotinpään kärki, puhdista ja huuhtele huolellisesti.

Tiputtava ryhmäpää/vaahdotin

Puhdista kone perusteellisesti, suorita kalkinpoisto ja vaihda vesifiltteri useammin estääksesi tiputtamisen.

Noudattamalla näitä puhdistusmenettelyjä voit nauttia pitkäkestoisesta ja ongelmattomasta käytöstä Sage espressokoneellasi, mikä varmistaa, että jokainen kupillinen kahvia maistuu yhtä hyvältä kuin ensimmäinen.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt