Siirry sisältöön
Den ultimata rengöringsguiden för Sage espressomaskiner - Barista och Espresso

Lopullinen puhdistusopas Sage espressokoneet

ylläpitääksesi sinun Sage espressokeitin huippukunnossa ja varmistaa parhaan mahdollisen kahvin, on tärkeää noudattaa säännöllistä puhdistusrutiinia. Tässä on kattava opas, joka auttaa sinua huolehtimaan Tietoja koneesi parhaiden käytäntöjen ja vinkkien perusteella.

Tämä opas on yleinen kaikille Sage espressokeittimet. Tarkempia tietoja mallistasi löytyy käyttöoppaasta. Mutta nämä viestissä olevat vinkit ovat tärkeitä kaikille Sage omistaja.

Mitä tarvitset:

"Puhdista minut!"

Kuinka usein: Kun kone kehottaa sinua

Noin 200 haudutuksen jälkeen omasi saapuvat Sagekone näyttää "puhdista minut" -varoituksen näytöllä. Noudata näitä vaiheita, kun näin tapahtuu:

  1. Aseta puhdistuslevy yksittäisen suodattimen pidikkeeseen ja lisää puhdistustabletti.
  2. Varmista, että tippa-allas on paikallaan ja vesisäiliö on täynnä.
  3. Vieritä valikon kohtaan "PUHDISTUSSYKSI" ja paina "MANUAL" tai "VALITSE".
  4. Puhdistusjakso käynnistyy ja käynnistyy automaattisesti.
  5. Tarkista syklin päätyttyä, että tabletti on täysin liuennut, muussa tapauksessa suorita sykli uudelleen. Huuhtele suodattimen pidike, kori ja puhdistuslevy huolellisesti.
  6. Vaihda puhdistuslevy ilman tablettia ja huuhtele ryhmäpää manuaalisesti muutaman kerran.

Puhdistus portafilter

Kuinka usein: Päivittäin

Jokaisen käyttökerran jälkeen sinun tulee huuhdella portafilter ja suodatinkori lämpimällä vedellä kahviöljyjen poistamiseksi. Ajoittain voit liuottaa puhdistustabletin lämpimään veteen ja päästää portasuodattimen ja suihkuseinän (Tietoja mahdollista) ovat ratkaisussa. Vältä kahvan upottamista värjäytymisen estämiseksi.

Kelaa taaksepäin

Kuinka usein: Päivittäin

Päivittäinen selkäpesu on tärkeää. Käytä kiiltävää puhdistuslevyä yksittäisen suodattimen pidikkeessä ja lukitse se ryhmäpäähän. Paina kaksoislaukauspainiketta tai käytä manuaalista tilaa paineen lisäämiseksi korin sisällä. Toista tämä useita kertoja puhdistaaksesi ryhmän pää jäljellä olevista kahviöljyistä ja kahvijäämistä.

Tippakaukalon puhdistus

Tyhjennä tippakaukalo päivittäin ja pyyhi se kostealla liinalla. Puhdista se säännöllisesti saippuavedellä, mutta vältä koneen osien pesemistä astianpesukoneessa. Sinun ei tarvitse odottaa tippakaukalon olevan täynnä.

Vedensuodattimen vaihto

Kuinka usein: 2-3 kuukautta

Vaihda vedensuodattimet 2-3 kuukauden välein kalkin kertymisen estämiseksi, erityisesti alueilla, joissa vesi on kovaa. Liota suodatinta vähintään 5 minuuttia ennen kuin asetat sen vesisäiliöön. Tietoja huomaat kalkkikertymiä, suorita kalkinpoisto ohjekirjan ohjeiden mukaisesti.

Höyryvarren puhdistus

Kuinka usein: Jokaisen käyttökerran jälkeen

Jokaisen käyttökerran jälkeen höyryvarsi on puhdistettava perusteellisesti. Pyyhi pois kaikki maito käsivarresta ja huuhtele mahdolliset jäämät höyryämällä. Tietoja puhdistat höyrysauvan päivittäin, et saa tukkeutunutta höyrytikkua.

Koska käytät tuoretta maitoa joka kerta, kun käytät sitä, on ehdottoman tärkeää pyyhkiä höyrystin puhtaaksi ja käynnistää höyry myös höyrystimen sisällä olevan veden ja maidon puhaltamiseksi.

Tietoja höyryvarsi tukkeutuu, liota kärkeä lämpimässä vedessä 20 minuuttia ja käytä sitten mukana toimitettua työkalua reikien puhdistamiseen.

Ongelmien karttoittaminen

Tukkeutunut höyryvarsi

  1. Varmista, että höyryventtiili on suljettu, ja tyhjennä höyryvarren reiät tappityökalulla.
  2. Liota höyrystimen vartta lämpimässä vedessä 20 minuuttia ja yritä sitten uudelleen.
  3. Ruuvaa irti höyryvarren kärki, puhdista ja huuhtele huolellisesti.

Tippuva ryhmäpää/höyryvarsi

Puhdista kone huolellisesti, käytä yksi kalkinpoisto ja vaihda vedensuodattimet useammin tippumisen estämiseksi.

Noudattamalla näitä puhdistustoimenpiteitä voit nauttia pitkäaikaisesta ja ongelmattomasta käytöstä Sage espressokeitin, joka varmistaa, että jokainen kuppi kahvia maistuu yhtä hyvältä kuin ensimmäinen.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt