Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset ✓ Ilmainen toimitus yli 3500 SEK tilauksille Ruotsin sisällä

Jos Flair espresso

Tervetuloa Flair espresso! Olemme perheyritys, jonka intohimona on korkealaatuisten espressokeittimien ja kahvituotteiden valmistus. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme äärimmäinen kahvikokemus tarjoamalla korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä tuotteita.
Flair espresso perusti joukko kahvinharrastajia, jotka halusivat jakaa rakkautensa täydelliseen espressoon maailman kanssa. Siitä lähtien olemme kasvaneet ja kehittyneet, mutta emme ole koskaan menettäneet alkuperäistä intohimoamme ja omistautumistamme markkinoiden parhaan espressokoneen luomiseen.
Arvostamme kovaa työtä, innovaatiota ja vahvaa kahvin ystävien yhteisöä. Tavoitteenamme on aina asettaa asiakkaamme etusijalle ja toimittaa tuote ja palvelu, joka ylittää heidän odotuksensa.
Toivomme, että nautit kokemuksestasi Flair espresso ja odotamme innolla, että voimme jakaa rakkautemme kahviin kanssasi. Kiitos, että valitsit meidät!

Esittelyvideo

Valitse unelmiesi panimo Flair espresso

Flair espresso tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia espressokeittimiä kaikkiin tarpeisiin. Tutustu eri malleihimme ja valitse itsellesi sopivin.

Manuaalin kultainen standardi espresso - Flair 58

Oletko todellinen espresso-harrastaja, joka tyytyy vain parhaaseen? Sitten on Flair 58 espressokone sinulle! Ensimmäisellä alan standardillamme 58 mm portafilter ja mukautetut esilämmityksen ohjausjärjestelmät, joihin voit luottaa saavasi yhtenäisen ja kauniin espresso joka kerta. Älä tyydy vähempään - valitse Flair 58 tänään!

OSTA NYT

espresso kahvilalaatua Flair PRO 2

Vie espressokokemuksesi uudelle tasolle Flair PRO 2! Tämä kannettava manuaalinen espressokeitin tarjoaa kaikkien espressokeittimiemme korkeimman tason manuaalisen ohjauksen. Suuremman haudutuspäämme ja kykymme valita uuttosi painemittarien avulla voit olla varma, että espresso kahvilalaatua joka kerta. Joten, mitä sinä odotat? Korottaa johonkin Flair PRO 2 tänään!

OSTA NYT

Flair Signature - muodon ja toiminnan lopullinen yhdistelmä

Nauti äärimmäisestä muodon ja toimivuuden yhdistelmästä Flair Signaturesarja. Näissä manuaalisissa espressokoneissa on samat toiminnot kuin Classic-malleissamme, mutta ne ovat tyylikkäämpiä ja tyylikkäämpiä. Valitse valkoinen, musta tai kromi ja nauti kuparipinnoitetusta portafilter-pohjastamme. Ja mukautetun painemittarimme avulla voit saada välitöntä palautetta ja valmistaa tarkasti "espressovyöhyke". Tee Flair Signaturesarja kotisi keskipisteeksi jo tänään!

OSTA NYT

Valmista oma kahvilalaatusi espresso kanssa Flair Classic - alkuperäinen ja manuaalinen espressokeitin

Oletko kahvin ystävä, joka haluat mahdollisuuden keittää omasi espresso kahvilalaatua missä tahansa oletkin? Sitten on Flair Classic espressokeitin sinulle! Tämä täysin manuaalinen keitin toimitetaan käsivipupuristimella, ja se voi valmistaa 6–9 baarin paineen, mikä on juuri sen verran, mitä tarvitaan täydellisen espresson luomiseen. Jokaisessa Classicissa on kaikki mitä tarvitset haudutukseen espresso kahvilalaatua, mukaan lukien mukautettu kantolaukku. Haluatko viedä panimosi uudelle tasolle? Päivitä painemittarisarjaamme tarkkuushaudutustarvikkeet-osiossa. Aloita oman kahvilalaadun valmistaminen espresso kanssa Flair Classic tänään!

OSTA NYT

Tehdä espresso yksinkertainen, ympäristöystävällinen ja edullinen Flair NEO

Oletko aloittelija espresson valmistuksessa tai etsit kätevää ja edullista valmistusratkaisua espresso Koti? Sitten on Flair NEO tuote sinulle! Loimme NEO:n yksinkertaiseksi, ympäristöystävälliseksi, kustannustehokkaaksi ja hauskaksi käyttää, samalla kun se tuottaa erinomaisesti espresso. Monet muut kotipanimot, kuten Moka-pannut ja pod-koneet, väittävät tekevänsä espresso, mutta itse asiassa antaa sinulle vain kupin vahvaa kahvia. Salaisuutemme on meissämme portafilter virtauksen ohjauksella, joka tekee haudutuksesta helppoa ja takaa todellisen espresso. Testata Flair NEO tänään ja koe täydellinen espresso kotona!

OSTA NYT

Asiantuntijavinkkejä saadaksesi kaiken irti Flair espressokeitin

Parhaan hyödyn saaminen espressokeittimestä vaatii huolellisuutta ja harkintaa. Tässä on joitain vinkkejä ja neuvoja, joiden avulla saat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen Flair espresson tuotteet:

  • Puhdista haudutin säännöllisesti: Jotta panimo pysyy huippukunnossa, suosittelemme sen puhdistamista jokaisen käyttökerran jälkeen. Poista kahvijäämät tai lika kostealla liinalla ja miedolla puhdistusaineella.
  • Käytä oikea määrä kahvia: Saadaksesi parhaan maun ja koostumuksen espresso suosittelemme, että käytät oikean määrän kahvia. Hyvä peukalosääntö on käyttää noin 7 grammaa kahvia 2 unssia kohden espresso.
  • Ole varovainen veden laadun suhteen: Tärkeä tekijä täydellisen espressokeittimen saamiseksi on käyttää puhdasta ja raikasta vettä. Muista vaihtaa hauduttimen vesi säännöllisesti ja käyttää vain korkealaatuista vesijohtovettä.
  • Huolla haudutinta säännöllisesti: Tärkeä tekijä täydellisen espressokeittimen saamiseksi on käyttää puhdasta ja raikasta vettä. Muista vaihtaa hauduttimen vesi säännöllisesti ja käyttää vain korkealaatuista vesijohtovettä.

Noudata näitä vinkkejä ja neuvoja ja voit nauttia täydellisestä espresso aina kun käytät omaa Flair espressokeitin.


Suositukset

James Hoffman Flair arvostelut

Jos Flair Espresso

Flair Espressokeittimet ovat suosittu valinta kahvin ystäville, jotka haluavat valmistaa itse espresso Koti. Nämä käsikäyttöiset vipukoneet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, mutta tuottaviksi espresso korkealaatuinen, joka kilpailee kalliiden kaupallisten koneiden kanssa.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Flair Espressokoneet ovat pienikokoisia. Ne ovat tarpeeksi pieniä mahtuakseen keittiön työtasolle, joten ne ovat täydellisiä niille, joilla on vähän tilaa. Lisäksi niiden manuaalisen vipurakenteen ansiosta ne eivät vaadi sähköä, joten ne ovat ihanteellisia ulkokäyttöön tai sähkökatkosten aikana.

Flair Espressokeittimet ovat myös erittäin mukautettavissa. Niiden mukana tulee erilaisia lisävarusteita, kuten peukalointi, painemittari ja a portafilter, jonka avulla käyttäjät voivat hienosäätää haudutusprosessia mieltymyksiensä mukaan. Niissä on myös irrotettava vesisäiliö, jonka ansiosta ne on helppo täyttää ja puhdistaa.

Toinen etu Flair Espressokoneet ovat niiden kestävyys. Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista, jotka on rakennettu kestämään. Tämä tekee niistä erinomaisen sijoituksen niille, jotka aikovat käyttää niitä usein.

Flair Espressokeittimet ovat myös erittäin helppo puhdistaa. Irrotettavat osat voidaan irrottaa ja pestä käsin ja itse kone voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Tämä helpottaa huoltamista ja varmistaa, että kone on aina huippukunnossa.

Kaiken kaikkiaan on Flair Espressokeittimet on erinomainen vaihtoehto niille, jotka etsivät laadukasta, manuaalista espressokonetta, jota on helppo käyttää, säätää ja puhdistaa. Ne sopivat täydellisesti sekä aloittelijoille että kokeneille baristalle. Kanssa Flair Voit valmistaa espressokoneen herkullisia, ammattimaisia espresso kotona, milloin haluat.

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin