Siirry sisältöön
Profitec Pro 300 vs Pro 400: Jämförelse - Barista och Espresso

Profitec Pro 300 vs Pro 400: Vertailu

Kun on kyse valinnasta Profitec Pro 300 ja Profitec Pro 400, suurin kysymys on Tietoja haluatko kaksoiskeittimen vai lämpövaihtimen. Molemmilla koneilla on omat etunsa ja haittansa, ja valinta riippuu paljon omista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi kotibaristana. Sukelletaanpa eroihin ja siihen, mitä jokainen malli tarjoaa.

Profitec Pro 300 – Kompakti ja Tehokas

Profitec Pro 300 on kompakti kaksoiskeitin, joka on suunniteltu antamaan sinulle suora hallinta sekä keittämiseen että vaahdotukseen. Siinä on erilliset keittimet kummallekin toiminnolle, mikä tarkoittaa, että voit säätää lämpötilaa sekä espresso että maitovaahdotuksen osalta erikseen. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun haluat räätälöidä juomasi tarkasti makusi mukaan.

Edut:

  • PID Lämpötilansäätö: Pro 300 on varustettu PID-ohjaimella, joka varmistaa tarkan lämpötilansäädön 1 Fahrenheit-asteen tarkkuudella. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia lämpötiloja saadaksesi parhaat makuprofiilit kahvipavuistasi.
  • Nopea Lämpeneminen: Kone lämpenee nopeasti ja on käyttövalmis noin 10 minuutissa tehokkaan lämmitysjärjestelmän ansiosta.
  • Helppo Käyttö: Yksinkertaisella rocker-kytkimellä ampumisen aloittamiseen ja lopettamiseen sekä PID:llä, joka toimii ampumisaikatauluna, Pro 300 on helppokäyttöinen myös aloittelijoille.
  • Kompakti Suunnittelu: Koneen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen keittiöön, jossa on rajoitetusti laskutilaa.

Haitat:

  • Rajoitettu Vaahdotuskapasiteetti: Pieni vaahdotin tekee vaikeaksi vaahdottaa suuria määriä maitoa tai tehdä useita cappuccinoja peräkkäin ilman, että paine laskee. Tietoja jos suunnittelet monien maitopohjaisten juomien valmistamista, tämä voi olla rajoitus.
  • Ei Esihuuhtelua: Pro 300:ssa ei ole esihuuhteluominaisuutta, mikä tarkoittaa, että kahvipurua ei voida valmistella varovasti kostuttamalla sitä ennen täyden paineen käyttöä.

Profitec Pro 400 – Ominaisuuksiltaan Rikas Lämpövaihdin

Profitec Pro 400 on lämpövaihtelukone, joka tarjoaa monia edistyneitä ominaisuuksia kompaktissa muotoilussa. Lämpövaihtelujärjestelmä tarkoittaa, että kone käyttää yhtä keittimiä sekä suodatukseen että höyryttämiseen, mutta riittävällä kapasiteetilla molempien käsittelemiseksi samanaikaisesti.

Edut:

  • E61 Suodatinpää: Pro 400 on varustettu E61 suodatinpäällä, joka tunnetaan vakaasta lämpötilan säätelystä ja luotettavuudesta.
  • Automaattinen Esisuodatus: Tämä ominaisuus mahdollistaa espresson tasaisemman uuttamisen varovasti kostuttamalla kahvipohjan ennen täysipaineen soveltamista.
  • Lämpötilasäädöt: Pro 400:ssä on kolmiportainen lämpökytkin, joka antaa sinulle epäsuoran hallinnan uuttamislämpötilasta. Tämä on tarkempaa kuin monilla muilla lämpövaihtelukoneilla.
  • Tehokas Höyrykapasiteetti: 1,6 litran ruostumattomasta teräksestä valmistettu keitin antaa Pro 400:lle riittävästi tehoa luoda kahvilalaatuista mikrovahtoa ja höyryttää suuria määriä maitoa.

Haitat:

  • Ei Suoraa Lämpötilan Säätöä: Vaikka Tietoja kolmiportainen kytkin tarjoaa jonkin verran hallintaa, Pro 400:lla ei ole omistettua keittokoneita tai PID:ä, mikä tarkoittaa, että uuttamislämpötilat ovat arvioituja eivätkä yhtä tarkkoja kuin kaksoiskeittimessä.
  • Jäähdytyssuihkut: Lämpövaihtelukoneet vaativat jäähdytyssuihkuja saavuttaakseen oikean uuttamislämpötilan, mikä voi olla epämukavaa joillekin käyttäjille.

Yhteenveto: Mikä Kone Sopii Sinulle?

Molemmat koneet ovat erinomaisia vaihtoehtoja kotibaaristeille, mutta valinta Profitec Pro 300 ja Pro 400:n välillä riippuu siitä, mitä arvostat eniten espresson valmistuskokemuksessa.

  • Profitec Pro 300: Ihanteellinen niille, jotka haluavat tarkkaa lämpötilan säätöä ja koneen, joka on helppo käyttää ja huoltaa. Täydellinen espressoharrastajille, jotka joskus valmistavat maitokäytteitä.
  • Profitec Pro 400: Paras kotibaaristeille, jotka haluavat enemmän hallintaa valmistuksessaan ja jotka usein tekevät maitokäytteitä. Tämä kone on myös erinomainen niille, jotka nauttivat kokeilusta ja säätämisestä valmistuksessaan.

Kaksoiskeitin (Pro 300)

Lämpövaihtelukone (Pro 400) 

Erilliset keittimet suodatukseen ja höyryttämiseen Yksi keitin sekä suodatukseen että höyryttämiseen
PID lämpötilan säätö  Painetunnistin (3-portainen säätö)
Ei esisuodatusta Automaattinen esisuodatus
Tyydytetty ryhmäpää E61 ryhmäpää
Peilipinnoitettu ruostumaton teräslevy Harjattu ruostumaton teräslevy

 

Riippumatta siitä, minkä koneen valitset, molemmat tarjoavat upeaa espresso ja on rakennettu kestämään pitkään Profitecin korkean rakennuslaadun ja käsityön ansiosta.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt