Siirry sisältöön
Precis kontroll över espressobryggning med flow profiling-tekniker - Barista och Espresso

Tarkka espresson valmistuksen hallinta virtausprofilointitekniikoilla

Flow Profiling on espresson valmistuksessa käytetty tekniikka, joka säätelee tarkasti haudutettavan veden nopeutta. Tämä voidaan saada aikaan käyttämällä virtauksen profilointimaskia, joka Profitec Pro 700 tai Rocket R nine one.

Yleinen virtauksen profilointinaamareissa käytetty tekniikka on nimeltään "ramping esiinfuusio", ja se sisältää aloittamisen alhaisella vesivirralla ja ilmavirran asteittaisen lisäämisen uuttoprosessin ensimmäisten 10-15 sekunnin aikana. Tämä auttaa vähentämään kanavoitumisen (epätasaisen uuton) todennäköisyyttä, ilmiötä, joka on vastuussa kirkkaiden/pehmeiden maun omaavien espressokuvien epäjohdonmukaisesta uutosta sekoittamalla kahvinporot veteen.

Tekniikka virtausnopeuden pienentämiseksi uuttoprosessin lähestyessä loppuaan on toinen virtausprofilointikoneiden yleinen sovellus. Kun kahvipavun vastustuskyky heikkenee uuttoprosessin aikana, veden virtaus kasvaa luonnollisesti prosessin lähestyessä loppuaan. Ylläpitämällä tasainen virtaus virtauksen ohjauksella voidaan tavoitella haluttua tehoa riippumatta siitä, kuinka paljon jauhamista on tehty. Näin voit löytää uusia reseptejä ja makuja, joita et ehkä muuten olisi voinut kokeilla.

Jotkut virtausprofilointikoneet mm Profitec Pro 700 ja Rocket R nine one, käyttää melaa tai nuppia säätämään kattilan ja kattilahuoneen välisen venttiilin avautumista. Tämä antaa välittömän hallinnan ryhmän liikenopeuteen ja mahdollistaa myös napsautettavan kuvakkeen pakkauksen etupuolelle. Virtausprofilointiteknologian avulla voit parantaa espressopanimosi laatua ja tasaisuutta. Saat vielä parempia tuloksia asentamalla virtauksen profiloinnin päivityssarjan, jota suositellaan Profitec-espressokeittimet, joissa on E61-ryhmäpää.
vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt