Siirry sisältöön
Maximera din espresso upplevelse med Rocket Espresso tillbehör - Barista och Espresso

Maksimoi espresso kokemuksesi Rocket Espresso lisävarusteilla

Tietoja olet innokas espresso-intoilija ja haluat parhaan makuelämyksen, Rocket Espresso on lisävaruste, jota tarvitset. Rocket Espresso tunnetaan korkealaatuisista espressokoneistaan ja lisävarusteistaan, jotka on suunniteltu auttamaan sinua saamaan täydellisen espressokupin joka kerta.

Rocket Espresso lisävarusteet sisältävät monia erilaisia tuotteita, aina lyöntilaatikoista ja tamperista tamperiasemaan ja maitokannuun. Ne on kaikki valmistettu korkeimmalla laadulla ja suunniteltu parantamaan espresso-kokemustasi.

Tamper

Yksi tärkeimmistä lisävarusteista espressointoilijalle on hyvä tamper. tamper on laite, jota käytetään kahvin pakkaamiseen portafilteriin. Rocket Espresso valmistaa laajan valikoiman tampereita ja jakajia. Hyvän Rocket Espresso-tamper avulla voit olla varma, että saat tasaisen ja tiiviin pakkauksen, mikä johtaa optimaaliseen espressomakuun. Jakaja on paras ystäväsi saadaksesi tasaisesti jaetun puckin ennen kuin puristat puckin.

Tässä ovat suositellut all in one jakajamme ja tamper!

Osta Rocket jakaja/tamper

Maitokannu

Toinen tärkeä osa espresso-kokemusta on maidon vaahdotus suosikkikahvijuomallesi. Rocket Espresso on kehittänyt monia erilaisia vaahdotuskannuja auttaakseen sinua saamaan täydellistä maitoa joka kerta, hienolla muotoilulla ja väreillä. Heidän maitovaahdottimensa ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat tasaisen ja runsaan maitovaahdon, mikä on täydellistä latte-taiteelle ja muille espressopohjaisille maitokahveille.

Tässä ovat joitakin suosikkivaahdotuskannujamme Rocket:ltä

Kaunis kuparinen vaahdotuskannu Rocket:ltä

Osta Rocket kuparinen vaahdotuskannu

Klassinen maitokannu ruostumatonta terästä

Osta klassinen Rocket ruostumattomasta teräksestä

Knockbox

Jokainen kahvinjuoja, joka juo enemmän kuin yhden kupin kahvia päivässä, on tietoinen siitä, kuinka tärkeä Tietoja on. Alue espressokoneen ympärillä voi nopeasti tulla likaiseksi ja sotkuiseksi. Tarve juosta keittiön roskakoriin superkuuman portafilter kanssa, jossa on tiputtava kahvipuck, on sekä vaivalloista että tekee koneen ympäristöstä helposti likaisen. Ratkaisu on käyttää knockbox.

Niin toimii Knockbox

En knockbox on pieni säiliö, joka on erityisesti suunniteltu kätevästi päästä eroon kahvipohjasta kahvinkeittimen jälkeen. Kun olet valmis jokaisen espressokeiton jälkeen, sinulla on vanha kahvipohja suodatinkorissa. Päästäksesi siitä eroon, voit yksinkertaisesti lyödä sen koputtimella, josta tulee termi knockbox. Monet ihmiset suosivat puhdistaa kahfisuodattimen vanhanaikaisella tavalla, mikä tarkoittaa pohjan kaivamista ja sitten suodattimen huolellista huuhtelua, jotta mahdolliset jäljelle jääneet kahvijäämät saadaan pois. Se toimii, mutta on usein melko vaivalloista. Kahvipohjat ovat yhä kosteita keittämisen jälkeen, joten ne tarttuvat heti suodattimen pohjaan ja niitä on vaikea kaivaa ulos. Ne voivat myös olla melko kuumia, erityisesti heti keittämisen jälkeen. Knock pelastaa tilanteen tässä. Voit nopeasti puhdistaa suodattimesi vain lyömällä portafilter sen päälle päästäksesi eroon kahvipohjasta.

Tässä ovat suosituksemme: 

Klassinen knockbox ruostumattomasta teräksestä

Osta Rocket Knockbox ruostumattomasta teräksestä

Kätevä koputtimella varustettu niin kutsuttu "Drawer"

Sellainen voidaan sijoittaa kahvimyllyn alle tilan säästämiseksi. 

Osta kätevä "drawer" knockbox 

Tamper-asema ja tamper-matto

Tamper-matto tai tamper-asema suojaa työtasosi vaurioilta ja pitää espressokoneesi ympäristön siistinä ja järjestyksessä. Se ei vain suojaa vaurioilta, vaan se on myös ergonomisempaa ja kätevämpää tampata tamper-asemalla tai tamper-matolla, joka on suunniteltu kahvipohjien tampaukseen. Siksi tamper-matto tai tamper-asema on älykäs ostos!

Tässä on joitakin suositeltuja tamper-mattoja ja tamper-asemia:

Klassinen tamper-matto Rocket:ltä

Osta Rocket tamper-matto

Kätevä tamper-asema Rocket:ltä

Osta Rocket tamper-asema

Annospilli

Annospilli estää turhan roskan ja varmistaa, että espressokoneen ympärillä on aina siistiä. Siksi annospilli on hyödyllinen lisävaruste espresso-tupalle. 

Rocket annospilli

Osta Rocket Annostelukuppi

Alustava Portafilter

Tietoja oletko uusi espresson valmistuksessa tai haluatko parantaa espresson valmistustasi, niin pohjaton portafilteri voi olla vastaus. Koska et tiedä niin paljon Tietoja siitä, mitä tapahtuu uuttamisen aikana, voi olla haastavaa ymmärtää, miksi valmistus ei onnistunut. Pohjaton portafilter antaa sinun nähdä reaaliajassa, mitä valmistuksessa tapahtuu. Jos haluat lisävarusteen, joka helpottaa ongelmien ymmärtämistä ja auttaa päättämään, mitä seuraavalla kerralla pitäisi muuttaa, niin tämä lisävaruste on juuri sinulle. Toinen etu on, että se näyttää erittäin tyylikkäältä ja on tyydyttävää nähdä, kuinka espresso valuu alas puhtaasta pohjattomasta portafilter.

Osta Rocket pohjaton portafilter

Yhteenveto

Rocket Espresso lisävarusteet eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne ovat myös kauniita ja tyylikkäitä. Niiden tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja niissä on elegantti muotoilu, joka sopii kaikkiin keittiöihin.

Joten Tietoja jos haluat maksimoida espresso-kokemuksesi, varmista, että sinulla on oikeat Rocket Espresso lisävarusteet. Ne auttavat sinua saamaan täydellisen espressokupin joka kerta ja parantamaan kokonaisvaltaista espresso kokemustasi.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt