Siirry sisältöön
Eureka Atom Touch 65 Elektronisk Kaffekvarn – en intelligent lösning för kaffeentusiaster - Barista och Espresso

Eureka Atom Touch 65 Elektroninen kahvimylly – älykäs ratkaisu kahvin ystäville

Eureka Atom Touch 65 elektroninen kahvimylly on uusi standardi kaikille kahvin ystäville, jotka haluavat yksinkertaista, nopeaa ja laadukasta jauhatusta. Intuitiivisen kosketusnäytön ja laadukkaiden materiaalien ansiosta tämä kahvimylly takaa tasaisen jauhatuksen optimoidun maun saavuttamiseksi.

Toiminnot

  • 65 mm teräspurkit tasaiseen hiontaan
  • Intuitiivinen kosketusnäyttö helppoa käyttöä varten
  • Mikroprosessoriohjattu hiontajärjestelmä tarkkuuden takaamiseksi
  • 40 malliasetusta eri kahvityypeille
  • Jauhaa 2,8–3,8 grammaa sekunnissa, nopeammin kuin Atom Specialty 65
  • Automaattinen sammutus 30 sekunnin kuluttua
  • Helppo puhdistaa ja huoltaa

Intuitiivinen kosketusnäyttö helppoa käyttöä varten

Eureka Atom Touch 65 elektronisessa kahvimyllyssä on intuitiivinen kosketusnäyttö, jonka avulla on helppo asettaa haluttu jauhatusasetus. Sinun ei enää tarvitse luottaa painikkeisiin tai nuppeihin, pelkkä kosketus riittää.

Tarkkuustekniikka parhaan maun saavuttamiseksi

Eureka Atom Touch 65 elektronisessa kahvimyllyssä käytetään edelleen mikroprosessoriohjattua jauhatusjärjestelmää tasaisen jauhatuksen takaamiseksi parhaan maun saavuttamiseksi. 65 mm:n teräspurkit varmistavat, että kahvipavut jauhetaan tasaisesti, mikä johtaa optimaaliseen makuun.

Useita asetuksia eri kahvityypeille

40 malliasetuksen ansiosta on silti helppo löytää oikea asetus suosikkikahvilajillesi. Halusitpa sitten karkeaa tai hienoa jauhatusta, sillä on Eureka Atom Touch 65 sähköinen kahvimylly sopiva asetus.

Nopea hionta parhaan tuloksen saavuttamiseksi

Eureka Atom Touch 65 elektroninen kahvimylly jauhaa nopeudella 2,8-3,8 grammaa sekunnissa, mikä on nopeampi kuin Atom Specialty 65. Näin saat parhaan maun papuistasi mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Kahvin ystävät arvostavat Eureka Atom Touch 65

Kahvi on tärkeä osa monien päivittäisiä rutiineja ja parhaan mahdollisen makuelämyksen saamiseksi on tärkeää, että sinulla on oikea kahvimylly. Eureka Atom Touch 65 on elektroninen kahvimylly, joka on suunniteltu tarjoamaan paras makuelämys joka kerta.

Intuitiivisen kosketusnäytön ansiosta hiomakone on helppo asentaa haluamallasi tavalla. Voit valita hienon tai karkean jauhatuksen välillä oman makusi mukaan. Atom Touch 65 on myös nopeampi kuin edeltäjänsä Atom Specialty 65, jauhamalla 2,8-3,8 grammaa sekunnissa.

Eureka Atom Touch 65 on valmistettu parhaista materiaaleista ja se on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja huollettavaksi. Siinä on myös sisäänrakennettu annosmittari, jonka avulla saat aina oikean määrän kahvia joka kerta.

Jauha kahvi kuin ammattilainen Atom Touch 65:llä

Atom Touch 65:ssä on tarkasti säädettävä jauhatus, mikä tarkoittaa, että voit säätää jauhatuksen hienoutta saadaksesi täydellisen maun joka kerta. Myllyssä on myös ilmajäähdytteinen moottori, joka varmistaa, että kahvipavut eivät kuumene liikaa jauhatuksen aikana, mikä voi vaikuttaa makuun negatiivisesti.

Eureka Atom Touch 65 siinä on myös iso papusäiliö, johon mahtuu jopa 300 grammaa kahvia, mikä riittää useamman kupillisen kahvin valmistamiseen kerralla. Papusäiliö on myös helppo tyhjentää ja puhdistaa.

Saat parhaan maun joka kerta Eureka Atom Touch 65

Eureka Atom Touch 65 on elektroninen kahvimylly, joka tarjoaa äärimmäisen makuelämyksen joka kerta. Intuitiivisen kosketusnäytön, nopean jauhatuksen ja tarkasti säädettävän jauhatuksen ansiosta saat aina parhaan maun kahvipavuistasi.

Ostaa Eureka Atom Touch 65 tänään ja koe ero itse. Et koskaan halua palata toiseen kahvimyllyyn.

Toimia Eureka Atom Touch 65

Toivottavasti pidit blogikirjoituksestamme Atom Touchista, jos haluat lukea lisää Klikkaa tästä!

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt