Siirry sisältöön
ECM Synchronika vs Rocket R58 Cinquantotto – Bästa valet för Cappuccino, Espresso och Macchiato - Barista och Espresso

ECM Synchronics vs Rocket R58 Cinquantotto – paras valinta cappuccinoon, Espresso ja Macchiato

Espressokonetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä, kuten kapasiteetti, toiminnot, hinta ja laatu. Mitä tulee kotikäyttöön tarkoitettuihin espressokoneisiin, ECM Synchronika ja Rocket R58 Cinquantotto kaksi suosituinta vaihtoehtoa. Sekä ECM Synchronika että Rocket R58 Cinquantottolla on hyvät ja huonot puolensa, ja voi olla vaikeaa päättää, mikä on paras sinun tarpeisiisi.

ECM Synchronika – Tehokas espressokeitin harrastajille

ECM Synchronika on yksi tehokkaimmista kotikäyttöön tarkoitetuista espressokoneista ja kahvin ystävien suosikki. Koneessa on tehokas pyörivä pumppu, joka tarjoaa tasaisen ja vakaan vedenpaineen, mikä on tärkeää, jotta saat parhaan hyödyn kahvistasi.

Rocket R58 Cinquantotto – Tyylikäs espressokeitin tyylitietoisille

Rocket R58 Cinquantotto on tyylikäs retrotyylinen espressokeitin, josta on tullut monien kahvin ystävien suosikki. Ulkoisella kosketusnäytöllä pysyy Rocket sen retrotyyli.

Vertailu – ECM Synchronika vs Rocket R58 Cinquantotto

Toiminnot

ECM Synchronics

Rocket R58 Cinquantotto

Kapasiteetti

Korkea

Korkea

Pumpun puristin

Voimakas

Voimakas

Kupin kiinnitys

Käsin

Käsin

Vaahdotin

Manuaalinen

Manuaalinen

Myöntää

Noin 28 000 SEK

27 995 SEK

 

Kuten yllä olevasta vertailusta näemme, sekä ECM Synchronika että Rocket R58 Cinquantotto hyvin samanlainen.

Lopulta espressokoneen valinta riippuu henkilökohtaisista tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Jos olet kahvin ystävä, joka haluaa suuren kapasiteetin ja tehokkaan pumppupuristimen, ECM Synchronika voi olla paras valinta sinulle. Jos toisaalta etsit tyylikästä mallia sileällä ja yksinkertaisella kosketusnäytöllä, voit tehdä sen Rocket R58 Cinquantotto on parempi vaihtoehto.

Yhteenveto

ECM Synchronika ja Rocket R58 Cinquantotto on kaksi suosituinta vaihtoehtoa kodin espressokeittimille. Sekä ECM Synchronika että Rocket R58 Cinquantottolla on hyvät ja huonot puolensa, ja on tärkeää punnita henkilökohtaisia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi espressokeitintä valittaessa. Riippumatta siitä, minkä valitset, voit olla varma, että saat korkealaatuisen espressokeittimen, jonka avulla voit nauttia upeasta kahvista joka päivä.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt