Siirry sisältöön
Bästa sättet att använda Rocket R58 Cinquantotto - Barista och Espresso

Paras tapa käyttää Rocket R58 Cinquantotto

Rocket R58 Cinquantotto on yksi markkinoiden suosituimmista espresso-koneista tänään. Se on kehittynyt kone, jossa on monia toimintoja, jotka mahdollistavat käyttäjien valmistaa erilaisia espresso, cappuccinoa ja latteja. Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin Rocket R58 Cinquantottoa ja sen toimintoja sekä annamme sinulle vaiheittaisen oppaan, jotta saat irti kaiken koneestasi.

Toiminnot ja tekniset tiedot

Rocket R58 Cinquantotto sisältää monia ainutlaatuisia toimintoja, jotka erottavat sen muista markkinoiden espresso-koneista. Tässä ovat muutamat tärkeimmät:

  • Kaksinkertaiset keittimet: Koneessa on kaksi keitintä, mikä mahdollistaa käyttäjien valmistaa espresso ja vaahdottaa maitoa samanaikaisesti. Tämä säästää aikaa ja mahdollistaa käyttäjien tarjota espresso useammalle vieraalle kerralla.
  • Säädettävä veden lämpötila: Rocket R58 Cinquantotto sisältää säädettävän veden lämpötilan PID-lämpötilansäätimellä, mikä mahdollistaa käyttäjien säätää lämpötilaa saadakseen täydellisen espresso. Tyylikkäällä kosketusnäytöllä.
  • Säädettävä paine: Koneessa on myös säädettävä paine-toiminto, joka mahdollistaa käyttäjien mukauttaa painetta saadakseen täydellisen espresso OPV-säätimellä.
  • Automaattinen puhdistuksen muistutus: Rocket R58 Cinquantotto sisältää automaattisen muistutustoiminnon, joka helpottaa käyttäjien pitää kirjaa siitä, milloin konetta on puhdistettava.
  • Suuri vesitankki: Koneessa on suuri 2,5 litran vesitankki, mikä mahdollistaa käyttäjien valmistaa monta kupillista espresso ilman, että vesitankkia tarvitsee täyttää.
  • 7 päivän ohjelmoitava ajastin: Tämä tarkoittaa, että voit ohjelmoida koneen käynnistymään kaksi kertaa Tietoja päivän aikana valitsemillasi ajoilla. Voit asettaa sen eri aikatauluille jokaiselle seitsemälle viikonpäivälle sopimaan erityiseen rutiiniisi ja aikatauluusi.
  • Yksi shot-aikataulu: Kun aloitat uuttamisen, kosketusnäyttö näyttää uuttamisen ajan.
  • Kierrepumppu: Yksi R58:n ainutlaatuisista eduista on, että siinä on kaupallinen kierrepumppu. Tämä tarkoittaa myös, että konetta voidaan liittää suoraan veteen sen sisäisen vesitankin sijaan.

Vaiheittainen opas Rocket R58 Cinquantoton käyttämiseen

  1. Täytä vesitankki: Ennen kuin aloitat espresso valmistamisen, varmista, että vesitankki on riittävästi täytetty.
  2. Esilämmitä kone: Anna Rocket R58 Cinquantoton lämmetä kunnolla ennen kuin aloitat espresso valmistamisen, jotta koko uuttopää ja portafiltteri ovat todella kuumia.
  3. Valitse suosikkisi pavut: Suositellaan ostamaan espresso-papuja, jotka on paahdettu 2 viikon sisällä paahtopäivämäärästä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tarvitsetko oikean kahvimyllyn? Lue tämä artikkeli nähdäksesi täydellinen myllyopas.
  4. Valmista espresso: Tasapainoisen espresso saavuttamiseksi tähtää uuttamisaikaan 25-30 sekuntia. Jos sinulla on tummapaahtoisia papuja, voit laskea uuttamislämpötilaa niin, että se on 93-90 astetta. Jos sinulla on vaaleapaahtoisia papuja, voit kokeilla nostaa uuttamislämpötilaa jopa 96 asteeseen saadaksesi vähemmän happamuutta. Keskipaahdolle 93 astetta voi olla sopiva.
  5. Vaahdota maito: Tietoja jos haluat tehdä cappuccinon tai latten, voit käyttää Rocket R58 Cinquantotto -laitteen sisäänrakennettu maidonvaahdotin täydellisen vaahdotetun maidon luomiseen.
  6. Nauti espresso: Nauti täydellisesti keitetystä espresso:stä!

Vinkkejä parhaan espresson valmistamiseen Rocket R58 Cinquantotto

Käytä korkealaatuisia papuja: Parhaan espresson saamiseksi suosittelemme, että käytät korkealaatuisia papuja paikallisilta paahtimoilta. Voimme myös suositella papuja Järna Rosteri tai Gringo Nordic. Suosikkipapumme Rocket R Cinquantotto on Gringo Nordics radikaalit pavut. Pyri aina ostamaan espressopapuja, joissa on ilmoitettu paahtopäivämäärä. 

Puhdista laite säännöllisesti: Jotta Rocket R58 Cinquantotto pysyy huippukunnossa, suosittelemme, että puhdistat sen säännöllisesti. Varmista, että käytät laadukasta vettä suodattamalla se meidän BestMax-suodatusjärjestelmällä, jotta voit välttää kalkinpoiston. 

Kokeile asetuksia: Rocket R58 Cinquantotto:ssa on monia säädettävä toimintoja, joten kokeile löytää täydelliset asetukset suosikkiespressollesi. Kokeile erilaisia uuttopäivämääriä, kokeile erilaisia uuttamisaikoja ja erilaisia kahvimääriä portafiltterissä. 

Asioita, jotka helpottavat espresson valmistusta

Kahvivaaka: Uuttamisen ajan ja tilavuuden espresso suhde on tärkeä näkökohta hyvän tuloksen saamiseksi. Ilman sitä on erittäin vaikeaa tietää, mitä pitäisi muuttaa saadakseen parempia tuloksia. 

Tamperimatto, ergonominen tamper ja knockbox ovat välttämättömiä, jotta espressokoneen ympärille ei tulisi liian sotkuista. 

Alaston portafilter: tämä on päivitys, joka antaa tyylikkään ilmeen, jossa voit nähdä, kuinka espresso valuu kupiin yhtenä virtana, ja se on myös hyvä tapa nähdä, Tietoja uuttaminen sujuu hyvin vai ei. 

Tässä on lista suositelluista lisävarusteista Rocket R Cinquantotto:  

Maitokannu 35 cl - Cappuccinolle ja cortadoille. 

Maitokannu 60 cl - Cafe Latte ja Flat White

Tamper/jakaja - Parantaa tamppaamisen laatua. 

Annostelukuppi 58 mm - Vähentää kahviläikkien syntymistä ja pitää kahvikoneen ympäristön siistimpänä. 

Knockbox - Sujuvampi puckin käsittely

Tampausasema - Sujuvampi puckin valmistelu. 

Bottomless portafilter - Tärkeä päivitys

Yhteenveto

Rocket R58 Cinquantotto on yksi markkinoiden edistyneimmistä espressokoneista tänään, monilla ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, jotka mahdollistavat käyttäjille erilaisten espresso valmistamisen. Seuraa vaiheittaisia ohjeitamme saadaksesi parhaan hyödyn koneestasi ja kokeile asetuksia löytääksesi täydellisen espresson sinulle.

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt