Siirry sisältöön
Ascaso Steel Duo PID recension - Barista och Espresso

ascaso Steel Duo PID -arvostelu

Tiesitkö että ascaso onko espanjalainen merkki? He ovat valmistaneet suosittuja espressokoneita jo pitkään Europa, mukaan lukien Dream, Baby ja ascaso Steel Duo PID. Tutkitaan, mikä tekee Duo PID:stä ainutlaatuisen ja miksi tämä kaksoislämpöblokkijärjestelmä saa niin paljon huomiota.

Steel Duo PID:n ulkonäkö

Samanlainen espressokeitin lämpölohkopohjaisella järjestelmällä on ascaso Teräs PID. Useimmat ihmiset kuvittelevat pieniä espressokoneita, kun he ajattelevat lämpölohkokäyttöistä konetta. mutta ei tämä. Steel Duo PID on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja painaa huimat 15 kg! Nykyisessä mallissa on tyylikäs valkoiseksi maalattu teräsviimeistely tai mattamusta teräsviimeistely ja sitä koristavat kiiltävät teräsosat, mukaan lukien tippakaukalon kansi, kuparipidike, palamaton höyrytanko ja haudutusyksikkö. Siinä on 4 kytkintä virta-, tilavuuskeitto-, kuumavesi- ja höyrytilalle.

Lisäksi siinä on kaksinumeroinen digitaalinen näyttö valkoisin numeroin, joka näyttää nykyisen lämpötilan (keitinpäässä). Pidämme todella valkoisista numeroista, koska ne sopivat hyvin yleiseen suunnitteluun. Voit nähdä painemittarin ascasologo vasemmassa yläkulmassa. ascasologo näkyy etulevyn keskellä ja itse siltaryhmässä.

Tämä ascaso näyttää kallistuvan sivulta katsottuna. On vähän outoa, että mukinpidike kallistuu taaksepäin. Silti, kun se on järkevää, rakastan aina pystysuoran tai tässä tapauksessa vaakasuuntaisen gradientin estetiikkaa. Mutta tässä tapauksessa en ole niin varma. Pidennyksen aikana kupit tärisevät ja värähtelevät taaksepäin liikkeellä. Siitä myöhemmin lisää.

Portafilterissä on kaunis puinen kahva ja se on tukeva ja tyylikäs. Se istuu mukavasti käteen ja on miellyttävä käyttää kaksoisputken ansiosta. Varmista vain, että kone on täysin lämmennyt, jotta myös portafilter on käyttölämpötilassa (suosittelemme vähintään 30 minuuttia).

Sytytä, kiitos! Toinen tämän koneen ominaisuus, josta pidämme todella, on, että siinä on kaksi LED-valoa painikkeissa, jotta näet mitä olet tekemässä. Toivomme, että useammissa koneissa olisi samanlaisia ominaisuuksia, jotta voisimme nähdä kuinka portasuodatin lukitaan ja nähdä, miten sinun espresso tekee koneen käytöstä vain helpompaa ja nautinnollisempaa.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Uskomme, että syy, miksi tämä järjestelmä saa niin paljon huomiota, johtuu sen kaikista ominaisuuksista. Siinä on toimiva kupinlämmitin, joka lämpenee nopeasti. Oikeaa maidon vaahdotusta ja luotettavia espresson uuttoja varten siinä on kaksi erillistä PID-ohjattua lämpölohkoa. Se, että se mittaa haudutuslämpötilaa itse haudutusyksikössä eikä kattilassa tai lämpölohkossa, jonka lämpötila on korkeampi, on ehkä tärkein tekijä. Höyrypatukka, joka puhdistuu itsestään eikä pala, on toinen laitteen mukavuusominaisuus ascaso Steel Duo Pro. Lisäksi tässä laitteessa on tilavuusannostelu, mikä on mahtavaa!

Älykäs tippa-alusta on mainittava viimeisenä komponenttina. Siinä on evät, joten kun täysi tarjotin vedetään ulos, likaisen veden aaltoja ei synny. Hienosti tehty!

Kattila, Thermojet ja Thermocoil

Muista, että tässä koneessa käytetään "termokoileja", jotka mielestämme ovat paljon parempia kuin halvemmissa koneissa käytetyt "termosuihkut". Katsokaa vain Decent DE1:tä, joka on myös rakennettu lämpökeloilla. Ne maksavat enemmän ollakseen lämpötilavakaampia kuin halvemmat kilpailijansa. Lisäksi ne lämpenevät huomattavasti nopeammin, kuluttavat vähemmän energiaa ja voivat höyryttää maitoa loputtomiin verrattuna perinteiseen kattilakoneeseen. Lopulta vesi pysyy tuorempana, koska sillä ei ole mahdollisuutta kypsyä kattilan säiliössä.

Tekniset tiedot:

- Mitat: 1: Koko: 270mm x 360mm x 315mm

- Kaksi tehokasta LED-valoa

- Suurin virrankulutus 2068 wattia

- 2 litran vesisäiliö

- Paino: 15 kg

- ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyrypalkki automaattisella puhdistuksella

-58mm portafilter ruostumattomasta teräksestä

- Helposti säädettävä OPV (konetta avaamatta)

- Aktiivinen kupinlämmitin

- Kaksi PID-piiriä

- Volumetrinen annostelu

Onko se kotitalousystävällinen?

Kun käytät 15-20 tuhatta kruunua, kumppanin hyväksymistekijä on tietysti erittäin tärkeä. Koneen tulee toimia moitteettomasti ja sen tulee näyttää hyvältä. Ihannetapauksessa sen pitäisi olla myös hiljaisemmalla puolella ja sen tulisi olla hyvä ergonomia. Tältä osin on ascaso Steel Duo PID erittäin kotitalousystävällinen.

Kuinka hyvä espresson ja höyryn laatu on?

Steel Duo PID toimii todella hyvin espresso. Mutta ei ilman vastustusta. Huomaamme, että vaikka lämpölohko lämpenee nopeasti, portafilter ei. Kun portafilter on esilämmitetty, ei ole esteitä valmistaaksesi upeaa, virtaavaa ja maukasta espresso.

Se, mikä erottaa tämän koneen muista, on muuttujien käsittelyn helppous. Haudutusryhmän PID-lämpötilaa voidaan säätää päävalikosta ja painetta voidaan säätää koneen etuosassa olevalla säätöruuvilla. Erinomainen! Haluatko säätää esiinfuusiota? Ei ongelmaa! Esiinfuusio voidaan säätää 0 - 5 sekuntia asetusvalikosta.

Sanoisimme, että ainoa muuttuja, joka tästä koneesta puuttuu, on kyky säätää painetta lennossa, virtauksen ohjauksella, kuten vipuvarsikoneella tai virtauksen profilointisarja Profitec espressokoneet.

Kaksinkertaisen kattilan tai kaksinkertaisen lämpölohkokoneen etuna on, että voit espresso ja höyryä tietysti samaan aikaan. ascaso on enemmän kuin kykenevä siihen. Steel Duo PID:n höyrysauva on leveä, koska se on palamaton ja siinä on sipulimainen kärki.

3 kahvimyllyä, joissa on Steel Duo PID

Tässä on joitain suosituksia sopivista kahvimyllyistä ascaso teräs Duo PID!

Eureka Mignon Specialita

Jos etsit tyylikästä italialaisella muotoilulla varustettua kahvimyllyä, joka jauhaa korkealaatuisia, Mignon Specialita on täydellinen sinulle.

Toimia Eureka Mignon Specialita

Ascaso i-Steel Kahvimylly

Etsitkö hiomakonetta, joka pystyy tekemään kaiken? I-STEEL Grinder -sarja sopii täydellisesti.

ToimiaAscaso i-Steel 

macap M2M R Kahvimylly

M2M R Black on pieni mutta tukeva kahvimylly macap kromattua metallia. Jauhatusasteen mikrometrinen säätö mahdollistaa tarkan jauhamisen.

Toimia Macap M2M R 

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt