Siirry sisältöön
Ascaso Steel Duo PID recension - Barista och Espresso

Ascaso Teräs Duo PID arvostelu

Tiesitkö, että Ascaso on espanjalainen brändi? He ovat jo pitkään valmistaneet suosittuja espressokoneita Europa:ssä, muun muassa Dream, Baby ja Ascaso Steel Duo PID. Tutkitaan, mikä tekee Duo PID:stä ainutlaatuisen ja miksi tämä kaksitermaisjärjestelmä saa niin paljon huomiota.

Steel Duo PID:n ulkonäkö

Samankaltainen espressokone, jossa on termoblock-pohjainen järjestelmä, on Ascaso Steel PID. Useimmat kuvittelevat pieniä espressokoneita, kun he ajattelevat termoblock-käyttöisiä koneita, mutta ei tämä. Steel Duo PID on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja painaa peräti 15 kg! Nykyisessä mallissa on tyylikäs valkoiseksi maalattu teräspinta tai mattamusta teräspinta, ja se on koristeltu kiiltävillä teräskomponenteilla, kuten tippalautasen kannella, kupinpidikkeellä, non-burn höyryputkella ja uuttamoryhmällä. Virran, volumetrisen uuttamisen, kuuman veden ja höyryn ohjaamiseksi siinä on 4 kytkintä.

Lisäksi siinä on kaksinumeroinen digitaalinen näyttö, jossa on valkoiset numerot, jotka näyttävät nykyisen lämpötilan (uutusyksikössä). Pidämme todella valkoisista numeroista, koska ne sopivat hyvin yhteen kokonaisdesignin kanssa. Voit nähdä manometrin, jossa on Ascaso-logo vasemmassa yläkulmassa. Ascaso-logo näkyy etupaneelin keskellä ja itse uuttamoryhmässä.

Tämä Ascaso näyttää kallistuvan, kun sitä katsotaan sivulta. On hieman outoa, että kupinpidike kallistuu taaksepäin. Siitä huolimatta, kun se on järkevää, rakastan aina pystysuoran tai tässä tapauksessa vaakasuoran kallistuksen estetiikkaa. Mutta tässä tapauksessa en ole niin varma. Uutettaessa kupit tärisevät ja värisevät taaksepäin. Myöhemmin, enemmän Tietoja sitä.

Portafiltteri on kauniissa puukahvassa ja on tukeva ja tyylikäs. Se istuu mukavasti kädessä ja on miellyttävä käyttää kaksiputkisen ansiosta. Varmista vain, että kone on täysin lämmitetty, jotta portafiltteri on myös käyttölämpötilassa (suosittelemme vähintään 30 minuuttia).

Sytytä, kiitos! Toinen ominaisuus tässä koneessa, josta pidämme todella, on se, että siinä on kaksi LED-valoa, jotka on integroitu painikkeisiin, jotta voit nähdä, mitä teet. Toivomme, että useammissa koneissa olisi samanlaisia ominaisuuksia, sillä portafiltterin lukitseminen ja nähdä, miten espresso valmistuu, tekee koneen käytöstä helpompaa ja hauskempaa.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Uskomme, että syy siihen, miksi tämä järjestelmä saa niin paljon huomiota, on kaikki sen ominaisuudet. Siinä on toimiva kuppilämmitys, joka lämpenee nopeasti. Oikean maidon vaahdotuksen ja luotettavien espresso-uuttamisten vuoksi siinä on kaksi erillistä PID-ohjattua termoblockia. Se, että se mittaa uuttamislämpötilan itse uuttamisyksikössä eikä kattilassa tai termoblockissa, joka tulee olemaan korkeammassa lämpötilassa, on ehkä tärkein tekijä. Höyryputki, joka puhdistuu automaattisesti eikä polta itseään, on toinen mukavuusominaisuus Ascaso Steel Duo Pro:ssa. Lisäksi tämä laite sisältää volumetrisen annostelun, mikä on mahtavaa!

Älykäs tippalautanen on mainittava viimeisenä komponenttina. Siinä on siivekkeet, jotta kun täysi lautanen vedetään ulos, ei synny likaisia vesivaroja. Hyvin tehty!

Kotelo, Thermojet ja Thermocoil

Muista, että tämä kone käyttää "thermocoils"-tekniikkaa, joka mielestämme on paljon parempi kuin edullisemmissa koneissa käytettävät "thermojets". Katso vain Decent DE1, joka on myös rakennettu thermocoils-teknologialla. Ne maksavat enemmän, koska ne ovat lämpötilavakaampia kuin halvemmat kilpailijansa. Lisäksi ne lämpenevät huomattavasti nopeammin, kuluttavat vähemmän energiaa ja voivat höyryttää maitoa määräämättömän ajan verrattuna perinteiseen pannukoneeseen. Lopuksi vesi pysyy raikkaampana, koska sillä ei ole mahdollisuutta kypsyä pannireservoirissa. 

Tekniset tiedot:

- Mitat: 1: Koko: 270mm x 360mm x 315mm

- Kaksi tehokasta LED-valoa

- Maksimiteho 2068 wattia

- 2 litran vesitankki

- Paino: 15 kg

- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyrytanko automaattisella puhdistuksella 

- 58 mm portafilter ruostumatonta terästä

- Helposti säädettävä OPV (ilman koneen avaamista)

- Aktiivinen kupin lämmitys

- Kaksinkertaiset PID-piirit

- Volumetrinen annostelu

Onko se ympäristöystävällinen?

Kun käytetään 15-20 tuhatta kruunua, kumppanin hyväksymisfaktori on tietenkin erittäin tärkeä. Koneen on toimittava moitteettomasti ja sen on näytettävä hyvältä. Ihanteellisesti sen tulisi myös olla hiljaisemmalla puolella ja sen tulisi tarjota hyvää ergonomiaa. Tässä suhteessa Ascaso Steel Duo PID on erittäin ympäristöystävällinen. 

Kuinka hyvä on espresso ja höyrylaatu?

Steel Duo PID tekee todella erinomaista espresso. Mutta ei ilman huomautuksia. Mielestämme myös Tietoja termoblockit lämpenevät nopeasti, mutta portafiltteri ei. Kun portafiltteri on esilämmitetty, ei ole esteitä tehdä upeaa, virtaavaa ja makuisaa espresso.

Se, mikä erottaa tämän koneen muista, on muuttujien helppo käsittely. PID-lämpötila uuttamisryhmässä voidaan säätää päävalikosta, ja painetta voidaan säätää koneen alareunassa olevan säätöruuvin avulla. Erinomaista! Haluatko säätää esiuutosta? Ei ongelmaa! Esiuuttoa voidaan säätää 0:sta 5 sekuntiin asetusten valikosta.

Voisimme sanoa, että ainoa muuttuja, jota tämä kone ei tarjoa, on mahdollisuus säätää painetta lennossa, virtausohjauksen avulla, kuten nostokoneessa tai virtausprofiilointisarja Profitec espressokoneille.

Etuna koneessa, jossa on kaksinkertaiset pannut tai kaksinkertaiset termoblockit, on, että voit tehdä espresso ja höyryttää samanaikaisesti. Ascaso on enemmän kuin kykenevä tekemään sen. Steel Duo PID:n höyrytanko on leveä, koska se on palamattomasta materiaalista, ja siinä on lampunmuotoinen kärki. 

3 kahvimyllyä, jotka sopivat Steel Duo PID:lle

Tässä on muutamia suosituksia kahvimyllyistä, jotka sopivat Ascaso steel Duo PID:lle!

Eureka Mignon Specialita

Etsitkö tyylikästä kahvimyllyä italialaisella designilla, joka jauhaa korkealaatuista kahvia, niin Mignon Specialita on täydellinen sinulle. 

Osta Eureka Mignon Specialita

Ascaso i-Steel Kahvimylly

Etsitkö myllyä, joka voi tehdä kaiken? I-STEEL Grinder -sarja on täydellinen valinta. 

Osta Ascaso i-Steel 

Macap M2M R Kahvimylly

M2M R Black on pieni mutta vankka kahvimylly Macap:ltä kromatusta metallista. Mikrometrinen säätö jauhatustasolle mahdollistaa tarkan jauhamisen. 

Osta Macap M2M R 

vanhempi postaus
Uudemmat viestit

Ostoskärry

Ostoskorisi on tällä hetkellä tyhjä

Osta nyt