Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset ✓ Ilmainen toimitus yli 3500 SEK tilauksille Ruotsin sisällä

Tutustu ProfiTec espresso

Vuodesta 1985
ProfiTec espressokeittimet ovat saksalaisia, jotka on suunniteltu tarkasti ja tarkasti yksityiskohtiin. Niissä on lämpötilastabiilisuus, paineprofiili ja ne on rakennettu kestämään. Soveltuvat sekä koti- että ammattikäyttöön, ne takaavat äärimmäisen espressokokemuksen.

Pro 300 Pieni kaksoiskattila PID:llä

Pro 300 on puoliautomaattinen espressokeitin kahdella kattilalla. Tarpeistasi riippuen PRO 300:ta voidaan käyttää yhtenä kattilana. Yksittäisen kattilan etuna on lyhyt 5 minuutin kuumennusaika
espresso.

OSTAA

Esittelyssä meidän uusi Profitec Pro 400!

Pian lanseeraamme Profitecin uusimman mallin Pro 400:n! Tässä tietoa uudesta mallista.

Ostaa

Pro 500 Lämmönvaihdin PID:llä

Kiillotetun ruostumattomasta teräksestä valmistetun kotelon klassinen muotoilu laadukkaalla, kiinteällä E 61 -keitinryhmällä täydentää nostalgiset pyörivät venttiilit. Niissä on vähän kulumista ja niitä on helppo käsitellä jousikuormitetun tekniikan ansiosta.

OSTAA

Pro 600 Double Boiler PID:llä

Pro 600 on kaksikattilainen espressokeitin PID-näytöllä, jota voidaan käyttää myös yksikattilakoneena. Molempia kattilan lämpötiloja voidaan säätää erikseen PID:n avulla.

Ostaa

Pro 700 Kaksoiskattila, PID ja pyörivä pumppu

PRO 700 on puoliautomaattinen espressokeitin, jossa on kaksinkertainen kattila ja PID-näyttö. Molempien kattiloiden lämpötilaa voidaan säätää erikseen.

Ostaa

Pro 800 on todellinen klassikko

PID-ohjattu vipukoneemme PRO 800 ei ole vain klassikko yksinkertaisella muotoilullaan, vaan se tarjoaa myös poikkeuksellisen makuelämyksen. Hanki paras mahdollinen espresso massiivisen panimoryhmän tarjoaman esiinfuusion ja erityisen puristusprosessin ansiosta.

Ostaa

Jos Profitec espresso

Profitec espressokoneet ovat edistyksellisiä, saksalaisia laitteita, jotka on suunniteltu äärimmäiseen espressokokemukseen. Nämä koneet on rakennettu tarkasti ja tarkasti yksityiskohtiin, käyttäen vain hienoimpia materiaaleja ja huipputeknologiaa.

Yksi erottavista piirteistä Profitec-koneet on niiden lämpötilan stabiilisuus. Koneissa on ainutlaatuinen lämmitysjärjestelmä, joka varmistaa, että veden lämpötila on aina täydellisellä tasolla haudutusta varten espresso. Tämä tarkoittaa, että jokainen laukaus espresso on johdonmukaista ja korkealaatuista.

Hieno ominaisuus Profitec-koneet on kyky säätää veden virtauksen painetta. Tätä kutsutaan "paineprofilointitoiminnoksi", ja sen avulla voit hienosäätää uuttoprosessia saadaksesi täydellisen kuvan espresso. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen baristalle, joka haluaa kokeilla erilaisia kahvisekoituksia ja löytää jokaiselle täydellisen uutteen.

Profitec-koneet on myös rakennettu kestämään. Koneet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Lisäksi koneilla on kahden vuoden takuu, joka antaa käyttäjille mielenrauhan, että heidän sijoituksensa on suojattu.

Yhteenvetona on Profitec espressokeittimet ovat ensiluokkaisia koneita, jotka on suunniteltu äärimmäiseen espressokokemukseen. Nämä koneet on rakennettu tarkasti ja yksityiskohtiin kiinnittäen, ja niissä on edistyksellisiä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä soveltuvia sekä koti- että ammattikäyttöön. Lisäksi koneet on rakennettu kestämään ja niillä on kahden vuoden takuu, mikä tekee niistä loistavan sijoituksen kaikille, jotka ovat tosissaan kahvinsa suhteen.

barista ja espresso toiminnassa Tukholmassa

kanssa Profitec-espresso Pro 500 ja Pro 700 tarjoilu Gringo Radical espresso.

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin