Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset

Flair espresso Lisätarvikkeet

Oikeat tarvikkeet sinulle Flair espressokeitin voi tehdä suuren eron. Hanki ylimääräinen kori, niin saat valmiiksi kahdenlaisia pelimerkkejä samanaikaisesti ja vaihda nopeasti laukausten välillä. Erikoismyllyt auttavat myös saamaan kaiken irti koneestasi ja valmistamaan upeita kahvijuomia.

Lisävarusteet panimosi tehostamiseen!

Lisävarusteet panimosi tehostamiseen!
Sinun Flair 58 ja 58x mukana tulee kaikki mitä tarvitset korkeimman tason haudutukseen espresso kahvilalaatuista. Mutta sinun ei tarvitse pysähtyä tähän!

Tarjoamme useita lisävaihtoehtoja panimokokemuksesi parantamiseksi, mukaan lukien magneettinen portafilter suppilo ja maidon vaahdotusvaihtoehdot ystäviltämme Nanofoamerilta. Lisäksi sinun Flair 58 ja 58x kone, ja siksi osat on ehkä vaihdettava. Nappaa tarvitsemasi alta.

Lisävarusteet PRO 2 -järjestelmään!

PRO 2:ssasi on kaikki mitä tarvitset korkeimmalle tasolle espresso, kahvila laatu. Mutta sinun ei tarvitse pysähtyä tähän!

Tarjoamme useita lisävaihtoehtoja panimokokemuksesi parantamiseksi, mukaan lukien ylimääräinen Portafilter ja haudutuspää keittääksesi peräkkäisiä otoksia puhdistamatta ensin. Lisäksi PRO 2 on kone, ja siksi osat on ehkä vaihdettava.

Vie allekirjoituksesi pidemmälle lisäominaisuuksien avulla!

Allekirjoituksesi mukana tulee kaikki mitä tarvitset haudutukseen espresso kahvilalaatua. Mutta sinun ei tarvitse pysähtyä tähän!

Tarjoamme useita lisätarvikkeita, jotka parantavat panimokokemustasi, mukaan lukien ylimääräinen Portafilter peräkkäisten otosten valmistamiseen ilman puhdistusta ja lämpötilaliuskaa parantamaan lämmönhallintaa.

Vie klassikkosi uudelle tasolle!

Näe Classic-tuotteesi manuaalisen haudutuksen todellisena perustana espresso. Mutta sinun ei tarvitse pysähtyä tähän!

Kun olet valmis, harkitse Classicin päivittämistä joko lisätarvikkeilla, kuten painemittarisarjallamme, tai vaihda peli kokonaan päivittämällä kokonaan PRO 2 -keitinpäähän. Kaikki on ulottuvillasi.

Päivitä NEO!

Pidä NEO:ta manuaalisen haudutuksen todellisena perustana espresso. Siinä on kaikki mitä tarvitset espressomatkan aloittamiseen, ja meillä on kaikki tarvikkeet, joita tarvitset jatkaaksesi espressomatkaa.

Kun olet valmis, harkitse NEO:n päivittämistä kahdella Flow-Control-säätimellä Portafiltertai osta Pohjaton 2-in-1 Portafilter- ja painemittarisarja.

Oletko kahvin ystävä, jolla on tyylikäs espressokeitin? Jos näin on, tiedät, että oikeat lisävarusteet koneellesi voivat vaikuttaa loistavien kahvijuomien luomiseen. Saatavilla on runsaasti pieniä lisävarusteita lisäkoreista erikoishiomakoneisiin, joiden avulla saat kaiken irti FLAIR espressokeitin.

Yksi hyödyllisimmistä esineistä kaikille FLAIR espressokeittimet ovat ylimääräinen kori. Tämän ansiosta sinulla on valmiina kaksi erilaista pelimerkkiä kerralla; yksi tavallisille shoteille ja yksi kofeiinittomille tai maustetuille shoteille. Mahdollisuus vaihtaa nopeasti otosten välillä ilman portafilterin tyhjentämistä ja täyttämistä säästää aikaa valmistettaessa useita juomia ruuhka-aikoina.

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin