Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset ✓ Ilmainen toimitus yli 3500 SEK tilauksille Ruotsin sisällä

Espressokeitin toimistoon

Tervetuloa Barista ja Espresso! Olemme kokenut ja luotettava korkealaatuisten espressokoneiden ja kahvimyllyjen toimittaja. Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta laatua espressokeitin ja myllysarja, mukaan lukien pavut ja barista-koulutus, jotta saat kaiken irti toimistotilastasi. klo Barista ja Espresso ymmärrämme hyvän espressokeittimen ja myllysarjan tärkeyden toimistossasi. Espressokeittimemme ja kahvimyllymme on suunniteltu tuottamaan sinulle parasta kahvia tehokkaasti ja säästämään aikaasi ja rahaasi pitkällä aikavälillä.

Tarjoamme myös baristakoulutusta varmistaaksemme, että henkilökuntasi saa kaiken irti espressokeittimestäsi ja myllysarjastasi. Barista-koulutuksemme sisältää vinkkejä ja temppuja, joiden avulla saat kaiken irti espressokeittimestäsi, sekä neuvoja sen huoltoon, jotta se pysyy hyvässä kunnossa vuosia.

Kokenut ammattilaistiimimme auttaa sinua saamaan kaiken irti espressokeittimestäsi ja myllysarjastasi. Olemme aina valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan sinulle parasta neuvoa ja tukea.

Joten jos etsit korkealaatuista espressokeitintä ja myllysarjaa, mukaan lukien pavut ja barista-koulutus, kilpailukykyiseen hintaan, älä etsi kauempaa kuin Barista ja Espresso. Ota yhteyttä jo tänään keskustellaksesi tarpeistasi ja aloittaaksesi.

Espressokeittimet kaikkiin tarpeisiin

Riippumatta tarpeistasi; työntekijöiden määrä, keitetyn kahvin, kermaisten cappuccinojen, kauramaidosta valmistettu maitovaahto tai tietyntyyppiset koneet - meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva kahvinkeitin! Koska yleensä sanomme, että ainoat kahvinkeittimet, joita emme voi tarjota sinulle yrityksenä, ovat sellaisia, jotka eivät ole mitoitettuja. Teemme yhteistyötä vain markkinoiden parhaiden kahvi- ja espressokoneiden valmistajien kanssa. Meille tärkeintä on, että yhdessä kanssasi löydämme yrityksellesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan kahvinkeittimen.

Ota meihin yhteyttä

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin