Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset

kaikki kategoriat

Etsitkö uutta espressokeitintä tai kahvimyllyä?

Etsitkö uutta espressokeitintä tai kahvimyllyä? Katso sitten "Kaikki luokat" -luokkaa Barista Espresson verkkosivusto. Tämä kategoria tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka sopivat kaikkien kahvin ystävien tarpeisiin.

Yksi tämän luokan vaihtoehdoista on kunnostetut espressokoneet Sage. Nämä koneet on kunnostettu uusiin, joten ne ovat erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta konetta edullisempaan hintaan.

Niille, jotka haluavat tehdä espresso kotikäyttöön kategoriassa on myös puoliammattimaisia koneita, jotka sopivat täydellisesti kotikäyttöön. Nämä koneet tarjoavat monia kaupallisten koneiden ominaisuuksia ja ominaisuuksia, mutta ne on suunniteltu kotikäyttöön.

Niille, jotka pitävät perinteisestä valmistusmenetelmästä espresso on myös manuaalisia vipukoneita. Nämä koneet tarjoavat käytännönläheisen kokemuksen ja antavat käyttäjälle mahdollisuuden hallita vedenpainetta ja virtausnopeutta räätälöityä laukausta varten.

Espressokoneiden lisäksi kategoriasta löytyy laaja valikoima kahvimyllyjä sekä koti- että ammattikäyttöön. Etsitpä sitten manuaalista tai automaattista myllyä, saatavilla olevat vaihtoehdot auttavat sinua saavuttamaan papujen täydellisen jauhatuksen.

Kaupallisia espressokoneita on saatavilla myös kahviloihin, baareihin ja ravintoloihin. Nämä koneet on suunniteltu kestämään suuria määriä ja ne on valmistettu kestämään, joten ne ovat hyvä sijoitus mille tahansa yritykselle.

Koneiden ja myllyjen lisäksi kategoriasta löytyy laaja valikoima kahvipapuja, puhdistusaineita ja barista-työkaluja. Korkealaatuisista papuista, jotka on hankittu ympäri maailmaaKäännetty DeepL:llä

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin