Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset ✓ Ilmainen toimitus yli 3500 SEK tilauksille Ruotsin sisällä

kaikki kahvimyllyt

Espressorakastajat tarvitsevat oikean hiomakoneen upeiden tulosten saavuttamiseksi. Ammattimaisissa hiomakoneissa käytetään suurempia litteitä tai kartiomaisia purseita, jotka tuottavat vähemmän lämpöä ja luovat tasaisen hiukkaskoon. Kotimalleissa on yleensä pienet terät, jotka voivat vaikuttaa haudutuksen laatuun. Kaupallisissa koneissa on myös isommat astiat, joten voit jauhaa enemmän papuja lyhyemmässä ajassa.

Nykyään yhä useammat ihmiset kääntyvät espressokoneiden puoleen saadakseen kätevän tavan valmistaa suosikkikahvijuomiaan. Mutta jos olet tosissaan tekemässä mahtavaa espresso, on tärkeää, että sinulla on oikea mylly. Kodin ja ammattikäyttöön tarkoitetuilla espressomyllyillä on hyvin erilaisia rakennelmia ja kapasiteettia, mikä voi vaikuttaa suuresti panimotuloksiisi.

Suurin ero koti- ja ammattikäyttöön tarkoitettujen espressomyllyjen välillä on asteissa. Ammattimaiset hiomakoneet käyttävät suurempia litteitä tai kartiomaisia teräslaatuja, jotka tuottavat vähemmän lämpöä kuin pienet terät, joita löytyy useimmista kotimalleista. Tämä varmistaa paremman maun erottamisen vastajauhetuista kahvipavuista sekä tasaisen hiukkaskoon tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi joka kerta, kun haudut. Lisäksi monien kaupallisten mallien suurten lehtien ansiosta voit jauhaa enemmän papuja lyhyemmässä ajassa.

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin