Siirry sisältöön

✓ 14 päivän peruuttamisoikeus ✓ 12 kuukauden takuu ✓Nopeat toimitukset ✓ Ilmainen toimitus yli 3500 SEK tilauksille Ruotsin sisällä

Lisätarvikkeet

Laadukas vedensuodatin on välttämätön loistavien espressojuomien valmistamisessa. Se poistaa epäpuhtaudet ja kerrostumat varmistaen tasaisen maun joka kerta! Muita barista-tarvikkeita ovat myös flair espressokeittimet ja muut työkalut täydellisen kupin luomiseen.

barista Lisätarvikkeet

Kuten barista Tiedätkö, että oikeilla lisävarusteilla voi olla suuri merkitys ainutlaatuisen kupin luomisessa espresso. Vedenpuhdistusjärjestelmistä tyylikkäisiin espressokoneisiin ja kaikkeen siltä väliltä – vaihtoehdoista ei ole pulaa, kun kyse on kahvilan tai kahvilan lisävarusteista. Katsotaanpa joitain suosituimmista nykyään saatavilla olevista barista-lisävarusteista.

Vedenpuhdistusjärjestelmä: Paikallinen vesivarasto voi sisältää mineraaleja ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat vaikuttaa espressojuomiesi makuun ja rakenteeseen. Investointi yrityksesi laadukkaaseen suodatusjärjestelmään auttaa varmistamaan, että valmistat jatkuvasti hyvänmakuisia juomia joka kerta. Sen lisäksi, että nämä järjestelmät suodattavat pois haitallisia epäpuhtauksia, ne vähentävät myös kovan veden kerrostumia

sulje (esc)

TILAA UUTISKIRJEEMME

Osallistu uutisiin, tarjouksiin ja kilpailuihin, kun tilaat uutiskirjeemme. Lähetämme jännittävää ja arvokasta tietoa aiheestaespresso.

Iän varmistus

Napsauttamalla Enter vahvistat olevasi tarpeeksi vanha juomaan alkoholia.

Hae

Lisätty ostoskoriin